Wij nemen afscheid!

Wat onwerkelijk om dit te typen, maar toch is het zo ver. LiveLifeGorgeous gaat stoppen. Ja, het staat er echt. En nee, het is geen grap. Wij nemen afscheid!

https://youtu.be/_A7d4L6bfjU

Het is een behoorlijk lange video geworden, maar we wilden echt even de tijd nemen om met jullie te kletsen over de afgelopen jaren en hoeveel LLG voor ons heeft betekend. We hebben jarenlang met veel plezier LiveLifeGorgeous gerund. Wat was het een geweldige ervaring en wat zijn we dankbaar dat we zo ver zijn gekomen.

Al onze liefde, tijd en energie zat in deze superleuke ‘hobby’ wat onverwacht uitgroeide tot een groot succes. Wat zijn wij en LLG verandert in de loop der jaren! We hebben zo veel leuke dingen mogen doen voor LiveLifeGorgeous en zo veel mooie producten mogen ontvangen. Bizar en ook onwerkelijk. Wat was het een fantastische, onbeschrijfelijke ervaring! LiveLifeGorgeous is iets waar we heel trots op zijn en altijd met een warm gevoel op terug zullen kijken.

Toch door de verandering van onze persoonlijke levens, voelt dit als de juiste keuze. Wij zeggen niet voor niets dat je moet doen waar je gelukkig van wordt en je hart moet volgen ook al is het spannend en kan het risicovol zijn.

We kunnen ons goed voorstellen dat sommigen het jammer en verdrietig vinden dat LiveLifeGorgeous stopt. Voor ons is het ook vreemd om nu officieel afscheid te nemen van “ons eerste kindje”. Wauw, wat is de tijd toch eigenlijk hard gegaan, acht jaar vliegt zo voorbij! Wat een waanzinnig mooie jaren!

We willen jullie dan ook uit de grond van ons hart bedanken:
– dat jullie ons al zo lang hebben gevolgd
– dat jullie onze blog de afgelopen jaren hebben bezocht
– voor al jullie leuke ideeën
– voor de lieve cadeautjes en e-mails
– voor de leuke comments
– voor jullie steun
– voor de positieve, open en respectvolle sfeer op LiveLifeGorgeous
– voor…ALLES

Zaterdag zal de allerlaatste video van LiveLifeGorgeous online komen op onze blog en ons YouTubekanaal en daarna zal de blog LiveLifeGorgeous nog +/- een jaar in de lucht blijven. Ons YouTubekanaal blijft natuurlijk bestaan, zodat je alle video’s nog eens rustig terug kunt kijken en dat zijn er veel!

We kunnen jullie eigenlijk niet genoeg bedanken voor alle afgelopen jaren. Er zijn geen woorden voor hoe dankbaar we zijn. Wat wij allemaal hebben mogen doen en ontvangen is mede dankzij jullie en dat was fantastisch. Met heel ons hart zeggen we: DANK JULLIE WEL! <3

102 reacties

Sneakers4u -

Jammer dat jullie stoppen. Jullie hebben het fantastisch gedaan en kunnen trots terug kijken. Succes met jullie nieuwe initiatief!

meiske -

hey
ik vind het jammer dat jullie stoppen ik heb zo genoten van al jullie leuke berichten en blije gezichten
succes allebei <3<3<3<3<3

Driss -

Ik heb jullie blog helaas te laat gevonden, maar veel succes verder! Hoop jullie vlot ergens anders te zien! :) Driss

Lois -

Ze hebben nog een andere blog waar je ze kan vinden. Namelijk ‘2WMN’ dat is meer lifestyle dan alleen make-up en kleding.

Natural Answer -

Ach wat jammer om jullie te zien gaan. Het allerbeste gewenst natuurlijk voor jullie beide!

Yvonne Elmendorp -

Lieve Martine en Willemijn,
Ik vond het zo bijzonder jullie blogs en revieuws en vooral dat jullie die
Beauty bloggers zijn die ook wat meer te vertellen hadden dat beauty alleen. Ook de blogjes over het leven en wat dat inhoud volgens jullie heb ik erg gevolgd. Dankjewel dat jullie ook zo plotseling verschenen in mijn salon en daar zo leuk over schreven. Heel veel succes in jullie verdere carrière en levenspad. Lieve groet, Yvonne Elmendorp

Martine -

Ah wat lief Yvonne, dankjewel en succes met je mooie salon! <3

Britt -

Jullie bedankt! Dankzij jullie informatie over salycilzuur en Jetske Ultee is mijn huid al 2 jaar acne vrij. Klinkt als iets kleins, maar het heeft mijn leven zo veranderd. Heel veel succes met alles wat jullie nog gaan bereiken!!

Tamara -

Wow, die had ik niet zien aankomen. Uiteraard wel begrijpelijk. Naast bloggen en een site is ook een leven, dat weet ik ook hartstikke goed. Jammer voor de trouwe lezers, maar jullie natuurlijk ook heel veel succes en geluk met alle andere activiteiten en ervaringen die jullie te wachten staan!

T -

Jammer dat de site niet blijft bestaan, aangezien het wel heel handig is om even reviews te googelen en dan bij jullie uit te komen.
Voor de rest nog heel veel succes met alles wat jullie ondernemen! :-)

