Make-up Geek Eyeshadows (Willemijn)

Oh yes! Het is mijn tijd op mijn Make-up Geek Eyeshadows aan jullie te laten zien! Martine’s review kon je eerder al lezen. Ik stelde een palet samen met zowel matte, glanzende als de beroemde ‘foiled eyeshadows’. Uiteraard met bruine, warme tinten. Jullie kennen me!

Dit zijn alle 13 kleuren die ik gekozen heb.

Rij 1: Vanilla Bean – Mirage – Beaches & Creams
Rij 2: Gold Digger – Magic Act – Sin City – I’m Peachless – In The Spotlight
Rij 3: Creme Brule – Desert Sands – Tiki Hut – Latte – Cocoa Bear

Vanilla Bean: Light Shimmer with Peachy Beige Undertone
Mirage: Mirage is a warm buttercream with a satin-matte finish
Beaches & Cream: Creamy Matte Natural Beige with Just A Hint of Peach

Mijn grootste favoriet uit deze rij is Mirage. Wat een prachtige highlighter is dit! Ook Beaches & Cream is mooi. Vanilla Bean gebruik ik niet zo veel, doordat Mirage zo mooi is.

Gold Digger: True metallic gold
Magic Act: Light gold with yellow undertones and a foiled finish.
Sin City: Een goudoranje oogschaduw met glanzende finish (de kleurbeschrijving op de website van MUG klopte niet)
I’m Peachless: I’m Peachless has a buff base with peachy-pink reflects.
In The Spotlight: Soft pink with coral undertones and a foiled finish.

Uit deze rij vind ik Magic Act vooral heel mooi. Deze knalt heerlijk van je ooglid af. Ook I’m Peachless vind ik prachtig.

Creme Brule: A medium sand color with a soft matte finish
Desert Sands: Desert Sands is a medium camel brown with warm yellow undertones and a matte finish.
Tiki Hut: Tiki Hut is a medium tawny brown with a matte finish.
Latte: Matte medium brown
Cocoa Bear: Matte reddish brown

Uit deze rij zijn Desert Sands en Tiki Hut toch wel grote favoriet. Warm, warmer, warmst én bruin. Tja, what’s not to love? 😉

Over de kwaliteit van de oogschaduws kan ik kort zijn: die is TOP! Stuk voor stuk. Geweldige pigmentatie, blenden prachtig, intens… Echt heel erg mooi. Martine schreef het ook al.

Door naar wat ooglooks die ik met het palet maakte…

Ooglook 1

Wenkbrauwbot: Mirage
Crease: Latte
Overgangskleur: Beaches & Cream
Buitenste ooghoek: Desert Sands
Ooglid, midden: Sin City
Ooglid, binnenkant: Magic Act
Binnenste ooghoek: Mirage + Magic Act
Onderste wimperrand: Latte + Sin City
Eyeliner: MAC – Dip Down

Ooglook 2

Wenkbrauwbot: Mirage
Crease: Desert Sands + Gold Digger
Buitenste ooghoek: Tiki Hut
Overganskleur: Vanilla Bean
Ooglid: Magic Act
Binnenste ooghoek: Mirage
Onderste wimperrand: Desert Sands + Gold Digge

Ooglook 3

Wenkbrauwbot: Mirage
Crease: Latte
Overgangskleur: Beaches & Cream
Buitenste ooghoek: Cocoa Bear
Ooglid, midden: I’m Peachless
Ooglid, binnenkant:Beaches & Cream + I’m Peachless
Binnenste ooghoek: Mirage
Onderste wimperrand: Latte + I’m Peachl

Ooglook 4

Wenkbrauwbot: Vanilla Bean
Crease: Latte
Overgangskleur: Beaches & Cream
Buitenste ooghoek: Cocoa Bear
Ooglid, midden: Creme Brule + In The Spotlight
Ooglid, binnenkant: I’m Peachless
Binnenste ooghoek: I’m Peachless
Onderste wimperrand: Latte + Cocoa Bear

Deze ooglook komt helaas niet over op de foto (andere camera gebruikt). Hij is in werkelijkheid roziger van kleur en meer sprankelend. Echt zoals ze kleuren in het palet zijn.

