Jeffree Star Skin Frosts: Peach Goddess & Lavender Snow

Na dolenthousiast te zijn over de Velour Liquid Lipsticks van Jeffree Star, was het nu tijd voor iets anders. Naast liquid lipsticks, verkoopt hij namelijk ook lipscrubs, een oogschaduwpalet en highlighters. Ik stel je voor aan de Jeffree Star Skin Frosts. “Glowing for the Gods!”

De Jeffree Star Skin Frosts zijn highlighters en niet zomaar highlighters. Ze zijn HUGE. Net zoals de highlighters van WjCon. Je doet er je hele leven mee, het zou echt knap zijn als je dit product op maakt. Er zit maar liefst 15 gram in!

Jeffree Star heeft veel verschillende kleuren highlighters uitgebracht en recent heeft hij weer vier nieuwe kleuren toegevoegd.

Peach Goddess bestaat al iets langer en Lavender Snow is nieuw. Beide kleuren zijn alweer uitverkocht, want ook deze producten gaan net als de Velour Liquid Lipsticks als warme broodjes over de toonbank.

Nu hebben wij al vrij veel highlighters in onze stash en een criterium voor mij is op dit moment toch wel dat de highlighter in kwestie wel heel bijzonder moet zijn of extreem mooi voordat ik ‘m aanschaf.

“Our highlighting powder is extremely pigmented, so get ready to glow like a lighthouse! Beauty tip: This product can be used on the face, eyes & body! Apply with a brush of your choice, and let yourself shine. A little goes a long way. This product can be used wet or dry, depending on your desired intensity.”

*This product is: Vegan. Cruelty-Free. Talc Free. Paraben & Gluten-Free.
NOTE: This product has a unique soft buttery formula, making it delicate so handle with care!

Ingredients: Magnesium Myristate, Zinc Stearate, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Triethylhexanoin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glyco. May Contain (+/-) Titanium Dioxide (Cl 77891), Mica (Cl 77019), Iron Oxides (Cl77491, Cl 77492), Manganese Violet (Cl 77742), Ferric Ferrocyanide (Cl 77510), Yellow 5 Lake (Cl 19140), Blue 1 Lake (Cl 42090)

De verpakking past weer helemaal in het straatje van Jeffree Star: knallend en stoer. Het zijn wel statement producten die op zullen vallen in je stash. De verpakking is niet onze persoonlijke smaak, maar ik vind de highlighters zelf er heel goed uit zien en fijn dat er een spiegel bij zit. Wat een hoeveelheid, ik blijf me erover verbazen!

Jeffree Star Skin Frost – Peach Goddess

Zeg nou zelf, van perzikkleurige highlighters kun je er toch nooit genoeg hebben? Deze highlighter is altijd binnen een mum van tijd uitverkocht in de webshop van Jeffree Star. Zodra die beschikbaar was, twijfelden we geen moment: hups, in het winkelmandje.

Links zie je de highlighter van dichtbij zonder flits en rechts met flits. Het lijkt in de eerste instantie veel te donker voor een lichte huid, maar niets is minder waar. De highlighter past prima bij een lichte huid en is vrij universeel. Peach Goddess zal iedereen wel mooi staan.

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

Rechts: Peach Goddess

Jeffree Star Peach Goddess

Jeffree Star Peach Goddess – met flits

Jeffree Star Peach Goddess

Jeffree Star Peach Goddess – zonder flits

Hoewel je op de swatch duidelijk de perzikkleur ziet, twijfelen wij toch of je het wel terug ziet op het gezicht. Het lijkt bij Willemijn eerder zacht witgoud. Als je goed kijkt (en omdat je het weet) zie je wel een hintje roze/perzik er in. Sowieso lijkt dat bij veel highlighters wel het geval: op de swatches zie je duidelijk de kleur en op de wangen vooral de glans. Alsof de ondertoon van de kleur verdwijnt. Jammer is dat.

Maar de glans is zeker prachtig, van veraf zie je het ook heel goed. Het zijn prachtige highlighters, maar zo bijzonder? Hmmmm….

Jeffree Star Skin Frost  – Lavender Snow

Jaaa, deze! Ik zag dat Jeffree deze gebruikte bij zijn vriend in een video en dat zag er fantastisch uit. Je zag een prachtige lila glans, die mooi blendde in de huid en niet te grauw werd. Dit soort highlighters kom je ook niet vaak tegen. Die moest ik proberen!

Links zie je de highlighter van dichtbij zonder flits en rechts met flits. Ook deze lijkt weer behoorlijk donker maar wederom is dat weer niet zo.

Links: Lavender Snow

Wauw, kijk dan. Zo bizar! Ik vind het leuk aan het make-upmerk van Jeffree Star dat hij wel met originele producten probeert te komen als het gaat om de kleur.