Veerle -

Dit is een beetje een late reactie, maar ik wilde hier echt even voor zitten en mijn tijd ervoor nemen en nu kan ik dat eindelijk! Man, dit voelt echt heel raar… Ik vind het wel erg jammer, maar ik heb er ook alle begrip voor. Ergens zag ik het wel aankomen, want het viel me al op dat jullie passie iets minder was geworden en dat jullie nu in een hele andere levensfase zitten. En zoals jullie al zeiden, jullie weten al zoveel en jullie hebben jezelf al zo ontwikkeld, op beautygebied maar ook als personen zelf. Ik ben wel erg blij dat ik daar een groot deel van heb meegekregen. Ik volg jullie zo’n 4 à 5 jaar (ik ben wel altijd een stille lezer/volger geweest) en de hoogtepunten die jullie in deze video noemden, herinner ik me bijna allemaal! Die reis naar Londen met Illamasqua… Ik heb die vlogs wel tig keer gezien en dan met name de reisvlog ernaartoe. Ik heb echt in een deuk gelegen (en nog steeds) om: ‘Never let go Jack!’ En natuurlijk die reis naar New York was ook echt te gek. Ik heb in de 4 jaar dat ik jullie heb gevolgd ontzettend om jullie moeten lachen. Ook jullie ‘Gênante Middelbare Schoolmomenten’ heb ik ontzettend vaak bekeken en blijven nog steeds mijn favoriete video’s van jullie. KletskerkvanVlochem (en dan met name ‘Rijles met Rikkert’, zeker nu ik net mijn eerste twee rijlessen achter de rug heb, ik ben nu 16,5), jullie stashflashes en unboxing video’s (daar was ik helemaal weg van) en ik kan me de video’s met die hommel en die libelle heeel goed herinneren! Hahaha, ik kwam toen echt niet meer bij! Oh en oja! Hoe kan ik bijna jullie ‘Diorgasme’ vergeten 😉 Ik kan eigenlijk zo nog een tijdje doorgaan, maar ik hou het hier even bij 😉
Ik wil jullie ook bedanken, want door jullie tips en video’s ben ik ook stukken beter geworden met make-up en ik zit er zelfs over na te denken om een visagie opleiding te gaan doen. Ik heb erg genoten van jullie twee! Jullie humor, passie en vriendschap; jullie hadden/hebben altijd zoveel lol met elkaar en dat zie je meteen terug in jullie video’s, maar ook in jullie artikelen. Ik snap heel goed dat jullie toe zijn aan een nieuwe uitdaging en dat jullie LLG een beetje zijn uitgegroeid. Gelukkig stoppen jullie niet helemaal met bloggen en kan ik jullie volgen via 2WMN. Deze reactie is wel heel lang geworden, maar ik moest het ook allemaal even kwijt, haha!
Thanks for the memories, jullie zijn topwijven! En ik wens jullie veel succes!
Veel liefs, Veerle

me -

Jammer dat jullie stoppen, 2WM is het niet voor mij dus dan is het hierbij einde verhaal voor mij. Wens jullie veel succes.

Charlene -

Lieve Willemijn en Martine, wat dapper dat jullie deze stap zetten en met alle mooie ervaringen aan LLG op zak een nieuw tijdperk ingaan. Ik bewonder jullie lef en en ondernemerschap en vind jullie 2 fantastische powervrouwen!
Ik ben jullie gaan volgen vanaf jullie New York vlogs, omdat ik zelf 2 weken later voor het eerst naar New York ging tipte een vriendin me om jullie filmpjes te gaan kijken. Dikke voorpret natuurlijk, en sindsdien ben ik niet alleen jullie blog gaan volgen, maar ook veranderd van iemand die nauwelijks make-up droeg in iemand die zelfs genoeg make-up heeft om het een ‘stash’ te mogen noemen! Met de komst van 2wmn ben ik jullie lifestyle artikelen enorm gaan waarderen, we zitten in dezelfde levensfase en dat maakt alles erg herkenbaar (mijn vriend vroeg me in new york ten huwelijk en inmiddels 1 jaar getrouwd!). Ik blijf jullie met veel plezier volgen op 2wmn en hoop stiekem daar ook nog regelmatig wat beauty artikelen terug te vinden.

Sylke -

Omg nee zal toch niet maar ja echt jullie stoppen ik kan het niet geloven zo’n leuke site met net zo’n passie voor beauty als ik ik volg jullie al jaren ik heb veel geleerd en gekocht door jullie zelfs het dior paletje rosy tan geloof ik en jullie vonden het ook duur en gingen dan de rest van de maand op noedles leven 😂😂zo ontzettend jammer ik ga jullie missen jullie waren toppers miss toch maar ff jullie ander kanaal eens bekijke maar ik ben nou eenmaal gek op make up en beauty ben inmiddels 37 maar blijf dit gewoon leuk vinden heel veel succes en geluk verder dankejwel voor alles

Dhini -

WAAAAAT? Op youtube kanaal zag ik al jullie video en ik schrok echt. Ik volgde Willemijn toen ze nog alleen was en dan kom Martine. Jullie zijn zo goed tot deze blog goed gegroeid. Wat ontzettend jammer zeg!
Wij gaan jullie missen. Heel veel succes met alles meiden.

Klaartje -

Heel erg jammer dat jullie stoppen met LLG! Maar inderdaad heel begrijpelijk dat jullie ‘verder’ gaan! Mijn hoogtepunt: de New York vlogs – werkelijk geniaal; die kijk ik nog geregeld terug!

Cynthiiaa -

Ah, het brak echt mijn hart joh! Het is geweldig hoe ver jullie zijn gekomen, hebben ontwikkeld, maar ook jullie vriendschap! Mooi om dat te zien, maar ook om het mee te krijgen, want gurls, ik volg julie al enorm lang! Ik volgde Willemijn toen ze alleen was, vervolgens popte Martine erbij, werden jullie het gouden duo, kwam er een tweede liefde bij, namelijk 2WMN! Jullie zijn toch wel de dames die ik met veel liefde volg, die puur zijn, eerlijk en oprecht. Ik wens jullie veel succes toe met de opkomende projecten, you can do this guys! Much love for you! <3

Miriam -

Hee lieve meiden!
Ook ik ben een stille lezer/volger. Niet vanaf het begin,maar sinds een jaar of 3. Ik weet het nog precies. 3 jaar geleden ben ik verhuisd,en vanaf toen ben ik me steeds meer gaan interesseren in make up. Zo kwam ik op jullie YouTube kanaal terecht. Door jullie leerde ik de do’s en dont’s en draag ik nu iedere dag lipstick. Bedankt voor alles! De shoptripjes de vele vlogs. Jullie openheid. He,nu moet ik toch even een traantje wegpinken hoor. Erg fijn als je midden in je periode zit en zulke dingen leest! Wish you both the best en tot op 2wmn!

