This Months Favorites (augustus ’16)

Daar is ‘ie weer! Ons maandelijkse favorietenlijsjte. Dit keer met onder andere producten van Make-up Geek, Dior en Jefrree Star. Benieuwd wat onze ontdekkingen van afgelopen maand waren? Kijk dan snel verder!

https://youtu.be/mEqBS8CLH1I

Willemijn

  • Make-up Geek Eyeshadow Palette
  • Miss Dior Shower Gel
  • Jeffree Star – Watermelon Soda
  • Uncover Zonnebrandcrème SPF15

Martine

  • The Body Shop Sun Kissed*
  • Make-up Geek Eyeshadow Palette
  • NIVEA Silk Mousse*
  • Kylie Jenner Lip Kits
  • Thierry Mugler Angel Muse
  • MAC Brow Gel Creme – Dirty Blonde

Sponformatie
Producten met een * zijn gekregen

13 reacties

DisneyChicks.nl -

Wat een mooie favorieten! Ik ben zelf erg nieuwsgierig geworden naar de Miss Dior Showergel!

Silkeblogs -

Wauw: Watermelon Soda! Ö

T -

Loopt Kirsten nog stage bij jullie? Ik mis haar artikelen!

Ilona Wielinga -

Erg leuke favorieten!
Ik erger me persoonlijk alleen een beetje aan alle reclame, een enorme pop-up bovenaan, midden tussen de tekst, in de sidebar en de homepage staat er ook nog eens vol mee. Ik snap dat jullie geld willen verdienen met reclame maar dit is misschien een beetje te veel van het goede

Aboutsbstyle -

Mijn watermelon soda is onderweg! Ik kan niet wachten totdat me pakketje binnen ism liefs soraya

femketje -

hele mooie favorieten ;D

mieke | mieksmind -

Mooie favorieten! ik ben ook echt dol op de foams van rituals. Ik heb sinds kort ook een z-palette en nu 6 kleurtjes.. het pigment is echt AWESOME, ook 2 foiled, zo mooi! ik wil ook nog eens de kylie jenner lipkits, posie k lijkt me erg mooi adhv de swatches! p.s. was gezellig gisteren dames, leuk event!

PinkFairy -

Leuke favorieten! Ik koop al mijn Make-up Geek oogschaduws altijd via Beautybay (Engelse webshop zonder verzend- of invoerkosten). En ik zag dat ze nu ook die zomercollectie van JS hebben waar Watermelon van komt.

Linda -

En gratis verzendkosten vanaf €20 Euro. :)

Kiss & Make-up -

Die invoerkosten toch altijd eh, zucht… Ik vind de nieuwe Angel Muse ook echt wel heel lekker. En jaaaaa, wat zijn jullie Makeup Geek palettes moooooooi!

Charile -

Mooie favorieten! Ik ben benieuwd naar de oogschaduws :)

Susan -

Watermelon soda is zo mooi!

Suzanne -

Hele leuke producten zijn weer bekroond als favoriet!

Reageer ook