Mijn perfecte haarroutine

Voorheen gebruikte ik bijna nooit producten om mijn haar te stijlen. Sowieso deed ik er niet veel mee. Ik Ik liet het heel vaak gewoon maar hangen en wist alleen wat een borstel was. Föhnen deed ik maar af en toe. Nou, daar is in de loop der jaren behoorlijk wat verandering in gekomen kan ik je vertellen.

https://youtu.be/lZCD-A2_B78

 

21 reacties

T.Huisman -

Een prachtig vol kapsel. Mijn haar is nu heel dun geworden en blijft moeilijk in model zitten maar ik doe mijn best.

Nynke -

Ik vind je haarkleur echt prachtig! Naar wat voor kleur zou ik moeten vragen bij de kapper om dit ook te krijgen?

Marjolein -

Ik heb precies zulk haar als jij! Ik doe er ook veel te weinig mee, weet nooit zo goed wat ik moet doen… maar door jouw video krijg ik inspiratie. Ik vind het echt heel mooi zitten! Omdat mijn haar al zo steil is, zag ik nooit het nut in van een steiltang, maar nu wil ik er eigenlijk toch wel een hebben :) Dankjewel voor het plaatsen!

Carla -

Ik heb de Sebastian producten gekocht. You inspired me :)
Vraagje: als je ‘s avonds je haar wast, doe je dan ‘s avonds na het wassen nog haarproducten in je haar? Of doe je dat ‘s ochtends?

Martine -

Ik doe na het wassen niets in mijn haar. Dus of ik was het en ga het gelijk stijlen. Of ik was het, ga slapen, en de volgende dag doe ik mijn favo producten in mijn haar.

Carla -

Staat je goed! Leuke video, inspirerend! Hou van jouw enthousiasme Martine!

aboutsbstyle -

wat een prachtige ooglook heb je gemaakt zeg. en je haar is inderdaad erg stijl van zichzelf zeg. liefs soraya

Antoinette -

Hoi Martine! Ik gebruik nu een hittebeschermer van CHI, maar ben hier niet tevreden over omdat ‘ie mijn haar plakkerig en stug maakt, ook als ik héél weinig gebruik. Ben je tevreden over die van Sebastian en zorgt ie er juist voor dat je haar glad en zacht blijft na het douchen? Als je andere goede suggesties hebt voor hittebeschermers hoor ik het ook heel graag!

T -

Wat ben je toch een ongelofelijk knappe vrouw! En die smokey eyes 😍

Martine -

Wat een lief compliment <3!

Kiss & Make-up -

Ik vind je haar altijd supermooi zitten, dus deze video was erg leerrijk!

Marilla -

Ziet er echt heel mooi uit! Ik vroeg me ook al af hoe je het deed.
Een klein puntje van kritiek.. ik ben slechthorend en moet al moeite doen met filmpjes om mensen dan te kunnen verstaan. Het muziekje eronder leidt me helaas erg af waardoor ik echt moeite heb met verstaan.

Jen -

Staat je goed, helemaal in combi met je make uplook!

Susanne -

Wauw wat een mooi resultaat! Zou je het lijstje met al je gebruikte producten eronder kunnen zetten? Scheelt mij een paar keer terug kijken 😆

Nienke -

Prachtig! Ik heb dikker en langer haar en bij mij blijft het nooit zitten. Daarom doe ik het vaak lekker makkelijk in een staart, maar dat vind ik soms best zonde. Ik overweeg het om het op schouderlengte te laten knippen, misschien kan ik er dan meer mee.

Lisa -

Hoi Martine! Wat een prachtig resultaat. Ik heb hetzelfde haar als jij (als ik mag zeggen, slap hangend en steil 😉 )! Krullen met een gewone krultang blijven bij mij nooit goed zitten, met een stijltang heb ik het wel eens laten doen en dat bleef veel langer zitten! Maar met mijn oude chi krijg ik het niet voor elkaar, ik ga deze misschien aanschaffen maar heb een vraag over de stekker: Is dit een UK stekker en gebruik je een converter? Of heb je een EU stekker?

Debbie -

Ik heb er eentje met uk-stekker en er een converter bij gekocht, werkt prima!

Martine -

Hi Lisa, dit is gewoon een EU stekker! Je moet ook echt eens proberen mousse in je haar te doen en dan te fohnen en krullen. Helpt echt bij slap haar! Ik doe er zoals je kunt zien Sebastion Style Brid 9 in en dat is een mousse in sprayvorm, maar je kunt ook ‘ouderwetse’ mousse gebruiken die je koopt bij de drogist. Mijn moeder deed dit ook altijd in mijn haar als ze rollen ging zetten en dat hielp enorm voor het behouden van de krullen!

Mirjam -

Gewoon olie voor je haar ofzo… hahahaha vind ik nou ook, al die namen altijd, bleghhh

femketje -

woahh het resultaat is zooo pretty en glam!

Suzanne -

Ziet er heel erg leuk uit!

Reageer ook