Angel -

Hoi lieve meiden, ik weet nog goed hoe wij gezellig zaten te twitteren en grapten over een LLG meeting met een lekker drankje en er een jaar later ineens echt een LLG meeting was! We hadden toen lekker gegeten (volgens mij een lekkere tosti?) En Martine en ik hadden een paar hoge zwarte hakken gekocht. Jeffrey Campbells volgens mij! Tegenwoordit twitter ik niet meer zoveel (nooit eigenlijk) maar ik weet nog goed hoe blij ik was dat mensen die ik al zolang volg, de tijd namenvom op mijte reageren. Toen ik jullie in het echt ontmoette l, waren jullie nog leuker. Jullie shinen voor mij helemaal en zijn zo puur en dicht bij julliezelf gebleven naar mijn idee. Hoewel ik niet meer veel commente, las ik alles met jullie mee en leefde ik met alles mee wat er bij jullie gebeurde. Ik ga nu jullie filmpje kijken, maar dit waren de eerste gedachten die in mij opkwamen en wilde het graag met jullie delen ❤

Marielle -

Wat ontzettend jammer, ik vond het elke dag weer een feestje om op LLG te komen en jullie eerlijke en fijne beautyreviews te lezen. Ik ga het zeker missen, maar blijf jullie volgen op 2Wmn! X

Anne -

5 jaar geleden stuitte ik op deze blog tijdens het zoeken naar tips voor mijn bruidsmake-up… 5 jaar lange elke dag wel even bezocht. Ik begrijp het helemaal, tijd voor een nieuwe fase. Jammer vind ik het wel maar ik blijf 2wmn gewoon lekker volgen!
Succes met alles!!

Miranda -

Ooo meiden wat zal ik jullie missen zeg! Ik volg jullie al zo lang, nog dat Willemijn LLG alleen deed. Maar ik begrijp jullie volkomen en wens jullie heel veel succes met alle dingen die op jullie pad gaan komen :) En ik volg jullie natuurlijk gewoon op 2WMN 😀

evelien -

Ook ik ben opgegroeid met deze blog. Maar ook meegegroeid met jullie. Langzaam won 2WMN min interesse en hade ik al afscheid genomen van LLG. Bedankt voor de leuke blogposts en tot op 2WMN :-)

Bo -

Wauw, wat zijn jullie topvrouwen! Twee prachtige persoonlijkheden en zó knap om deze stap te nemen. Hoewel het er inderdaad wel aan zat te komen, blijft het toch heftig. Ik volg jullie al zo lang ik blogs volg. Het aantal jaren ben ik inmiddels kwijtgeraakt, maar de zolderkamer kan ik me nog goed herinneren! Ik merk zelf ook al dat ik de laatste jaren minder naar de blogs over beauty neig en vond 2wmn hiervoor echt een super uitkomst. Ik wens jullie ontzettend veel succes, liefde en geluk en ik blijf jullie zeker volgen op 2wmn. Dikke knuffel toppertjes!

Evelien -

Lieve willemijn en martine,

Bedankt voor alle mooie jaren op livelifegorgeous. Echt jaren geleden ben ik jullie begonnen met volgen toen ik alles wilde weten van make-up. Langzaam verschoven ook mijn interesses, en daar waren jullie met 2wmn. Nu volg ik jullie daar ook dagelijks, en kijk ik stiekem elke dag een beetje uit naar jullie artikelen. Jullie voelen bijna als 2 vriendinnen, wat eigenlijk gek is. Ik wil jullie ontzettend bedanken voor alle leuke en hilarische artikelen, en fijne uurtjes vrije tijd die ik elke dag kan besteden!

Liefs Evelien

Sandra -

Ahh ik heb ook met tranen in mijn ogen gekeken. Eén van de eerste video’s die ik van jullie zag was de video waarin jullie een ”diorgasme” hadden. Goede beslissing voor nu, tijden veranderen nu eenmaal. Ik blijf jullie volgen via 2wmn <3

Milotte -

Lieve meiden,

LLG ga ik missen. Maar ik vind jullie echt top. Ik heb super veel aan jullie gehad, ondanks dat ik jullie nog niet zo lang volg. Dank jullie wel voor alles. Ik ga jullie zeker volgen op 2wmn.

Corine -

Hej meiden,
Ik ben zelf nu 27 en eigenlijk opgegroeid met jullie blog. Toen alle blogs net in opkomst waren ben ik vanalles gaan volgen waaronder jullie. Zelf merk ik dat ik de laatste tijd ook steeds vaker naar de lifestyle blogs neig. Je wordt ouder en krijgt andere interesse. Daarom was ik toentertijd ook erg blij met de start van 2wmn. Inmiddels staat deze bovenaan mijn favorieten lijstje wat ik iedere ochtend afwerk. Ik hou vooral van jullie persoonlijke artikelen. Doordat ik van dezelfde leeftijd ben kan ik mij heel erg met jullie associeren. Ik hoop wel dat jullie nog heel lang doorgaan met 2wmn wat ik kan jullie echt nog lang niet missen hoor!

Liefs,
Corine

Lotte -

Wil & Tien, we love you! Bedankt voor alle leuke artikelen en video’s. Ik heb ze altijd met plezier gelezen! Ik volgde jullie al die tijd ook al op 2wmn dus ik ga lekker mee :)

Natasja -

Ook ik schrijf normaal geen comments, maar wat weet ik nog goed toen ik de site van Willemijn tegenkwam, en Martine die er al gauw bij kwam. De obsessie met de Disney-lijn van Mac, alle haarevoluties, gezellige kletsfilmpjes, gewoon nuchterheid. Bijzonder dat jullie zo lang toch wel een onderdeel van veel levens hebben uitgemaakt (en nog zullen uitmaken op 2WMN!). Ik blijf jullie volgen en ben blij dat de gezellige kletsfilmpjes nog blijven komen.

The end of an era! Dapper!

Laura -

Wat knap dat jullie de beslissing hebben genomen om te stoppen, wel jammer voor ons.
Het eerste artikel dat ik las was ‘sproeten’. Ik plaatste een reactie op 27 augustus. Kunnen jullie zien in welk jaar dat was? Ben benieuwd hoe lang ik jullie volg!

