Skip to content

Essie Summer 2019: Nail Polish Collection

Hi there gorgeous!

De zomer is weer bijna in aantocht. Yes! Daar wordt toch iedereen blij van. Maar nu heb ik iets wat je nóg gelukkiger gaat maken. Huh? Nog gelukkiger? Ja, je leest het goed. Hier gaat je beautyhartje gegarandeerd sneller van kloppen…

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben zelf dus echt gek op nagellak. Not a day goes by waarop ik geen nagellak draag. Het is zo erg dat Helena me zelfs tot nail polish addict van het jaar heeft uitgeroepen. Nou, dat is toch een titel die ik met trots en plezier draag hoor. Een frisse manicure geeft iedere outfit een boost, toch ladies? En ondanks mijn drukke schema weet ik altijd weer met een frisse manicure voor de dag te komen. Tussen het studeren en schrijven voor LLG door maak ik altijd wel een gaatje vrij om mijn nagels van een mooi fris lakje te voorzien.

Enough about me, je bent natuurlijk benieuwd waar je beautyhartje sneller van zal gaan kloppen in deze nieuwe post… Nou dames, ik heb geweldig nieuws voor jullie: de Essie Summer 2019 Collection is er! Dit is een prachtige nagellak collectie, bestaande uit 6 heerlijke, frisse zomerse kleuren. En zoals we dit van Essie gewend zijn, is er voor ieder wat wils. Ideaal! De kleuren alleen al zijn een instant mood booster. Super vrolijk én super zomers. Ik kan niet wachten tot ik aan het zwembad lig te shinen met een van deze vrolijke kleuren op mijn nagels!

Essie behoort absoluut tot een van mijn favoriete merken op het gebied van nagellak. Er zit altijd wel een kleurtje tussen en het kwastje is erg prettig om mee te lakken. Laten we eens gaan kijken naar de nieuwe collectie.

Claim to fame

Claim to fame is een nude terra cotta lakje met een lichte roze ondertoon. Pluspunt: dekt met slechts één laagje.

In full swing

In full swing geeft je het ultieme zomergevoel met een zoete neon perzik kleur. Deze lak geeft je de perfecte dekking met 2 laagjes.

Soles on fire

Soles on fire knalt er echt lekker uit! Dit lakje heeft een vurige neon oranje kleur, die zeker gaat opvallen. Perfecte dekking na één laagje. Erg leuk ook voor op je teennagels!

Strike a rose

Strike a rose and strike a pose! Absoluut een eyecatcher. Een knallende neon roze kleur met koraalkleurige ondertoon. Deze lak dekt al perfect na één laagje. Erg fijn kleurtje voor de hete zomerdagen!

Tangoed in love

Tangoed in love was made to tango! Dance the night away met deze prachtige paarse nagellak. Geeft je de perfecte dekking met 2 laagjes.

Take the lead

Take the lead is een super frisse, hemelblauwe nagellak. Perfect voor de zomer! Biedt je de perfecte dekking na 2 laagjes. Je krijgt er spontaan zin van om een frisse duik in de zee te nemen!

Het eindoordeel? Ik ben SUPER enthousiast over deze prachtige nieuwe nagellakjes van Essie! Wat een fijne manier om de zomer te starten.

Waar koop je deze fijne nagellakjes van Essie? Je vindt ze onder andere bij Kruidvat, Etos en bol.com voor €9.99 per stuk. Waar wacht je nog op? Ren naar de winkel en dompel jezelf onder in hét ultieme zomergevoel! Laat de zomer maar komen hoor!

Liefs, Elisa.