Look of the Day: That’s a wrap!

Hoewel ik een goede spijkerbroek heerlijk vind om te dragen, ging er bij mij nooit een belletje rinkelen dat ik best wel een denim girl ben. Ik heb een hele gave spijkerblouse van Kate Spade en ook een toffe denim playsuit. Ik hou best wel veel van denim!

Willemijn en ik moesten naar een event, en we hadden beiden zin om daar een nieuwe outfit voor te scoren. Dus we pakten Jelle goed in en gingen op weg naar de stad. We hadden online al even wat ‘vooronderzoek’ gedaan en daarom gingen we langs de Nikkie Store en langs Vanilia.

Bij de Nikkie Store kon ik helaas niet slagen, het jurkje wat ik op het oog had vergrootte juist enorm mijn borsten uit en dat wilde ik nu juist net niet. Dus helaas, door naar de Vanilia.

De laatste tijd vond ik Vanilia niet meer zo leuk, ik vond de kleding wat saai maar nu lijken er weer wat leukere items in de winkel te hangen. Zo zag ik online deze denim rok en waarschijnlijk is het een gevalletje you-hate-it-or-love-it maar eenmaal geprobeerd in de paskamer, vond ik ‘m heel tof. Voor de liefhebbers, het is deze rok.

Het is een denim rok die je om je lichaam moet wikkelen net als vroegâh! Wat ik leuk vind is dat de rand waar je de strik omheen knoopt zo mooi plooit doordat je de rok op die manier aantrekt en het benadrukt je taille op een speelse manier.

Je kunt hier het opstaande, geplooide randje van de denim rok goed zien bij de taille. Het was trouwens echt een ontzettend lastige rok om leuk op de foto te krijgen. In het echt en in de spiegel vind ik de rok ook vele malen leuker dan hoe hij hier overkomt omdat hij in het echt veel meer beweging en sierlijkheid in zich heeft. Hier lijkt het nogal statisch en geeft het vind ik niet zo’n representatief beeld. Ook bij het model op de Vanilia website komt de rok niet over zoals hij in werkelijkheid is.

Bij de stoere denim rok vond ik mijn stoere zwarte Mulberry Willow wel passen. Ik HOU van die tas. Ik denk dat ik van al mijn Mulberry’s deze het meest gebruik. Hij combineert zo makkelijk!

De top die ik aan heb is los vallend en komt ook van Vanilia. Deze outfit kun je ook makkelijk sexy maken door een strakke, diep vallende top aan te trekken gecombineerd met een paar mooie hakken. Maar voor het event heb ik het wat sportiever gehouden.

Ik ging namelijk lekker voor sneakers. Eindelijk heb ik dan een paar Adidas Stan Smith’s in de pocket. Ik vis bij Adidas altijd achter het net als ik een leuk model zie, maar dit model was nog volop verkrijgbaar. Het leek me eerst niet mooi omdat de sneaker niet volledig wit is maar een crèmekleurige zool heeft. Echter, vind ik juist dat het lichte contrast van deze twee kleuren wit de sneaker een toffe look geeft. Ook de gedempte kleur groen van suède op de achterkant combineert mooi bij veel stukken uit mijn kledingkast. Ze lopen heerlijk en ik ben er ontzettend blij mee.

Mijn basis bestaat uit de Nars Sheer Glow Foundation in Mont Blanc, de NARS Radiant Creamy Concealer in Vanilla en de Hourglass poeder in Mood Light.

De ooglook die ik deze dag droeg kun je uitgebreid zien in de review van mijn Make-Up Geek palet. Het is de look met de lila highlighter (Daydreamer) aan de binnenkant. Die highlighter is zo gaaf!

Verder draag ik MAC Stereo Rose met de Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow als highlighter. Op mijn lippen zie je Kylie Cosmetics Candy K. Wat een heerlijke producten allemaal weer!

Mijn haar heb ik gedaan met de GHD stijltang, ik ben dol op dit ding en gebruik deze altijd om slag in mijn haar te maken.

Ben jij ook zo gek op denim items?