Lisa -

Hallo lieve meiden! Met dikke tranen heb ik het filmpje zitten kijken. Maak je geen zorgen over de tranen, ik ben nogal emotioneel aangelegd 😉 Ook al zag ik het aankomen, ik vroeg mij gisteren nog af, wanneer zou het afgelopen zijn? Het is gek genoeg toch even schrikken! En ook al weet ik dat ik jullie gewoon nog terug ga zien op 2wmn (en ik inderdaad in de leeftijdscategorie val dat die blog me momenteel ook meer interesseert), het voelt toch alsof ik iets moet loslaten wat ik heel lang heb vastgehouden. Ik wil jullie bedanken voor alle mooie verhalen, outfits, looks en kapsels. Jarenlang heb ik genoten van livelifegorgeous en ik betrap mijzelf er in een verveeld moment altijd op dat ik gedachteloos jullie website als eerste in de url-balk intyp. Ik heb zelfs een programmaatje geinstalleerd die jullie websites van tijd tot tijd blokt omdat ik mijzelf er steeds mee afleid ;). Ook al zit ik hier anoniem achter mijn beeldscherm, het voelt alsof ik van 2 vriendinnen afscheid moet nemen. Heel veel succes met 2wmn en ik hoop jullie voorlopig nog in al jullie glorie daar terug te zien.

M. -

Ik reageer eigenlijk nooit, maar wil dat nu wel even doen: ik vind het enorm jammer dat LLG stopt. Ik keek er elke dag op en genoot van jullie artikelen en video’s. Willemijn en Martine, bedankt! <3 Uiteraard blijf ik jullie ook volgen op 2WMN :) xx Liefs

Daniëlle -

Lieve Willemijn en Martine, bedankt voor al die jaren. Ik volg jullie al vanaf het begin en ik moest stiekem ook wel een traantje wegpinken op het laatst ;-). Door jullie blog heb ik zoveel producten gekocht waar jullie ook enthousiast over waren en ik heb elke video met veel plezier gekeken. Ik zal LLG wel missen, maar 2WMN vind ik ook fantastisch. Veel succes met het afscheid nemen van jullie eerste kindje!

Annemijn -

Deze video kon me niet lang genoeg duren! Wat heb ik de afgelopen jaren genoten van jullie en jullie artikelen en video’s. Wat waren ze leuk! Ik moet toegeven dat ik al een tijdje met jullie mee aan het groeien was naar 2wmn en dat ook erg leuk vind! Ik ga jullie dan ook zeker daar verder volgen. Bedankt voor alles!

Ruth -

Ah wat jammer! Heb jullie vanaf t begin gevolgd (12 jaar oud zonder enige makeup ervaring) en met heel veel plezier naar jullie filmpjes en beauty reviews gekeken! Super bedankt voor alle tips, heerlijke filmpjes en artikelen! Ik ben ook helemaal fan van 2wmn, dus blij dat jullie daar mee door gaan! Ik groei gewoon lekker met jullie mee :) Toppers!

Nienke -

Lieve Willemijn en Martine,
Bedankt voor alle leuke jaren! Ik heb zo gigantisch van LLG genoten! Ik volg 2wmn ook, maar lekker over make-up praten vind ik zo heerlijk. Jullie hebben sommige momenten voor mij makkelijker gemaakt, even afleiding, even heerlijk genieten, lachen en veel leren. Ik begrijp jullie keuze, maar ik vind het toch ontzettend jammer! Ik ga de make-up dingen en haartutorials missen! Ik kon het ook niet droog houden bij deze video. Bedankt voor alles!! En ik blijf jullie trouw volgen op 2wmn. Ik wens jullie heel veel succes! Een hele dikke knuffel, Nienke

Lena -

Ik reageer normaal nooit, maar het lijkt me nu wel het juiste moment. Ik heb jullie vorig jaar ontdekt, precies tegelijkertijd met toen ik chronisch ziek werd met een hersenafwijking waar ik ook enorme pijn van heb. Ik ben 26, kon niet meer werken, alleen maar liggen op bed en mijn leven veranderde compleet. Hetgeen dat mij troost geeft is het kijken naar jullie filmpjes! Ik heb hele erge pijn maar door naar jullie filmpjes te kijken, voel ik de pijn net iets minder. Jullie zijn zo leuk en vrolijk en oprecht! Dat vind ik geweldig. Ik herken mezelf ook enorm in jullie! Daarnaast moet gezegd worden dat jullie gewoon echt mooie mensen zijn. Jullie hart zit op de juiste plaats! Jullie zijn vriendelijk en ook naar anderen! En weetje, dat is het mooiste compliment dat iemand je kan geven. Mooi aan de buitenkant, dat is subjectief en wellicht vergankelijk met de tijd. Maar mooi van binnen zijn, dat veranderd niet. :-) Tot zover mijn filosofische en emotionele betoog, haha. Veel succes verder met 2WMN.

Minka -

Mooie reactie en wat moet dat een heftige tijd voor je zijn (geweest). Wil je veel kracht toewensen! <3

Janneke -

Ik zit hier inderdaad een reep tony chocolonely naar binnen te werken. Had vorige week inderdaad al gezien in Willemijns vlog, maar ik wist niet dat het moment nu al daar was! Ik begrijp het wel, zelf keek ik ook al minder op Livelifegorgeous. Maar wat heb ik ervan genoten al die jaren!! Dankjewel daarvoor!

Rebecca -

Wat jammer, ik heb altijd met veel plezier jullie video’s bekeken en dan ook vaak dat ik zo hard moet lachen dat de tranen over mijn wangen stroomden. Jullie zijn zulke lieve, leuke en spontane meiden. Heel erg jammer dat jullie met LLG stoppen maar, ik begrijp het ook heel goed. Heel veel geluk met alles wat jullie nog tegemoet mag komen. En ik blijf jullie natuurlijk trouw volgen op 2WMN.

xxx

Rebecca

Iris -

Super jammer maar een heel begrijpelijke keuze! Ik volg jullie al op 2WMN en blijf dit zeker doen! En fijn dat Willemijn zo meer tijd voor haar zoontjes over heeft en Martine zich kan blijven ontwikkelen doormiddel van haar nieuwe studie. Ga zo door <3

