Look of the Day: JS

Vorige week zaterdag presenteerde ik de fashionshow #MyFashionArmy van Jochem Schuitema. Kennen jullie hem nog? Hij won jaren geleden een make-over via LLG. Sindsdien hebben we contact gehouden. En ik kocht een van zijn prachtige JS kledingstukken!

Look

Maar eerst de look, zoals altijd! Mijn basis bestaat uit:

  • NARS Sheer Glow Foundation Mont Blanc
  • NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla
  • Sisley Phyto Loose Face Powder 03 Rose Orient

De ooglook komt er nog aan, ik  ben namelijk druk bezig met het reviewen van het Anastasia Modern Renaissance Palette voor LiveLifeGorgeous. Dus daar krijgen jullie volgende week alles nog uitgebreid over te lezen.

Mijn wenkbrauwen heb ik gedaan met de MAC Fluidline Brow Gel Cream in Dirty Blonde. Omdat mijn haar (naarmate de weken vorderen en de zon van zich heeft laten horen) wat warmer van kleur is, moet ik ook een warme kleur voor de wenkbrauwen gebruiken.

Op de lippen draag ik de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick in Celebrity Skin met daar over heen een limited MAC Lipglass in de kleur Bijou van de MAC x Sharon Osbourne collectie.

Op de wangen probeerde ik dit palet van Anastasia Beverly Hills uit. Dit is de Glow Kit in Sun Dipped. De kleur Bronzed is wel wat donker voor bleke huidjes, maar ik vind de kleur Tourmaline echt schitterend. Deze lijkt heel donker in de pan, maar op de huid is het een hele mooie combinatie van een bronzer/blush met een mooie glans. Voor extra glans bracht ik de highlighter Summer aan uit hetzelfde palet.

Op de foto hierboven zie je Tourmaline als blush/bronzer en Summer als highlighter. De bovenste foto is zonder flits gemaakt en de onderste foto is met flits gemaakt.

Wat betreft mijn mening over dit palet, blijft het hetzelfde als de review die je hier al eerder hebt kunnen lezen. Mooie kleuren, maar zo vind ik Summer en Moonstone op de huid best op elkaar lijken. Bronzed is wat te donker. De enige waar ik enthousiast over ben is Tourmaline.

Dus wat heb ik gedaan? Je kunt de pans er uit halen en ik heb nu mijn favoriete kleuren van de Glow Kit Gleam en de Glow Kit Sun Dipped gecombineerd. En dat maakt dat ik nu tenminste en Glow Kit heb waar je goed verschil ziet tussen de vier kleuren op de huid. Zo heb ik nu in een palet bij elkaar zitten: Hard Candy, Tourmaline, Summer en Starburst.

Outfit

Dan de outfit! Jochem heeft een fantastische show neergezet afgelopen zaterdag. Op 2WMN kun je de vlog achter de schermen bekijken, voor het gemak kun je de video ook hieronder in het artikel aanklikken.

Jochem zijn kledinglijn JS bestaat voor het grootste gedeelte uit zwarte kleding. Hij houdt van zwart, het is zijn leven! En dat zwart niet alleen maar saai en veilig is, bewijst Jochem zeker. Vorig jaar gaf hij een show genaamd Black Pureness en dit jaar heette het #MyFashionArmy. Ik voelde me vereerd dat ik het mocht presenteren. Tijdens de show zag ik deze waanzinnige zilverkleurige cape voorbij komen die je hier op de foto ziet. Na de show was er gelegenheid om de kleding te kopen dus ik sprintte snel naar het rek toe!

Er waren zoveel mooie dingen te koop, ik kon gewoon niet kiezen. Voor deze show had Jochem ook nog een verrassingseffect, de kleding was dit keer namelijk niet allemaal zwart. Het was een mix van zwart en zilver, supergaaf! De andere twee kledingstukken die ik ook nog supermooi vond, was een zilverkleurige trui met een losvallende kraag en een doorschijnende zwarte trenchcoat. Zo tof! Ik was niet de enige, want vele dames met mij vonden het ook waanzinnig en er werd druk gepast in de kleedkamer.

Ik hou zelf van veel verschillende kledingstijlen, ik heb niet echt een stijl. De ene dag heb ik zin in stoer, dan weer in sexy of casual maar chic kan ik ook zeker waarderen. Ik hou er van om mezelf op te doffen en chic de deur uit te gaan. Ik draag hier:

  • JS zilverkleurige cape
  • Vanilia witte blouse (die zit er onder)
  • Sissy-Boy Pencilskirt in een lichtgrijze kleur
  • Primark zwarte blokhakken
  • Mulberry Small Willow Tote

https://www.youtube.com/watch?v=6h5Rutx2IXQ

Jochem verkoopt helaas nog geen kleding in een boetiek of online. Maar ik weet zeker dat dit er aan zit te komen. Hij is zo getalenteerd en zijn kledingstukken zitten prachtig in elkaar. De show was dan ook echt genieten. Ik ben heel benieuwd waar JS hem allemaal gaat brengen. Ik heb er in ieder geval het volste vertrouwen in!

17 reacties

Miriam -

Wauwieeee, fancy! Staat je goed. En wie wil er maar 1 stijl?! Dat is pas saai haha

Ilona Wielinga -

Een prachtige make-up look weer! De outfit ben ik niet weg van, maar is wel mooi elegant!

Minka -

PLEASE als je dit leest ga online met je kledingmerk! Ik zag de cape en dacht meteen, relaxed die ga ik nu bestel… uuhh.. :( Super mooi in elk geval en nu hop investeren in een goede webshop of samenwerking! 😉

Laura -

Yessss, wat een prachtige, elegante outfit. Top!

Carla -

Waar is de stagiaire gebleven ???

Agata -

Wat een prachtige cape en het staat je nog eens geweldig. Jammer dat zijn kleding nog niet te koop is anders had ik hem zelf denk ik ook gekocht.

Suzanne -

Hele toffe outfit!

Diana -

(Live, life) you are GORGEOUS

Mimi -

Deze look staat je echt supermooi! Very fashionable ook.

Martina -

Heel tof dat je een item uit zijn collectie hebt gekocht!

Anouk -

Wauw wat mooi die cape. Zo leuk om te zien hoe je dat soort kledingstukken combineert.

Nicole -

Wat een chique outfit zeg! De cape vind ik echt fantastich.

Sarah -

Ik vind het zo jammer dat deze posts op LLG worden geplaatst. Er komen nog maar heel weinig artikelen online en dan is het ook nog een outfit/fashion. Ik zie dan liever een review en vind dit soort artikelen meer op 2wmn passen. Maar jullie gaven al aan met LLG te willen stoppen, dus misschien is de inspiratie/motivatie weg.

femketje -

gorgeous ;D

Lonneke -

Hele mooie outfit Martine!

Elize| girlonthewhitebike -

Wauw! Je ziet er prachtig uit!!!!!

Silkeblogs -

Wauw, zo cool! Ik ben echt fan van de outfit, love it!

Reageer ook