Jeffree Star Lavender Snow

Jeffree Star Lavender Snow – met flits

Jeffree Star Lavender Snow – zonder flits

Op de foto’s zie ik eerlijk gezegd de lavendel ondertoon in de highlighter wel terug maar in het echt viel me dat veel minder op en stelde het me wat teleur. Ik vond het niet zo lila als ik gehoopt had, vreemd dat het op de foto’s dan wel zo lijkt. Ik vroeg ook op SnapChat aan jullie welke kleur jullie dachten dat dit was. Slechts een iemand zei ‘het lijkt wel paarsig ofzo’ en de rest dacht allemaal wit, zilver of parelmoer.

Het ligt blijkbaar ook aan het licht wat er op schijnt. Want ‘s avonds als ik voor mijn computerscherm zit en ik kijk in mijn kleine make-up spiegel zie ik wel duidelijk de lavendel ondertoon. Ik snap er niks van, haha! Lavender Snow is pure magie!

“Glowing for the gods” doe je zeker met de Jeffree Star Skin Frosts. Ze glanzen als een gek en zijn prachtig. De textuur van de Skin Frosts is als boter. Het voelt heel crèmig aan, daarom is het pigment ook zo intens. Maar deze structuur maakt dat de highlighters ook heel fragiel/breekbaar zijn. Er zitten dus voor- en nadelen aan deze structuur. Gelukkig kwamen onze Skin Frosts in goede staat aan, ze zaten dan ook extra goed verpakt. Maar mocht je deze mee willen nemen op reis, pak ze dan goed in tegen het breken.

Goedkoop zijn ze niet, maar daar staat wel tegenover dat je er kwalitatief mooie producten voor terug krijgt met een enorme hoeveelheid. De Jeffree Star Skin Frosts kosten $29 per stuk en daar komen nog eens $10 verzendkosten overheen. Ook moesten wij invoerrechten betalen. Wij hadden in totaal drie stuks (2x Peach Goddess en 1x Lavender Snow) en daar kwamen nog €25 invoerkosten bij. Dus dan is het totaalplaatje niet mis. Dat vind ik erg jammer.

Maar…ik kwam er achter dat de structuur van de Jeffree Star Skin Frosts nagenoeg lijkt op de Make-up Geek Foiled Eyeshadows. Ook deze zijn zo ‘dik’ en intens en geven ook zo’n sterke glans. Dit geeft mij het idee om ze eens uit te proberen als highlighter, want uiteindelijk zou ik dan liever gaan voor een Make-up Geek palet als de Foiled Eyeshadows ook goed zouden werken als highlighters op het gezicht.

Hoewel ik wat negatief klink, wil dat niet zeggen dat ik niet blij ben met mijn JS Skin Frosts. Ik vind ze heel mooi en het is zeker een toevoeging aan mijn stash. Producten van Jeffree Star kun je o.a. kopen in zijn webshop. Houd vooral zijn Instagram in de gaten, daar kondigt hij aan wanneer welk product te koop zal zijn.

30 reacties

Nicole -

Aan de ene kant vind ik ze heel mooi maar ik vind de kleuren gewoon iets te apart om als highlighter te gebruiken.

Quinty -

Wat een prachtige highlighters!

Laura -

Ik vind vooral Lavender Snow wel heel mooi hoor! ‘t Lijkt alleen alsof Martine hem gecombineerd heeft met een warme blush (of is het bronzer?). Ik zou dan zelf eerder voor een koele blush erbij gaan. Verder zit ik me nog even te verbazen over die ‘invoerkosten’ van € 25 trouwens. In principe betaal je onder de €150 alleen 21% BTW (omzetbelasting) over de waarde van de goederen incl. verzendkosten. Invoerrechten betaal je immers pas vanaf €150. De waarde van de goederen is hier 2x$ 29 + $10= $68. Omgerekend zo’n € 60. Dan zou de BTW dus ‘maar’ ruim € 12 zijn. Maar jullie hebben € 25 voor de invoer betaald? Waar bestaat de rest van dat bedrag dan uit? Inklaringskosten van het koeriersbedrijf? Of is de douane van een hogere waarde van de highlighters en/of de verzending uitgegaan? Dan zou ik bezwaar aantekenen. Meer info op de site van Belastingdienst Douane.

Martine -

Ook ik heb laatste een bestelling ontvangen vanuit een land buiten de EU en moest €21,- afrekenen aan de deur. Op de specificatie stond €13,- behandelingskosten voor UPS en de rest waren de invoerkosten……..
Ik was verbijsterd!