Vera -

Had gewoon zelf beetje tranen in mijn ogen op het laatst! Gek eigenlijk hoe je zo met jullie mee kunt leven door jullie blogs. Alsof ik jullie heel goed ken haha. Ik vertel mijn vriend ook vaak dingen over jullie als ‘hè Willemijn is weer zwanger’ of ‘ja die 2 meiden hebben zoveel Mulberry’s waar ze voor sparen!’ (hier ook een Mulberry fan mede door jullie namelijk..)
Ik reageer eigenlijk niet tot nauwelijks op jullie blogs(en dat terwijl ik jullie al bijna vanaf het begin volg!), maar dit is toch wel een bijzonder momentje. Ik begrijp jullie keuze heel goed en ik denk dat, als ik naar mezelf kijk, jullie trouwe volgers ook wel met jullie mee zijn gegroeid. Zo check ik nu ook al een tijdje elke dag 2WMN ipv Lifelifegorgeous. Heel veel succes verder daarmee en met alle andere kansen wat op jullie pad komen en zie jullie gewoon lekker weer op 2WMN! (Gelukkig!) Liefs

Sjanne -

Lieve Willemijn en Martine,
Hier een berichtje van een trouwe lezer en volger. Uit reacties op artikelen zullen jullie mij niet kennen, maar nu klim ik toch maar even in de digitale pen.
Ik voelde het al een poosje aankomen, maar toen ik de video vanochtend bekeek kreeg ik toch een “knauw” in mijn maag. Tegelijkertijd dacht ik bij mezelf: “Waarom doet het je zoveel terwijl het “maar” een beautyblog is die stopt?”
Ik volg jullie al vanaf het eerste moment en heb ik het gevoel alsof ik een beetje met jullie ben meegegroeid. Ik kwam als puber destijds per toeval terecht op het (toen nog) kanaal van van Willemijn. Ik werd aangesproken door jullie eigenheid en bleef jullie op de voet volgen. De artikelen spraken me aan, en ben een soort van met jullie opgegroeid. Ik ben zelfs door jullie logopedie gaan studeren haha! Naarmate ik volwassener werd, werd mijn interesse in beautyblogs- en artikelen minder en begon ik andere interesses te ontwikkelen.. maar livelifegorgeous bleef ik trouw volgen. Toen jullie 2wmn opstartte was ik in mijn nopjes! Jullie artikelen werden beter en beter, maar ook de onderwerpen bleven op mijn nieuwe levensfase(n) aansluiten.
Nu jullie het hoofdstuk “livelifegorgeous” afsluiten heb ik ook het gevoel dat ik nu mijn puber periode afsluit. Willemijn en Martine, bedankt dat jullie deel uitmaakten van mijn pubertijd en begin van mijn volwassenheid!
Ik blijf jullie natuurlijk trouw volgen op 2wmn en wens jullie alle geluk en succes!

Sjanne

Willemijn -

Bedankt voor je mooie comment Sjanne. Wat een lieve woorden!

Emma -

Ik wens jullie heel veel geluk toe voor de toekomst en het verder zetten van 2wmn! Ik kijk als sinds de brugklas naar jullie filmpjes en dat is al weer 5 jaar geleden. Wat heb ik me toch bescheurd over al jullie leuke filmpjes! Als ik ik twijfelde over het kopen van een make-up product keek ik altijd wat jullie er van vonden, anders kocht ik het ook niet. Jullie hebben mijn passie voor make-up aangewakkerd en ik heb, net zoals veel anderen, veel dingen van jullie kunnen leren. Ik ben blij dat jullie wel nog verder gaan met 2wmn, anders had ik jullie gezelligheid zeker gemist :)
Heel veel succes en een dikke knuffel!

Georgina -

Ontzettend jammer dat LLG stopt, maar ik begrijp het wel! Ik blijf jullie zeker volgen op 2WMN :)

Heleen -

Vind het heel erg jammer dat jullie meet LLG stoppen :(

Sanne -

Ahhh,kippenvel. Gelukkig ben ik een 2wmn fan, dus ga jullie nog niet missen. Toch wil ik jullie bedanken voor de afgelopen blogjaren. Ik heb in ieder geval van jullie geleerd dat je zonder make-up ook mooi bent.

femketje -

super jammer maar we still love you ;D

Leonie -

Ah, zo vreemd dit! Ik volg llg al vanaf willemijns zolderkamertje, haha! Ik ga ‘t missen, maar snap jullie heel goed. Gelukkig blijven jullie lekker bloggen op 2wmn.

Daphne -

Ach wat jammer. Ik bezocht altijd graag jullie site, al vond ik het jammer dat er wat minder vaak een artikel kwam. 2wm volg ik wat minder maar zal ook hier vaak nog even een kijkje nemen.

Carla -

Ik ben normaal ook niet echt van het reageren, maar wauw! Ik volg jullie al een tijdje hier en op 2wmn. Allebei super leuke blogs, maar ik vind het vooral leuk om jullie! Jullie zijn zulke leuke, grappige, lieve meiden en jullie heb het zo onwijs goed en leuk gedaan allemaal. Het is jammer dat livelifegorgeous stopt, maar wel begrijpelijk. Gelukkig kan ik jullie nog blijven volgen op 2wmn, dat is nu ook meer mijn ding nu ik getrouwd ben en onlangs moeder ben geworden. Een paar jaar geleden was ik helemaal into de makeup en moest ik al het moois hebben en alle beauty artikelen op jullie blog en op het internet waren dan ook erg heilig. Maar zoals jullie zelf al mooi in de video zeggen dat jullie jezelf hebben gevonden in persoonlijkheid, looks etc, ervaar ik dat ook. Onwijs bedankt voor alles en tot verder op 2wmn <3 xx

Jessica -

In die zin groei ik ook wel een beetje met jullie mee. En 2wmn volgde ik al, dus daar blijf ik jullie lekker volgen.
Beter om nu te stoppen, dan afraffelen. :)
Hopelijk gaat er nog iets mee van beauty / make-up naar 2wmn, al is het voor af en toe of de afwisseling.

Anna -

Ik laat normaal eigenlijk zelden een comment achter, maar ik vond het nu wel gepast. Ik volg jullie al jaren en jullie waren en zijn altijd favorieten geweest! Ik moet zeggen dat ik LLG ook al wat minder volgde de laatste tijd, maar 2WMN lees/kijk ik dagelijks. Bedankt voor alle toffe content van de afgelopen jaren!

