Onze All Time Favorites – dit is het beste van het beste!

Hier is ‘ie dan… De allerlaatste video op LiveLifeGorgeous. Wat was het gek om dit op te nemen. Hoe en wat heb je allemaal al kunnen lezen afgelopen donderdag. Dus vandaag geen lange afscheidsreden maar is het tijd om onze all time favorites te delen. Dit is de lijst met het beste van het beste!

https://youtu.be/tRG8Y419zJQ

Haar

Bekijk hier Martine’s perfecte haarroutine video

Foundation/Concealer/Poeder/Primer

Blush/Bronzer/Highlighter

 • MAC MSF – Stereo Rose
 • NARS Luster (W)
 • Diorific State Of Gold Luxurios Beige (W)
 • Anastasia Glow Kit (M)
 • NARS/Dior/MAC ‘toned down kleuren’

Lipstick

 • Jeffree Star Velours Liquid Lipsticks (M)
 • Kylie Jenner Lip Kits (M)
 • NARS Audacious: Anna, Anita en Vanessa (M)
 • NARS Audacious Raquel (W)
 • MAC Kinda Sexy (W)
 • Anastasia Liquid Lipstick
 • MAC Mehr en Faux (M)

Oogschaduw/Wenkbrauwen

Oogpotlood/Eyeliner/Mascara

Tools

 • Zoeva Rose Golden Complete Eyeset vol. 2
 • Real Techniques Miracle Face Sponge (W)
 • BeautyBlender (M)
 • Zoeva Rose Golden kwasten voor foundation/concealer (M)

Parfum

 • Miss Dior (W)
 • Thierry Mugler geuren (M)

Sjeetje… Wat een gek idee dat dit ook letterlijk de laatste woorden in een blogpost zullen zijn voor LiveLifeGorgeous. We zouden nog zo veel kunnen zeggen, maar alles is eigenlijk al wel gezegd. Maar nog een keer BEDANKT kan geen kwaad! Dus bij deze. En wil je ons blijven volgen, dan kan dat via de volgende kanalen:

2WMN.nl
Youtube kanaal van 2WMN

Snapchat: @mijn0 / @martineee10
Twitter: @mijn0 / @martiniii10
Instagram: @willemijnvl / @martiniii10

23 reacties

Sarah -

Echt zo jammer dat jullie gaan stoppen. Ik heb jullie blog altijd met veel plezier gevolgd. Succes met 2WMN!

Harriet -

Bedankt voor de leuke video’s van de afgelopen jaren! Altijd heel leuk gedaan :)

sherry -

Ik heb pas jullie blog ontdekt. Wat leuk.

Linde -

Leuke video! Welke lipstick draagt Willemijn? Kinda Sexy? Prachtig!

Gonny -

Heej ladies…
Ik heb de vorige post gemist. Dat was even schrikken.
Jullie stoppen???
Wat jammer dat ik jullie niet meer ga zien.
Bedankt voor de leuke video’s en tips.
De 999e like op deze YouTube video is van mij. 😉
Veel plezier en succes met jullie toekomst!

Groetjes,
Gonny

Laura -

Mooie favorieten! Martine, misschien is de blush Exposed van Tarte iets voor je? Deze is een beetje oudroze, neutraal, koel lichtbruin.

Dappere beslissing trouwens dat jullie stoppen met LLG. Ik heb het altijd met veel plezier gevolgd en zal nu zeker vaker op 2wmn kijken (wat ik eerst minder deed). Ik vind het verder een wijs besluit dat jullie nu stoppen en niet langzaam LLG laten “doodbloeden”, want dat zou pas echt zonde zijn. Hiervoor is kracht en moed nodig, maar ik weet zeker dat jullie een succes blijven met wat jullie verder doen. Jullie zijn een gezellig, nuchter duo en wie weet wat de toekomst jullie nog allemaal brengt!

aboutsbstyle -

Veel producten had ik al verwacht in deze video, helaas was dit alweer de laatste. Ik zal LLG enorm gaan missen. Maar ook wel begrijpelijk. Ik bedank jullie voor de mooie reviews en video’s wie wij hebben gekregen van jullie. Ik wens jullie ook het aller beste toe natuurlijk. En oja af en toe neem ik wel even en kijkje op 2WMN zo dat ik weet hoe het gaat. liefs soraya

Nanda -

Wat jammer dat LLG is gestopt maar ook te begrijpen!
Jullie ook bedankt voor alle mooie foto’s en artikelen!
Een kijkje in jullie levens heeft mij vaak opgevrolijkt en geïnspireerd.

