LOTD: Mango on my mind

Anderhalve week geleden hadden we een feestelijke borrel met een handjevol 2WMN lezers. En bij een feestje hoort natuurlijk ook een jurkje! Samen met Martine ging ik op zoek naar een outfit. En ik vond ‘m. Deze prachtige okergele jurk van Vanilia. Kijk snel verder voor meer foto’s en de make-up look.

Jurk / Vanilia
Riem / Vanilia
Schoenen / Sascha *
Bril / Burberry *

Armband / Tiffany & Co
Horloge / Renard *

Yes! Love deze jurk! Wat een geweldige kleur. Vanilia noemt deze kleur zelf ‘Mango’ en daar ben ik het eigenlijk wel mee eens. De riem en schoenen passen er ook perfect bij wat mij betreft. De jurk kreukt alleen wel als de ziekte… De kreukels kwamen enkel van twee uurtjes in de auto zitten, meh!

Bump alert! Mocht je mij niet volgen op social media en ook 2WMN niet lezen, dan heb je het misschien helemaal niet meekregen dat ik weer zwanger ben! Surprise, in dat geval! 😉 Inmiddels ben ik alweer op de helft. Eind januari verwachten we onze tweede zoon!

De tas die ik erbij droeg is de Mulberry Alexa. Ik draag ‘m niet zo vaak als mijn andere Mulberry’s, maar hij is toch wel erg leuk! Hij maakt deze outfit net een tikje meer casual. Een chiquere tas had de outfit alleen maar netter gemaakt, en dat wilde ik niet. Zo’n chic feestje was het namelijk nu ook weer niet. Meer een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Door naar de make-up en het haar. Mijn haar toupeerde ik een beetje aan de aanzet, voor meer volume en bond ik daarna in een lage staart. Mijn haar blijft helaas niet een halve dag mooi los vallen. Dan gaat het enorm klitten en slierterig hangen. Dus dan draag ik het liever vast.

Mijn basis bestaat uit hetzelfde recept als altijd. NARS Sheer Glow Foundation, Sisley Phyto Loose Powder, NARS Luster als blush en de Diorific Powder in 001 als highlighter. De lipstick die ik draag is Kinda Sexy van MAC. Nog altijd een favoriet kleurtje!

Op mijn ogen gebruikte ik mijn nieuwe oogschaduws van Make-up Geek. Wauw, wat zijn ze fijn! Binnenkort verschijnt mijn review op LLG.

Wenkbrauwbot: Mirage
Crease: Desert Sands + Gold Digger
Buitenste ooghoek: Tiki Hut
Overganskleur: Vanilla Bean
Ooglid: Magic Act
Binnenste ooghoek: Mirage
Onderste wimperrand: Desert Sands + Gold Digger

Mascara: Chanel Le Volume de Chanel
Wenkbrauwen: MAC Brow Gel Creme – Dirty Blonde

En dat was ‘m weer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een outfit van me te zien. Liefs!

17 reacties

Syl -

Gefeliciteerd! Ik heb het gewoon finaal gemist…

Nele | Pizzapartyfridaynight -

Dat kleedje staat je echt zoooo tof! :-) echt een hele mooie kleur!

Andréa -

Ik vind de combinatie van de jurk en schoenen heel mooi, de kleuren passen echt goed bij elkaar!
x

Aboutsbstyle -

Wat een mooie en gewaagde jurk zeg. De kleur zal ik nooit gepakt hebben maar nu ik het aan zie bij jou ben ik verkocht. En wat gaat de tijd snel zeg dat je alwrer oo de helft zit. Liefs soraya

anna -

Wat een prachtige kleur, staat je heel goed! Ik vind je outfit echt super gecombineerd <3

Kiss & Make-up -

Oh wow, nee, ik wist niet dat je alweer zwanger was 😀 PROFICIAT! Wat gaat ‘t snel.

Silkeblogs -

Prachtige jurk! Ik was even niet mee, dus ik was wel even in de war toen ik je buikje zag 😛 gefeliciteerd, trouwens!!

Natascha -

Wat ben je toch een prachtige vrouw en wat heb je een mooie babybump! De kleur van het jurkje vind ik erg gaaf, en het model is voor mijn figuur ook goed. Ik ben inmiddels 8 zwanger dus mijn buik is zó groot is dat ik dit soort jurkjes even moet overslaan haha. Maar na de bevalling ga ik opzoek naar zo iets!

MARIJKE -

Wat staat deze kleur je fantastisch zeg. Prachtig zo met je mooie buikje!

Ilona Wielinga -

Een erg leuk jurkje! Jullie website wordt overigens wel trager door de hoeveelheid reclame..

Susan -

Staat je echt prachtig! Ook een mooi kleurtje voor in de herfst

Suzanne -

Hele leuke outfit!

Inge -

Wat een leuke jurk, ik had he’ al opgezocht op de site van Vanilia toen jullie deze foto postten op sociaal media vorige week maar ik schrok me een hoedje van de prijs, dus dan kan ik het tegenover mezelf veroorloven om hem gewoon in de rekken te laten hangen haha.
Wat ik wel altijd spijtig vind is dat je als brildrager bijna nooit iets ziet van je ooglooks. Heb ik zelf ook: doe ik m’n best met verschillende kleuren etc, bril op en : dan zie je bijna niets meer.

Willemijn -

Klopt, da’s balen aan een bril :(

Femke -

Ik vind de jurk heel mooi en de kleur geweldig. Jammer dat de jurk zo kreukt, daar heb ik altijd zo’n hekel aan.. Make Up Geek oogschaduws zijn favoriet hier! Mooie look :-).

Charile -

Heel mooi!

Bertine -

wat staat die kleur je goed! echt een mooi jurkje. en wat cute die baby bump, goed te zien hoor!

Reageer ook