Evita -

Wow jullie lieten me eventjes schrikken! Maar gelukkig las ik dat jullie gewoon met 2wmn door gaan dus we hoeven niet compleet afscheid te nemen! Ik ga zeker oude video’s terugkijken want jullie blijven gewoon ontzettend leuk!

Merel -

Ik comment normaal nooit maar ik vind het wel leuk om hier even een reactie achter te laten. Ik volg LLG al vanaf het prille begin toen Willemijn alleen blogde. Later kwam Martine daarbij en ik ben jullie altijd blijven volgen. Ik kan ook wel zeggen dat ik (maar ik denk vele volgers) echt met jullie zijn meegegroeid. Destijds was ik nog een jong middelbaar schoolliertje en nu ben ik een masterstudent die bijna aan het ‘echte’ werkleven gaat beginnen. 2wmn sluit daarom grotendeels ook aan bij mijn leven nu dus GELUKKIG kan ik jullie daar nog met veel plezier blijven volgen. Jullie keuze om te stoppen is heel begrijpelijk en ik hoop dat jullie bij 2wmn, andere projecten en je gezin alle geluk van de wereld vindt. LLG was ook om te volgen een leuke reis (zoals jullie het noemen) en het is jullie van harte gegund. Tot op 2wmn!

Aida -

Ook al ben ik meer een 2wmn volger, toch krijg ik hier natte ogen van! Via LLG ben ik natuurlijk op 2wmn gekomen. Jullie rocken! Stoere en lieve dames zijn jullie! Cxxx

Erika -

Ik had het ergens zien aankomen, vooral de laatste maanden, maar toch is het een verrassing. Bedankt voor alle leuke artikelen en video’s en nog veel succes met alles dat op jullie pad gaat komen.

Annet -

Lieve meiden,

Van schoonheid aan de buitenkant naar de ware schoonheid aan de binnenkant. Mooi hoor! Ik kijk uit naar de volgende fase, op naar de volgende verdieping!

Veel plezier! Groetjes annet bauhaus

Marijke -

Normaal ben ik een stille lezer en kijker maar vandaag toch een reactie. Ik volg jullie nu al een jaar of 3 en wat vind ik het jammer dat jullie stoppen met llg. Aan de andere kant snap ik jullie wel en volg ik met heel veel plezier 2WMN!

Nora -

Och meiden, zonder het door te hebben heb ik de laatste helft van de video zitten huilen, haha! Ik ga LLG zeker missen, maar ik vind dit een hele wijze en dappere stap van jullie. Ik heb jullie vanaf het begin gevolgd en het idee met jullie te zijn meegegroeid – ik ben een paar jaartjes jonger, en ergens zijn jullie toch een soort voorbeeld voor mij geweest. Ik vind het onwijs knap dat jullie zelf inzien dat het klaar is en jullie je verder evolueren, in plaats van je krampachtig aan iets wat jullie veel goeds heeft gebracht heeft. Dank JULLIE wel, van harte ❤ en ik zie jullie op 2wmn (en zaterdag)!

Melike -

Huh wat gek zo ineens.. Wat jammer. Maar gaat jullie andere blog wel door?

Kiss & Make-up -

Awwww, jammer. The end of an era, hah :-) Maar dan ga ik jullie gewoon volgen op 2WMN.

Milou -

Ah ik heb echt een beetje een gebroken hart! Haha. Ik volg jullie vanaf dat Willemijn net in d’r eentje gestart is en ik weet nog zo goed dat Martine erbij kwam (eerste artikel MAC disney collectie!). Ik ben jullie altijd blijven volgen, al werd dat iets minder intensief daar mijn interesse voor beauty afnam. Maar goed, ik blijf jullie ook lekker volgen op 2WMN! Vind jullie keuze wel begrijpelijk en erg dapper! Bedankt voor al het moois X

Patricia -

Het zat er aan te komen maar ik baal er toch wel van hoor. Heimwee naar de tijden dat Mac producten nog veel aandacht kregen ( waardoor ik inmiddels een hele collectie heb en de lipsticks nr 1 favoriet blijven) en vele andere mooie en luxe items waardoor jullie er juist uitsprongen in beauty blogger land. Alles heeft zijn fases in het leven en dit is nu jullie beslissing, dat is ook verder prima. Maar als jullie dit over 10 jaar terug kijken zal je waarschijnlijk weer lachen, ook om bepaalde uitspraken die jullie nu doen…. Sommige zijn nog te jong voor 2wmn maar ik ben eigenlijk voor veel artikelen te ‘oud’. Er is veel wat ik over sla tegenwoordig, dat had ik bij LLG juist veel minder. Daarom many many thank you voor alle leuke artikelen en video’s en tot af en toe ziens bij 2wmn!

Sarah -

Ik vind het heel erg jammer, maar ik begrijp de keuze. Ik lees ook al een tijdje 2WMN, ook al denk ik dat ik misschien niet jullie doelgroep ben ;P . Ik zal nooit vergeten dat toen ik net met make-up begon ik jullie blog ontdekte. Heel erg bedankt dat ik zoveel van jullie heb kunnen leren en zoveel heb kunnen lachen. Ik wens jullie heel veel succes met alle spannende dingen die jullie kant op komen!

Liefs,
Sarah

Mimi -

Het zat er al aan te komen, jammer. Komt er nog wel wat beauty op 2wmn? De lotd’s en reviews las ik erg graag en geeft 2wmn ook wat meer afwisseling. In ieder geval succes! Af en toe kijk ik op 2wmn, hangt van het onderwerp af.

Sandra -

Aaaaah wat jammer! Ook al volgde ik zelf meer 2wmn in plaats van LLG, toch blijft het raar dat er hier niks meer zal verschijnen! Hopelijk integreren jullie af en toe een stukje ‘beauty’ op 2wmn zodat LLG toch nog een beetje verder leeft :). Heel veel succes met jullie nieuwe plannen naast het bloggen!

Wendy (B) -

Jammer :(
Maar…
Jullie zijn nog altijd terug te vinden op 2WN 😀 !

Daisy -

Jammer meiden, maar ik begrijp de keuze! Gelukkig ben ik een echte 2wmn-fan, dus ik hoef jullie niet te missen.

