Skip to content

Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Hi there gorgeous!
Wat leuk dat je er weer bent vandaag. Het is vandaag een heerlijk zonnig dagje in Breda en dus dé perfecte dag voor deze post. Ik ga je namelijk mee op reis nemen. Figuurlijk dan hè..  Want wat is er nu fijner dan even heerlijk wegdromen met fijne zomerse outfitjes die je straks tijdens je beach holiday in Spanje kunt dragen? Dus vergeet je tentamenstress even voor een paar minuten, en laat de fashionista in je naar boven komen. Enjoy the journey

Say yes to the dress

Wat kan ik zeggen? Jurkjes zijn life. Ik zou niet weten hoe ik mijn zomer zou overleven zonder jurkjes. Een jurkje geeft me echt het ultieme zomergevoel. En weet je wat zo fijn is aan jurkjes? Ze zijn er in allerlei shapes en sizes, waardoor echt iedereen ze kan dragen. Maxi jurken, bodycon jurken, A-lijn jurken, midi jurken, blousejurken, strapless jurken, sportieve jurken, longsleeve jurken, strandjurken… Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar je begrijpt wat ik bedoel toch? Jurkjes zijn er in talloze vormen. O ja en met een jurkje ben je ook nog eens binnen een paar seconden klaar met omkleden. Erg fijn, want dan heb je weer meer tijd voor je make-up!

‘Rok’ and roll

Ah, rokjes. Nog zo’n ultiem zomers kledingstuk. Ik houd van rokjes en vind het heerlijk om ze ein-de-loos te combineren met basic hemdjes of t-shirts. Ook rokjes zijn er in vele verschillende varianten: korte rokjes, wijde rokjes, lange rokken, kokerrokken, denim rokken, ruffle rokken. Rokjes zijn geweldig om in de zomer te dragen, lekker luchtig en tegelijkertijd hartstikke fashionable! Combineer ze met sneakers voor een stoere zomerlook, of juist met mooie stiletto’s voor een elegante avondlook. Rok on! 

(Jump)suit up

Honderdmaal dank aan de uitvinder van dit prachtige kledingstuk: de jumpsuit. Wat is er nu beter dan een hemdje met een short? Juist, een jumpsuit! Ik heb er een hekel aan om tientallen verschillende hemdjes te proberen bij mijn nieuwe shorts om er vervolgens achter te komen dat werkelijk niks de wauw-factor heeft! Vreselijk. Een jumpsuit is dan dé perfecte oplossing. Net als een jurk is het gewoon 1 kledingstuk. Supermakkelijk! Ideaal ook wanneer je op vakantie bent. Jumpsuits zijn echt super comfortabel en zien er ook nog eens superleuk uit! Kies een leuk vrolijk printje voor de zomer en suit up!

Life is too short

Goed, ik ben dus echt een fan van jumpsuits, jurkjes en rokjes. Maar dat wil niet zeggen dat ik shorts verbannen heb uit mijn zomergarderobe. No way! Shorts zijn superfijn om te dragen in de zomer. Plus je kunt eindeloos combineren met allerlei kleuren hemdjes! Zo kun je je favoriete shorts meerdere keren dragen, telkens met een ander vrolijk hemdje, schoenen en accessoires. Shorts zijn er werkelijk in álle kleuren, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Zelf ben ik fan van shorts met leuke printjes, deze kun je dan fijn combineren met basic witte of zwarte hemdjes. Zo creëer je heel eenvoudig leuke en comfortabele outfitjes!

Na het lezen van deze post wil je natuurlijk meteen gaan winkelen hè? Go for it girl! Scoor de leukste zomeritems en geniet van een heerlijke vakantie in stijl. People will stare, make it worth their while.

Liefs, Helena.