30 reacties

Ingrid -

Martine, je ziet er altijd mooi en stralend uit! Dat is denk ik het belangrijkste. Maar deze outfit doet juist alles waarvan je aangeeft het niet te willen, met name lijkt je bovenkant heel erg fors. Op de foto’s van je make-up zie je dat het wit je prachtig staat, maar in combinatie met deze rok accentueer je daardoor jouw bovenlichaam. Ik vind dat je door de medewerkers van de winkel verkeerd bent geïnformeerd, zij hadden dit eerlijk moeten aangeven. Ik hoop tenminste echt dat ze tegen mij eerlijk zijn als ik daar iets pas! Ondanks dat ik de outfit je niet mooi vind staan straal je toch, en dat valt op!

Jolanda -

Ook een Nee voor mij..ik dacht eerst een sloof..wat serveersters aan hebben..doet je figuur totaal geen goed! Jammer

Milou -

Ik vind het echt super leuk, die rok zo. En je Stan Smith’s zijn echt zó tof:-)

Nicole -

Wat een leuke rok! Ik kan mij goed voorstellen dat hij in het echt prachtig is. De sneakers vind ik er ook super leuk bij staan. Ik denk dat een strakker shirt iets leuker zou staan, omdat je taille dan meer naar voren komt.

an -

Je bent een knappe vrouw maar deze outfit doet je geen eer aan.
Je wou je borsten niet benadrukken maar door een shirt te dragen met ronde kraag en je rok die zo hoog zit leg je juist wel de nadruk op je borsten.
Het doet je ook veel voller en kleiner lijken dan je bent.
En de rok doet me denken aan een schort die je aantrekt tijdens het koken.
Ik heb je al gezien in outfits die je veel meer flatteren dan deze.

Laura -

Voel je je nu beter over jezelf? Want ik kan me niet voorstellen waarom je je kritiek anders op zo’n manier verwoordt? Aardig zijn kost niks.

Amelie -

Ik vind ook dat je vooral van boven door de vorm en kleur van je shirt veel ‘voller” lijkt dan je bent. Iets met V-hals en/of wat strakker zou ik mooier vinden.
Maar hey, als jij het mooi vindt, dan zou ik het gewoon lekker aan doen :-)

Kiss & Make-up -

Ik ben geen fan vrees ik. Vind de taille van de rok een beetje raar zitten, het doet je er heel busty uitzien.

Loes -

Mooie vrouw! Ik denk wel dat een ander soort blousje/hemdje er leuker op staat. Sowieso een v-hals (!) en misschien ook iets met knoopjes wat de boel breekt. Nu maak je de bovenpartij nóg voller en groter en dat maakt het geheel nét niet mooi af.

Liset - Beautydagboek -

Oh wat vind ik je sneakers leuk! Ik heb ze al een paar keer zien staan in de winkel, maar nog niet gepast. Ik moet dat maar gauw gaan doen want ik vind ze echt tof. En je ooglook ziet er ook weer prachtig uit. Ik hou van paarstinten! Is er een bepaald palette wat je hebt gebruikt? Dan ga ik daar even reviews van opzoeken :).

Inna -

Je rok zit zo belachelijk hoog tegen je tieten, lijkt alsof je geen bovenlichaam meer hebt. #fail

Denise -

Nee, jij bent leuk… #fail

Ilona Wielinga -

Ik was altijd ontzettend dol op spijkerbroeken en vind ze nog steeds leuk. Maar mijn nieuwe liefde zijn toch wel echt mijn zwarte jeans, love them

Minka -

Ha Martine, wat ben je toch een topvrouw. Super dat je durft te combineren en ‘outside of the box’ te denken. Chapeau! Mijn figuur lijkt op de jouwe, ik ben 1.63 en heb cupmaat E80 korte benen en broekmaat 38/40. Mijn bovenlichaam is vrij breed. Ik weet dus hoe frustrerend het is om sommige kleding niet te kunnen dragen. Deze outfit vind ik meer geschikt voor lange dames met een kleinere boezem. Als je dit dan toch wilt dragen, en hey waarom ook niet! Dan raad ik aan om een V-hals te dragen, dit verlengt toch optisch je nek en wellicht een langere ketting. Ook dit verlengt optisch. En.. een hakje! 😉 De sneakers snap ik zeker wel maar dan niet met deze rok eerlijk gezegd. Maar experimenteren is leuk en dat doe je volop met verve! Kleine aanpassingen en dan is het helemaal perfect. Maar laten we eerlijk zijn… zelfs in een vuilniszak ben je nog een mooie vrouw. 😉

Elize| girlonthewhitebike -

Wauw! Wat ben je toch een mooie vrouw!! En je schoenen, prachtige kleur!!