Wat ik wel zat te denken: het zou echt zonde zijn als de artikelen over een jaar ineens allemaal weg zouden zijn. Jullie hebben er immers veel tijd, energie en geld in gestoken. Wat jullie zelf ook zeggen: sommige artikelen worden toch steeds weer gegoogled en gelezen. Is het niet een idee om alle (ja i know, dat is veel!) artikelen om te zetten naar ‘2make-up’ of ‘2livelifegorgeous’ op 2wmn? Dat gaat heel veel tijd kosten, maar jullie zouden het eventueel kunnen laten doen (en dan weer ouderwets even een maand niet eten haha). Voordeel is dat niet alles verloren gaat, maar ook dat nieuwe bezoekers die via google op een oud artikel stuiten, 2wmn daarmee leren kennen. En voordeel voor de oude fans: er hoeft niets opgeslagen te worden. Denk er eens over na! 😉

Willemijn -

Leuk dat je meedenkt! We gaan het er samen eens over hebben :)

Delfi -

Aahh jaa wat een goed idee! Het is inderdaad veel werk maar zo kan ik alle artikelen gewoon terugvinden op 2wmn 😀

Anna -

Dit is echt een super goed idee! Ik zou het ook heel jammer vinden als na een jaar alles verloren is. En wat jij ook zegt: ze hebben er super veel tijd (en geld) in gestoken om dit allemaal te schrijven/ontwikkelen. Wat zou dat jammer zijn als er 8 mooie jaren van het wereld wijde web verdwijnt…

Pien -

Jaa dat is echt een heel goed idee als dat mogelijk is.
Ik zou het echt ontzettend jammer vinden als al jullie artikelen en videos opeens verdwenen zouden zijn want ik lees ze nog heel vaak terug.
Ik ga llg echt ontzettend missen maar gelukkig vind ik 2WMN ook heel leuk dus zal ik jullie nog zeker daar blijven volgen.
Ik vind jullie echt geweldig en ik kan ontzettend om jullie lachen!
Heel veel succes met alles wat jullie nog gaan doen, jullie zijn ontzettend inspirerend.
Xx

Dionne -

Ontzettend jammer en lastig, maar wel heel dapper en goed dat jullie deze keuze durven te maken! Daar mogen jullie trots op zijn!

Manon -

Jammer dat jullie stoppen, maar er breekt altijd een keer zo een tijd aan. Veel succes met de verdere dingen in jullie leven!

Joyce -

Jammer dat jullie stoppen, maar wel begrijpelijk! Je hart volgen is het beste wat je kunt doen xxx

Tessa -

Ik zag het al aankomen, maar toch had ik ergens niet verwacht dat het dan vandaag al zover zou zijn! Ik heb jarenlang LLG gevolgd maar merkte zelf al dat ik sinds ik de 20 voorbij ben meer uitkijk naar de nieuwe artikelen op 2wmn. Dus ik ben blij dat jullie daar mee verder gaan :) Dankjewel voor alles Willemijn en Martine!

Leonie -

Ik vind het heel erg jammer dat jullie gaan stoppen. Zo lang volg ik jullie nog niet dus het was helaas maar een korte periode van mijn kant.
Ik lees 2WMN wel af en toe, maar ik vind dat er weinig variatie is en dat jullie veel stukken schrijven die op hetzelfde neerkomen. Misschien dat jullie dit nu verder uit kunnen werken (en miss af en toe wat beauty daar kunnen behandelen?). Ik ga jullie ws wat minder volgen nu maar ik wens jullie veel succes!

Hanna -

Wat jammer! Een verassing is het absoluut niet, kan het volkomen begrijpen. Door deze video heb ik wel gemerkt hoe lang ik jullie al volg! Echt van in het begin van Martine, heb enkel het pre-Martine tijdperk niet meegemaakt.

Manon -

Wat een dappere keuze van jullie! Ik volgde jullie “vroeger” altijd, ook al was ik geen beauty-type. Jullie persoonlijkheid en vriendschap sprak mij altijd aan en was een reden om LLG te bezoeken. In de loop van de tijd bezocht ik geen beautyblogs meer dus was ik heel blij dat jullie 2WMN opgezet hebben! Ik voel me veel meer “verbonden” met 2WMN en snap heel goed dat jullie het beautybloggen achter jullie laten. Ik blijf jullie zeker volgen meiden en ben heel benieuwd wat jullie allemaal in petto hebben voor de toekomst :-) Liefs!

aboutsbstyle -

wat jammer dat jullie stoppen, helaas had ik het wel ergens verwacht maar alsnog schrik je er wel van. Ik heb wel erg van jullie genoten de afgelopen jaren. Ik zal het dan ook zeker missen in mijn standaard rondje surfen op internet. Helaas is 2wnm niet helemaal mijn ding, maar zeker neem ik daar af en toe een kijkje op om te zien of er wat leuks voor mij tussen staat op te lezen. Ik wens jullie het aller beste natuurlijk en wie weet tot de volgende keer. jullie bedankt voor de vele lessen, leuke verhalen, mooi foto’s en leuke filmpjes. liefs soraya

Maaike -

Ik las jullie stukken altijd met plezier, maar het laatste half jaar merkte ik een omslag. Dus dit is geen heel schokkend nieuws. 2WMN heb ik weinig mee, dus ik vind het jammer dat deze beauty blog er mee stopt. Jullie reviews waarbij je lipsticks bij koele en warme types laat zien waren altijd zo sterk en heel erg informatief. Jammer dat die straks niet meer voorbij zullen komen.

Svenja -

Aaaah wat ontzettend jammer! Maar wel heel dapper dat jullie deze keuzen hebben gemaakt. Het is natuurlijk het aller belangrijkste dat jullie iets doen waar jullie voor de volle 100% en met passie aan kunnen werken. Gelukkig kunnen wij jullie blijven volgen op 2WMN! Bedankt voor alle mooie en inspirerende artikelen op LLG! <3

Yvonne -

Wat ontzettend jammer! Maar ik begrijp het wel. Als je in een nieuwe levensfase zit ga je vaak ook een nieuwe weg in op andere gebieden. Een blog schrijven kost ook veel tijd. Ik vond jullie blogs in elk geval altijd erg leuk om te lezen en natuurlijk blijf ik jullie volgen via het andere kanaal. Gelukkig dus nog geen definitief afscheid, pfieuw! Succes met de nieuwe weg die jullie inslaan! Zal ongetwijfeld de juiste keuze zijn. :)

Manouk -

Ik zag het al een beetje aankomen, het was al een tijdje te merken dat jullie passie hier niet meer lag. Erg jammer! Ik vind 2WMN niet zo leuk, dus ik wens jullie verder veel succes toe!