Ben ik er blij mee? OH YES! Sinds ik dit palet heb, gebruik ik hem iedere keer. Het was echt een enorm goede aankoop en ik kan iedereen de oogschaduws aanraden. Ik vind ze zo fijn werken! Sowieso beter dan MAC, Bobbi Brown en zelfs mijn geliefde The Balm Meet Matte paletten. Ze zijn gewoon zo ongelooflijk mooi…

Onze oogschaduws hebben we in een Medium Z Palette gedaan, die je ook in de webshop kunt kopen. Dit is wel aan te raden, want ze zitten enkel in een plasticje en kartonnen omhulsel verpakt anders. Een Medium Z Palette kost $17 en de oogschaduws kosten per stuk $6, behalve de foiled eyeshadows want die kosten $10. De oogschaduws bevatten 1,8 gram en in een Medium Z Palette kun je vijftien oogschaduws kwijt. An sich zijn de oogschaduws absoluut niet duur, maar het palet erbij en het feit dat iedere beauty junkie het palet tot de nok toe zou willen vullen, maakt het dan wel weer prijzig. Daarnaast loop je de kans dat je invoerrechten moet betalen… (Wij ontsprongen gelukkig de dans deze keer!). Make-Up Geek is te koop bij de webshop van Make-Up Geek Cosmetics.

22 reacties

Esther -

Eindelijk een review!!! Ik ‘zeurde’ 2 jaar geleden al dat jullie deze moesten proberen haha! Ik heb bijna alle kleuren gespaard inmiddels en heb geen seconde spijt…alles is goedkoper via Beautybay.com te koop zonder invoerrechten!

DisneyChicks.nl -

Wat een beeldschone kleuren zitten er tussen! Mooie looks kan je ermee maken zeg.

Nicole -

Wat heb je prachtige kleuren zeg! Ik wil echt heel graag wat oogschaduws van dit merk uitproberen.

Aboutsbstyle -

Ziet er erg mooi uit allemaal zeg. Ik ben wel nieuwsgierig geworden hiernaar. Liefs soraya

Zoe -

Je kan makeupgeek ook bij beautybay kopen. Dan hoef je geen invoerrechten of verzendkosten te betalen

Suzanne -

Hele gave oogschaduws, ook echt kleuren die ik bij je vind passen

Andréa -

Wauw, ik vind Mirage en I’m Peachless heel erg mooi!
x

Wendy -

Wow mooie en zachte kleuren! Ik want😍😍 leuk artikel dames!!

Yvonne -

De enige kleur die ik heb van Makeup Geek is In the Spotlight. Beeldige frisse perzikkleur vind ik dat, en nergens een goede dupe van te vinden. Ik wil er snel nog meer! Heb nog een leeg Z-palette… 😜😃

Kiss & Make-up -

Mooie naturelle kleurtjes!

Melike -

Leuke tinten allemaal, passen bij elkaar!

Sona -

Super mooi! Deze oogschaduws kun je ook op beautybay.com kopen. Een Britse webshop, dus sowieso geen invoersrechten :)

Willemijn -

Oh yes, goede tip 😀

Margot -

Wat een mooie verzameling kleuren, echt jouw ding lijkt me!

femketje -

vooral de shimmery tinten vind ik gorgeous 😀

Maaike -

Ik heb laatst ook een aantal MUG oogschaduws besteld bij BeautyBay. Zulke mooie kwaliteit idd. Ik ga nog even wachten tot de nieuwste kleuren daar beschikbaar zijn en dan koop ik er weer een paar bij. Tot nu toe heb ik alleen een paar duochromes en een paar foiled oogschaduws. Die laatste zijn toch wel mijn favoriet.

Ilona Wielinga -

Prachtige kleuren met opnieuw ontzettend mooie looks!

Aranka -

Ah, hier was ik al benieuwd naar, hoor zoveel goede verhalen over het merk maar zie het bij nog niet veel Nederlandse blogs terug. De kleuren en swatches zien er echt heel erg goed uit. Nu kriebelt het om ze zelf ook te bestellen!

Femke -

I’m Peachless, Creme Brulee en In the Spotlight heb ik ook. Ik ben gek op de oogschaduws van Make Up Geek. Ik koop mijn oogschaduws van Make Up Gek via Beautybay, volgens mij krijg je dan ook nooit te maken met invoerrechten :-).

Susan -

Ook hier zitten weer geweldige kleuren tussen. Mooi!

Charile -

Mooie kleuren!

Elles -

Wauw, met deze oogschaduws kun je mooie ooglooks creëeren. Wat je ook gedaan hebt. De 3e ooglook vind ik erg mooi!
Liefs,
Elles

Reageer ook