Skip to content

Wella Professionals Sun haarverzorgingslijn

Hi there gorgeous!

Het is inmiddels hartje zomer en I couldn’t be happier! De zomer is echt mijn favoriete seizoen, en ik gok zomaar dat ik niet de enige ben. Zon, zee, strand, heerlijk! Maar hoe goed dit ook is voor je mentale welzijn, zo slecht is het voor je mooie huidje. Goed insmeren met zonnebeschermingsproducten is dan ook een absolute must. Maar wat dacht je van jouw haar? Al dat zonlicht, het zoute zeewater en het zand zijn ook echt funest voor je mooie lokken. De oplossing? Speciale haarbeschermingsproducten! Misschien heb je er nog nooit van gehoord, of heb je ze gewoon nog nooit geprobeerd. Maar geloof me, deze kunnen je kapsel écht redden in de zomer!

Vandaag wil ik graag een hele fijne haarverzorgingslijn van Wella met je delen. Deze haarverzorgingsproducten beschermen je mooie lokken tegen uitdroging en verkleuring door de zon. De Wella Professionals Sun lijn bestaat uit 4 verschillende producten. Natuurlijk heb ik ze allemaal getest. Hieronder vind je dan ook mijn oordeel.

Wella Professionals Sun Hair & Body Shampoo

De Wella Sun Hair & Body Shampoo is een 2-in-1 product. Superhandig, want je koffer is al vol genoeg natuurlijk. Al het zand, chloor en zout kun je dagelijks uit je haren wassen met deze milde shampoo. Tegelijkertijd kun je deze shampoo ook voor je lichaam gebruiken, om zo alle zonnebeschermingsproducten van je lichaam af te spoelen. Ook handig: je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig! De shampoo heeft een prettige structuur en ruikt erg lekker. Na gebruik merk ik
dat zowel mijn haar als huid lekker zacht en verzorgd aanvoelen. Heerlijk!

Wella Professionals Sun Express Conditioner

De Wella Sun Express Conditioner is een intensieve conditioner met een diep herstellend effect. Zo kun je je mooie lokken meteen herstellen na een dagje aan het strand te hebben gelegen. Net als de shampoo, bevat ook de conditioner vitamine E. Vitamine E beperkt onder andere de schade die de zon aanricht. Erg fijn dus! Ook de conditioner ruikt heerlijk en heeft een prettige structuur. Na gebruik voelt mijn haar ontzettend glad en gevoed aan. Top!

Wella Professionals Sun Hair & Skin Hydrator

De Wella Sun Hair & Skin Hydrator is tevens een handig 2-in-1 product. Hallo meer kofferruimte! Het is een prima vervanger van de haarolie en bodylotion die je anders in je koffer mee zou slepen. De Hair & Skin Hydrator biedt een langdurige hydratatie en bevat kalmerende ingrediënten waaronder aloë vera, glycerine en allantoïne. Eerlijk is eerlijk, de lotion ruikt heerlijk, maar verricht nu niet echt wonderen voor mijn huid of haar.

Wella Professionals Sun Protection Spray

De Wella Sun Protection Spray is ideaal om na het wassen op je handdoekdroge haar aan te brengen. De spray bevat een Uv-filter, welke je haar beschermt tegen de nadelige effecten van de zon. Verder worden je lokken gevoed door de kokosolie die het product bevat. Ook zorgt dit voor een mooie glans. De spray heeft ook een hele frisse zomerse geur. Superfijn!

Het eindoordeel? Ik ben fan van de Wella Sun haarverzorgingslijn! Met name de shampoo, conditioner en protection spray doen echt wat ze beloven. Na een week in de zon is mijn haar nog altijd heerlijk zacht en gezond. Top! Ga jij binnenkort op vakantie? Dan wil je je mooie lokken natuurlijk goed beschermen, toch? Ik raad de Wella Professionals Sun haarverzorgingslijn absoluut aan! Beach hair, do care!

Liefs, Elisa.