Ik volg jullie al vanaf het begin op 2WMn. Anders zou dit afscheid niet te doen zijn. 😉

Soof -

Aaahw, wat een super leuke, mooie laatste video! Wat een prachtige producten hebben jullie toch ontdekt in de loop van de jaren. En wat een prachtige vrouwen zijn jullie geworden. Mijn vriend vond jullie maar kwebbeltantes (“wat praten zij veel zeg”), maar ik moet eerlijk zeggen dat ik llg toch wel een beetje ga missen, ondanks dat ik de laatste tijd lang niet meer alles las. En heeeeeel fijn dat jullie outfitposts naar 2wmn gaan, want daar kan ik echt niet zonder;-). Dan tot slot: heeeeel erg bedankt voor alle mooie jaren en (godzijdank) we “zien” mekaar weer op 2wmn 😃

femketje -

awesome favorieten allemaal 😀

Minka -

“Thank God I found the GOOD in goodbye” Dank jullie wel lieve dames. <3

Nienke -

Ach, wat heerlijk deze video! Ik kon bijna alles raden! :) En dat Tartelette pallet, dat moet er bij mij toch ook eens snel van komen. 😀 Ik zal aan jullie denken bij de aanschaf ervan. 😉
Maar wat jammer dat jullie nu zijn gestopt! Hartelijk bedankt voor jullie energie, creativiteit, humor, eerlijkheid en enthousiasme! Ik heb er van genoten!!
En gelukkig hebben we nog 2wmn. :)

Daphne -

Bedankt voor de jaren LLG! Ik zal jullie zeker volgen op alle social media en 2WMN!

Kiss & Make-up -

Heel leuk idee voor een laatste video! NARS Luster is inderdaad een hele mooie blush. Tarte paletten zien er altijd zooooo mooi uit eh. Preeeeetty. Zoeva kwasten heb ik eigenlijk amper, maar ik ga het onthouden voor wanneer ik er nieuwe nodig heb.

Selda -

Martine, heb je mac Warm Soul blush al geprobeerd?? Volgens mij beschrijf je die blush niet te roze, niet te bruin, niet te perzik. Het is mijn favoriet de laatste tijd!! En zeker proberen waard, op de hand geswacht vind ik hem niet zo mooi, maar op de wangen: Wooowww iedereen vraagt dan wat ik op mijm wangen heb!!

Martine -

Leuk dat jullie deze video nog hebben gemaakt, voelt echt als een extraatje! Ik ben stiekem nog wel heeel benieuwd hoe jullie stash er nu uitziet :)

Dhini -

Wat prachtig beauty producten

Boukje -

*SMAK*

Michelle -

Wat een perfecte afsluiting van een geweldige blog. Ik volg jullie lekker verder op 2wmn. :)

Anne -

Ooooh meiden, wat gek. Alsof ik mijn pre-puberteit hiermee afsluit… Gelukkig kan ik als jong volwassene lekker met jullie meegroeien op 2WMN.nl, die inmiddels sowieso al mijn voorkeur kreeg.

Heel erg bedankt voor zoveel beauty!
Liefs,
Anne

Nynke -

Ik volg jullie al sinds 2010 denk ik, het eerste kanaal op YouTube dat ik ging volgen! Heel erg vreemd dat dat kanaal nu stopt. Zoveel geleerd op elk gebied en zoveel gelachen om jullie video’s! Daar wil ik jullie heel erg voor bedanken <3 Heel veel geluk in de toekomst met al het nieuwe wat jullie zullen gaan doen! Ik blijf 2WMN zeker volgen! ❤️❤️❤️

Leah -

Wat een mooi rijtje producten. Een mooie opsomming van zoveel jaar LLG! Ik volg LLG al sinds Willemijn het alleen doet (woah de opkomst van beautyblogland, wat is dat al lang geleden). Ik begrijp helemaal wat jullie zeggen dat je na een aantal jaar echt bij een aantal favorieten blijft hangen. Dat heb ik met MAC fluidliner in Blacktrack, Paint Pot in Painterly en brush #217. Daarnaast als dagcreme Olaz beautyfluid, oogschaduwbasis van HEMA en wenkbrauwsetje van Catrice. Al deze producten blijf ik steevast opnieuw kopen.

Ik wens jullie veel succes met 2WMN en ik blijf jullie daar gewoon volgen. Jullie zijn veel te leuk om te moeten missen hihi.

Mar -

Ik reageer bijna nooit mar vond het nu wel even nodig: DANK JULLIE WEL!! Ik volg jullie nu bijna twee jaar en ik vind het zo knap wat jullie bereikt hebben met jullie blogs! Ik vind 2WMN stiekem een stuk leuker dan LLG dus ik ben blij dat die nog lekker blijft bestaan :) Leuk om nu al die favorieten op een rij te zien, mooi lijstje en weer inspiratie voor mijn eigen stash. Ik denk dat jullie een goede keuze hebben gemaakt en heel veel succes met 2WMN in deze nieuwe fase!

Reageer ook