Brigitte -

Je had je haar in een hoge knot moeten doen! Zou gaaf staan :)

T -

Mooi Martine! :) Even een vraagje, loopt Kirsten nog stage bij jullie? Ik zie geen artikelen meer van haar verschijnen?

Laura -

Ongeacht alle reacties vind ik dat je met deze rok juist power uitstraalt! en het je optisch langer maakt. Hele toffe combo dus! Ohh en ben ook echt verliefd op de sneakers… What’s not to love..Liefs!

Tessa -

Je zegt dat je je borsten niet optisch wilt vergroten maar hiermee doe je dat juist. Ik snap de gedachte hierachter niet zo goed. En ook ik vind de rok net een horeca schort helaas. Sorry, een nay voor mij.

Rosalie -

Hmm, ik weet het nog niet. Ik vind de rok an sich best leuk. Ik zou hem denk ik ook geprobeerd hebben. De rok maakt wel een gaaf statement door anders dan anders te zijn. Maar ik vind de combi met het witte shirt dat je er bij aan hebt niet zo mooi. Ik denk dat het leuker is als je er een strak shirt onder aantrekt, dan is het minder massaal. Nu door de plooien van de rok en de plooien van het shirt wordt het wat veel daar in je boezem-gebied 😉

Patricia -

Ik sluit me hier bij aan, bij geen duidelijke yay. De rok lijkt me iets te hoog voor je figuur en borstpartij. Kun je die bovenste rand niet omslaan of is de stof daar te dik voor? De rok an sich vind ik zeker leuk!
Moest je de rok eigenlijk inkorten of was de lengte meteen goed?

Patricia -

Onbewust je ‘an sich’ zin gekopieerd, sorry 😉

Aboutsbstyle -

Aan de rok moet ik even wennen hoor. Zelf zou ik het zo niet durven te combineren, echt tof. Je schoenen zijn erg mooi met die kleur achterop. Liefs soraya

Nora -

Mmm, om eerlijk te zijn vind ik dit niet zo’n geslaagde look. Ik vind het wél superleuk dat jij veel verschillende dingen uitprobeert en je eigen stijltje hebt <3. Ik vind de items an sich wel heel leuk (het witte shirt haalt je gezicht heel erg mooi naar voren, de rok is bijzonder en vind ik een prachtige kleur hebben, de schoenen zijn te gek en de tas is prachtig), maar het geheel vind ik persoonlijk een beetje té mengelmoes en volgens mij zou een shirt met een veel wijdere hals gebalanceerder staan – je geeft aan je borsten niet optisch te willen vergroten, maar je rok heeft een erg hoge taille waardoor de aandacht er vanzelf naartoe gaat, en samen met het feit dat het shirt best hoog aangesloten is, mouwtjes heeft en wit is, ziet het geheel er juist forser uit.

Ik ben zelf een spijkerbroekengek en zou graag spijkerjasjes dragen, maar ik heb tot op heden nog geen leuke gevonden waarin ik me niet bizar lomp voel, haha. Ik heb brede schouders en flinke borsten, waardoor ik er snel propperig uitzie.

Alfama -

Hmm nee, not a fan. Ik vind het echt lijken alsof je een horeca schort om hebt, sorry! Verder ben je prachtig.

Martine -

Haha toen ik de Vanilia binnen liep had een van de medewerkers deze rok ook aan en zei toen met een denkbeeldig dienblad in haar hand: koffie? Thee? Het deed me meteen daaraan denken maar dat vind ik zelf juist grappig!

Desirée -

Je ziet er echt prachtig uit. De sneakers zijn tof en leuk gecombineerd met de rok zo. Lekker sportief en toch netjes <3

Maaike -

Ik ben echt zo verliefd op deze tas!!

Suzanne -

Staat je echt heel erg goed!

Susan -

Wat een mooie adidas sneakers! Heel tof dat groen

Reageer ook