Laura -

Ah, toen ik Martine met tranen in d’r ogen zag moest ik toch ook wel even een traantje wegpinken! Ik kan het me zó goed voorstellen hoe jullie je voelen. Natuurlijk blijf ik jullie wel gewoon volgen via 2wmn! Ik moet zeggen dat ik die blog stiekem ook leuker vond dan LLG, het past meer bij de levensfase waar ik in zit (zoals jullie ook al zeiden in de video). Lieve Willemijn en Martine, ik hoop jullie nog vaker tegen te komen op persevents en blijf jullie sowieso volgen. Bedankt voor alle mooie artikel en video’s op LLG!

Mar -

Ik had het al een hele tijd zien aankomen. Het was duidelijk te merken dat jullie passie hier niet meer lag. Ik vind het ontzettend jammer! Ik heb jullie jarenlang gevolgd en 2wmn volg ik vrijwel niet wegens de hoeveelheid advertenties. In het begin wel, voelde het echt nog als iets persoonlijk van jullie, maar de laatste tijd helaas niet meer. Ik vind het een ontzettend dappere beslissing van jullie. Bedankt voor alle inspiratie die ik hier geven opgedaan. Voor alle keren dat ik er goed uit zag met een look geïnspireerd op jullie look. Heel veel succes met alles wat jullie nog gaan doen in de toekomst!

Mariska -

Erg jammer dat jullie stoppen maar het is ook niet gek.. je moet doen wat je leuk vind en er komen vast hele mooie nieuwe dingen op jullie wegen :)

Bianca -

Jammer zeg. Maar goed als je ergens klaar mee bent moet je stoppen dat is logisch. Doe ik zelf ook metmijn werk. Helaas vind ik 2wmn niet zo leuk. Meiden succes verder.

Ellen -

Ondanks dat ik het al aan had zien komen vinden het toch erg jammer. Ik keek en las al niet meer zo veel artikelen en video’s maar zoals ik in een eerdere comment al zei is dat ik me altijd erg kan meten met jullie met make-up en de kleuren etc. Ik hoop van harte dat jullie nog af en toe wel iets van beauty laten terug komen op 2wmn. Zo vind ik namelijk ontzettend leuk om te weten of er nog iTS is wat je zou moeten kopen of wat zo ontzettend fijn is. Bij andere heb ik dat gewoon niet dat ik ‘match’ met iemand kwa kleur en looka die ik zelf ook zou dragen. Maar nogmaals ik snap jullie keuze volledig.misschien ben ik te voorbarig maar ik heb nu niet de tijd ok de video te bekijken, dat ga ik na mijn werk even doen. In ieder geval jullie ook bedankt voor al die jaren LLG.

Carlijn -

Oké toch even gekeken, had wat tijd over. De dankbaarheid en toch ook wel de emotie stralen er vanaf, heel mooi om te zien. Succes met alles wat jullie nog gaan doen meiden!

Carlijn -

Ik heb de video nog niet kunnen kijken maar ik kan me zo voorstellen dat je interesseses en prioriteiten verschuiven als baby 2 onderweg is (ook dat las ik net pas, spuit 11 hier) en je een ander succesvol blog hebt. Petje af voor al jullie harde werk en de kwaliteit die jullie altijd neer hebben weten te zetten.

Susan -

Wat jammer meiden! Maar zeker begrijpelijk. Ik blijf jullie volgen op 2wmn hoor!

Jennifer -

Heel jammer van al het moois wat jullie met LLG hebben opgebouwd, maar zeker ook goed dat jullie het gewoon stopzetten als het voelt dat de koek hier op is. 2wmn lees ik eerlijk gezegd ook alleen nog maar, dus laat ik zeggen dat ik de verhuizing eigenlijk al had gemaakt. Maar toch gefeliciteerd met deze beslissing en dat jullie er geen beautyredacteurs of weet ik wat allemaal erop gaan zetten en lekker de stekker eruit trekken. Op naar nieuwe tijden! Veel succes meiden!

Demi -

NEEEEEEEEE, jullie waren echt mijn favoriete beauty bloggers!! Ik vind het zo jammer! Ik ga jullie zeker missen, ik word er helemaal verdrietig van! 😢

Katrien -

Dat menen jullie niet!! Zo jammer!! Al jaren volg ik jullie. Hopelijk blijft 2wmn nog wel lang bestaan :)

Barbara -

Stoer van jullie! Jammer maar heel begrijpelijk! Ik blijf jullie lekker volgen op 2WMN! Succes en lieve groet!

Elles -

Oh wat jammer zeg, ik vond jullie artikelen altijd zo leuk om te lezen! Misschien is het wel een goede keus. We zagen het natuurlijk wel langer aankomen. We gaan jullie missen!
Liefs,
Elles

Dita -

De video heb ik nog niet gezien. Dat ga ik uit mijn werk even doen. Jammer dat LLG stopt maar ook wel heel begrijpelijk. Ik merk aan mijzelf dat ik ook jullie andere site veel meer las de afgelopen tijd. Interesse in make up is er nog wel maar op 2wmn vind ik de artikelen toch nog interessanter. Helemaal nu ik zelf mama ben. Succes met alles lieve meiden!

Femke -

Ik heb de video bijna helemaal gezien (tot een klein kwartiertje, want ik moet zo toch echt gaan werken). Ik had het nog niet verwacht dat jullie nu zouden stoppen.. al zag ik wel aankomen dat dit geen jaren meer zou gaan duren. Ik snap jullie stap erg goed, maar toch vind ik het ook wel erg jammer hoor meiden. Heel veel succes met alle andere leuke dingen die jullie nu doen en die ook nog op jullie pad gaan komen :-).

Reageer ook