Wat zit er in mijn dagelijkse make-up toilettas?

Ik heb jullie vorig jaar nog mijn make-up stash laten zien (klik), maar wat er in mijn dagelijkse make-up toilettas zit, heb ik volgens mijn nog nooit laten zien. Daar moest verandering in komen. Ik laat zien wat er in zit en ruim hem tegelijkertijd op. Want oh oh oh, wat puilde dat ding uit zeg!

https://youtu.be/4XkOJguYSgU

14 reacties

Jocelyn -

Leuke video! Net als jij gebruik ik mijn make-upkast bijna niet meer. Het is een soort voorraadkast geworden van producten die ik in mijn toilettas kan doen als er iets op is, of ik iets niet meer mooi vind. Sinds ik op kamers zit, en ieder weekend heen en weer reis vind ik het niet meer handig om steeds mijn toilettas in en uit te pakken. Ik laat het er daarom allemaal gewoon in zitten, ook doordeweeks. Ook ben ik steeds selectiever geworden qua make-up. Zo gebruik ik de laatste maanden helemaal geen gezichtsproducten meer, alleen nog maar oog en lipproducten. Dat scheelt weer in mijn tas, haha. Misschien verandert dit weer naarmate de winter dichterbij komt.

Brigitte -

Hoi hoi. Ik vind het erg leuk om stash videos te zien, maar bij deze kreeg ik het idee dat er niet erg over nagedaccht was van te viren. Geen statief om twee handen vrij te hebben en veel producten,ook die je wilde houden, heb je niet laten zien. Jammer want dan was de video vele male beter geweest!

Aboutsbstyle -

Wat een handige tas. Zelf gebruik in ook een tas waarin mijn favorieten zitten. Je hebt een mooie collectie iedere dag bij de hand zo. Liefs soraya

DisneyChicks.nl -

Wat een mooie producten heb je in je make-up tas zeg!

Door -

Wow, wat een hoop zit er in die tas! Ik heb een soortgelijk tasje waar ook veel te veel in zit, maar da’s dan meteen ook mijn héle stash :-) Zou je ‘t eigenlijk niet handiger vinden om je kwasten apart te bewaren? Lijkt me nogal een gedoe om ze telkens opzij te moeten leggen als je iets uit je tas wil halen?

femketje -

woahh er zit aardig wat in zeg 😀

Nicole -

Echt leuk om te zien. Je hebt er zoveel mooie producten inzitten!

Denise -

Leuk hoe je het gefilmd hebt, en wat een mooie producten! Ik wil héél graag de Nars foundation en concealer. En de twee mascara’s van Chanel vind ik ook echt heel fijn!

Lindsey Beljaars -

Wauw, mooie everyday producten zeg!!

Natascha -

Super mooi stash, lijkt om dat zo te zien in een filmpje. Ik heb een veel kleinere toilet tas met mijn make-up spullen erin, kwasten staan apart in een bloempotje. Ik maak me zelf altijd op in de badkamer en soms zitten aan de eettafel. Als ik je producten zie wil ik hier zeker ook waarvan testen, ik ren naar de Douglas! Hihi..

Natascha -

Lijkt moet leuk zijn!

Syl -

Mooie stash heb je. Dat Tartelette palette staat nog op mijn wishlist.
Ik stop mijn dagelijkse stash in van die doorzichtige kunststof lades. De rest ligt in de kast. Door jullie is Nars sheer glow ook bij mij favoriet geworden.

Charile -

Hele leuke video :) Je hebt veel mooi producten!

Femke -

Je hebt echt een stash to die for.. Echt! Vooral het Tarte palette wil ik op dit moment zó graag hebben!! Leuk je dit gewoon zo ‘raw’ gefilmd hebt :-)! Kun je hem meteen een beetje opruimen haha.

Reageer ook