Over ons

wij

Over LiveLifeGorgeous

LiveLifeGorgeous is begin 2009 opgericht door Willemijn van Lochem. Wat destijds begon als een hobby groeide uit tot een beautyblog die maandelijks door ruim 130,000 unieke bezoekers wordt bezocht en meer dan 900,000 keer wordt bekeken.

Op LiveLifeGorgeous schrijven we over alles wat met beauty te maken heeft. Zo vind je hier drie keer per week de laatste nieuwtjes, reviews van producten, outfits, video’s, nieuwe trends op beautygebied en informatie over uiteenlopende, interessante beautygerelateerde onderwerpen.

Wil je contact met ons opnemen? Kijk dan even op de pagina ‘Contact’.

LLG-SABINEMETZ-web-8342

Over Willemijn & Martine

Willemijn en Martine ontmoetten elkaar in 2008, op de opleiding Logopedie in Groningen. Al gauw ontstond er een hechte vriendschap tussen hen. Toen Willemijn het in 2010 wel heel druk kreeg met bloggen én een studie, vroeg Willemijn aan Martine of zij niet eens een review wilde schrijven voor haar blog. En zo publiceerde Martine in oktober 2010 haar eerste artikel. Langzaamaan groeide LiveLifeGorgeous uit tot een gezamenlijke blog.

Sinds 2012 is LiveLifeGorgeous geregistreerd bij de KvK (53440838). In de zomer van 2014 waagden Willemijn & Martine de sprong in het diepe en zeiden hun vaste baan als logopedist op. Ze gingen fulltime bloggen voor LiveLifeGorgeous!

Willemijn (24-04-1990), past ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd’ op lipstick toe, is verliefd op man Djurre en hond Saar en dure tassen zijn haar guilty pleasure.

Martine (25-12-1988), kan niet zonder: familie, Jorrik, Noa, Willemijn, LiveLifeGorgeous, kappersbezoeken, Lipstick, Mulberry en onmogelijk schoeisel!

Adverteerder of PR?

Maandelijks telt LiveLifeGorgeous 130,000 unieke bezoekers en wordt de website meer dan 900,000 bekeken. Dit maakt LiveLifeGorgeous een prachtige plek om uw product, merk of bedrijf in de schijnwerpers te zetten! Wilt u ons producten toesturen voor een (eerlijke!) review? Dat kan! Ook zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws op beautygebied en ontvangen daarom graag persberichten. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden, zoals het opzetten van een winactie. Voor dit en alle andere pers- en mediagerichte zaken kunt u contact met ons opnemen via ‘Contact’ of door te mailen naar willemijn [at] livelifegorgeous.nl.

Voor advertentiemogelijkheden kan contact opgenomen worden met AdFactor.

Willemijn van Lochem

Willemijn van Lochem

Martine Heemskerk

Martine Heemskerk

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Sabine Metz. Haar naam dient altijd vermeld te worden bij het gebruik van deze foto’s! Beeldmateriaal in hoge resolutie voor het gebruik van een publicatie (print of online) is tevens op te vragen via willemijn [at] livelifegorgeous.nl.