Mijn favoriete beauty behandelingen

Ik doe het niet zo vaak, maar oh wat geniet ik ervan als ik het doe! Een beauty behandeling aan mezelf cadeau doen. Het kan zo fijn zijn om jezelf niet te verwennen met iets tastbaars, maar met een ervaring. Ik geloof er heilig in dat niet spullen, maar ervaringen je gelukkiger maken. En beauty behandelingen mogen wat mij betreft helemaal onder het kopje ‘ervaringen’!

Foto van Elysium
Geschreven door Willemijn

Ik kan namelijk minstens een week, soms wel langer, teren op een fijne beauty behandeling. Ik geniet nog steeds na van de dag Elysium samen met Martine, vorig jaar oktober. Die heerlijke hoofdmassage, de warme baden, het stoombad, hmmm! Een dagje wellness staat dan ook bovenaan mijn lijstje. Héérlijk! Ik ben nog niet vaak geweest, en echt een newbie, maar mensen kinderen, ik ben fan hoor! Elysium is prachtig en Fontana in Bad Nieuweschans (Groningen) is relaxed en lekker dichtbij voor ons. Ook zou ik nog graag eens naar de Thermen willen. Daarnaast dromen Martine en ik van een spa-weekend in het buitenland. Een weekend lang relaxen en bubbelen. Bijvoorbeeld in Duitsland. Iemand een tip?

Op nummer twee staat het laten epileren van mijn wenkbrauwen. Waarschijnlijk trek jij nu je wenkbrauwen op, maar ik vind het dus zo relaxed! Ik ben slecht in het epileren van mijn wenkbrauwen. Of beter gezegd, ik ben er te laks voor. Maar als ik het dan weer eens heb laten doen door de schoonheidsspecialist, dan kan ik echt wekenlang denken: ‘YES, wat fijn, gladde wenkbrauwen!!!’ Mijn oogmake-up zit dan ook altijd extra goed, vind ik zelf.

Dan, op nummer drie, een pedicure. Niet eentje waarbij ze wat eelt weghalen en je teennagels lakken (een cosmetische voetbehandeling), maar eentje waarbij ze met grof geschut je eelt, likdoorns en nagelriemen te lijf gaan. Na zo’n behandeling denk ik altijd: ‘Wauw, wat zitten mijn schoenen weer lekker en wat zien mijn voeten er netjes uit!’

En dan de volledige lichaamsmassage. Oh my, daar kan ik ook ZO van genieten en mag daarom zeker niet in dit lijstje ontbreken! Van top tot teen gemasseerd worden is zo fijn. Als de masseur écht goed is, voel ik me erna helemaal zen en rozig, zo’n fijn gevoel. Ik ben niet heel kritisch als het gaat om de gebruikte technieken, maar waar ik wel een gruwelijke hekel aan heb is wanneer de masseur blijft kletsen. Daarom zeg ik altijd expres, vlak voor ze beginnen, dat ik lekker ga genieten en mijn mond ga houden. In de hoop dat ze mijn hint snappen, hihi!

En last but not least, naar de kapper gaan. Dat vind ik iedere keer weer en feest, zeker sinds Martine en ik naar Sue gaan. Die liggende wastafelstoelen van Salon B zijn echt de beste uitvinding ooit. Daarnaast stelt Sue me eigenlijk nooit teleur, haar werk is altijd top! Als we naar Sue gaan zijn Martine en ik altijd een hele dag kwijt, maar dat is iedere keer weer zo’n leuk tripje dat het het dubbel en dwars waard is.

Wat zijn jouw favoriete beauty behandelingen?

17 reacties

Lisa -

Gaaf he! zo’n beautybehandeling. Echt heerlijk. Laatste kwam ik deze site (www.denederlandsebeautygids.nl/) tegen waar je alle beauty en wellness bedrijven kan bekijken, vergelijken en boeken. Tip voor de volgende keer :)

Priscilla -

Heerlijk! Zwitserland heeft een aantal mooie spa resort, verstopt tussen de bergen.
Kijk hier anders eens: http://www.hotelspa.nl/europa/zwitserlan/
Ik ben zelf in Duitsland en Zwitserland geweest, ik vond in Zwitserland vooral de omgeving prachtig. Het totaal plaatje klopte.

Groetjes Priscilla

martina -

ik ben dol op wellness weekendjes, ultiem ontspannen!

Fabienne -

Owww jullie moeten zeker een keer naar Thermen Binnenmaas gaan (vlakbij waar Martine’s ouders wonen)… Echt zaaaaalig!!!

Kiss & Make-up -

Niks is zo ontspannend als een goeie massage!

Margot -

Met een dagje wellness of een lichaamsmassage maak je me altijd heel erg blij!

Ivy -

Beautysauna Peize ga ik graag heen! Dat is ook wat dichterbij dan Nieuweschans. Ik heb nog nooit een grofgeschutpedicure laten doen, maar het is eigenlijk wel nodig. Waar ga je in de buurt van Groningen heen als ik vragen mag?

Willemijn -

Ben zelf een keer bij Een Salon geweest, beviel goed! Kundige dame!

Ivy -

Dank voor de tip!

Aboutsbstyle -

Oh ik kan mij hierin helemaal vinden. Vooral de kapper en wenkbrauwen. Dat is zo ontspanningsmoment voor mij. Heerlijk een volledige massage zou ik ook wel weer een keer willen. Liefs soraya

Marit -

Massage, no doubt about that. Nou heb ik een onwijs slechte rug, dus vaak rug- en nekklachten dus een massage is bij mij eens in de zoveel tijd noodzakelijk. Maar daarna kan ik er weer even tegenaan zonder continu pijn te hebben :)

Marieke -

Voor relaxen in het buitenland zou ik naar Boedapest gaan :) Daar heb je heerlijke badhuizen.

Teddy -

Beautybehandelingen zijn heerlijk, maar ik doe ze bijna nooit… Zonde eigenlijk!

Eva -

De kapper en naar de schoonheidsspecialiste zijn mijn nummer 1 behandelingen! Heerlijk!

Sandra -

Ik moet ook toegeven dat ik vrij weinig beautybehandelingen doe… Ik ben onlangs samen met mijn schoonzusje naar de sauna geweest en dat beviel toch erg goed.

Marjolein -

Als je echt ultiem wilt relaxen.. Ga naar A-Roza in Travemunde, Duitsland. Puur en Kuur organiseert betaalbare tripjes erheen. Echt een aanrader!

Femke -

Ik laat niet zo vaak beautybehandeling doen, maar een pedicure en naar de kapper gaan vind ik toch altijd ontzettend fijn! Afgelopen week ben ik voor de eerste keer naar een welnessresort geweest, Thermen Bussloo it was. Het was HEERLIJK, echt.. zo ontspannend!

Reageer ook