Varenka W -

Ik vind de echt fantastisch mooi….
Vooral dat toverbal effect wat je verteld, dat die lavendel kleurige continue van kleur veranderd.
Heel bijzonder op een goede manier, maar die verpakking, daar moet je idd van houden.
Het kinder make-up en Barbie gehalte is vrij hoog ;-p

xAmber -

Ik had om heel eerlijk te zijn meer verwacht van deze highlighters. Ik vind ze allebei ook erg op elkaar lijken eenmaal aangebracht op jullie gezicht. Deze laat ik dus aan mij voorbij gaan

femketje -

ik vind ze qua kleur wel erg uniek 😀

Kiss & Make-up -

Ik vind ze er wel heel pretty uitzien.

Nora -

Ik vind Jeffree Star stom en dat telt ongetwijfeld mee in mijn oordeel, maar ik vind deze highlighters dus echt niks aan, haha! Ik vind ze heel erg overpriced voor wat ze blijken te zijn – een vrij standaard highlighter waarvan je er tegenwoordig moeiteloos eentje in drogisterijschappen kunt vinden (thank God, kan iemand zich nog herinneren hoe moeilijk het 5-10 jaar terug was om mooie highlighter te vinden?) , en dan vaak met een in mijn ogen mooiere verpakking.

Floortje -

Helaas ben ik het met je eens! Die Jeffree is niet veel soeps.

Suzanne -

Het kan mensen dus totaal niks schelen dat meneer/mevrouw star een racist, erg vrouwonvriendelijk type en een enorme bully is. Ik zou nooit geen cent uitgeven aan dit figuur, hoe mooi z’n producten ook zullen zijn.

Elisa -

Ze zijn echt prachtig! Ik vind die blauwe die hij heeft in zijn collectie ook heel bijzonder.

Jamey -

echt wauw!

Aboutsbstyle -

Oh wat een mooie producten zeg. Ik houd wel can de verpakking lekker knallende en pakkend. Ik zou best een highlighter in mijn bezit willen hebben. Liefs soraya

Lindsey Beljaars -

Peach Goddes vind ik het mooist van de twee! Al ben ik niet helemaal overtuigd..

Silkeblogs -

Ze zien er allebei echt wel mooi uit op de huid!

Maaike -

Invoerrechten zijn echt killing. Dat gaat het enige zijn wat goed is aan dat verdrag dat de EU met de VS wil sluiten. Maar goed zo ver is het nog niet. Als producten echt mooi en bijzonder zijn dan vind ik het wel de moeite waard om er wat extra’s aan uit te geven. Dat vind ik van deze highlighters helaas niet.

Svenja -

Ik vind allebei de producten er erg mooi uitzien! Vooral Lavender Snow spreekt mij aan vanwege de koele ondertoon! De verpakking vind ik ook super pretty <3 Super zonde trouwens van de invoerrechten en verzendkosten!

Nicole -

Tof dat jullie ook dit reviewen! Inderdaad jammer van al die verzendkosten/invoerrechten.. dat had ik ook met t nieuwe palette van Nikkie.. Kwam ineens +30 euro bij.. Toen maar niet gedaan!

Liset - Beautydagboek -

Wat zien ze er mooi uit! Op de swatches lijken ze goed uit te komen, maar op het gezicht valt het dan inderdaad weer wat tegen als je verwacht dat ze ook zo gepigmenteerd over zullen komen :). Jammer, maar toch vind ik Peach Goddes wel heel erg mooi!

Susan -

Ze zijn mooi maar wel heel erg prijzig!

Linda -

Ik wilde lavender snow heel graag hebben en nu zie ik deze review en ben ik toch weer aan het twijfelen. Het bijzondere eraan is juist dat deze paars is. Ik ga even verder twijfelen. Bedankt voor de review in ieder geval :)

Floortje -

Als je bereid bent van kleinere en indie merken te kopen, dan kan ik je aanraden daar te kijken! Die bedrijfjes hebben vaak paarse highlighters en die zijn een stuk goedkoper :) Een favoriet is Lavender Cream van Hello Waffle, al is die pas weer in oktober verkrijgbaar.

Kirsty -

Peach Goddess zou ik zelf het snelst kiezen, maar Lavender Snow staat erg mooi bij Martine! Ik zag trouwens dat ze Jeffree Star nu ook bij Beautybay verkopen, alleen volgens mij de highlighters nog niet.

Suzanne -

Ziet er heel goed uit! Jammer dat je de ondertoon niet altijd even goed ziet

Angela -

Ziet er prachtig uit! Alleen voor dat geld (ik bedoel vooral met al die invoerkosten!) Koop ik liever een mooie highlighter van MAC.

Syl -

Lavender snow is echt prachtig! Hoewel de prijs niet mis is, heb ik het er wel voor over.

Elles -

29 euro voor 15 gram, dat valt wel mee! Ik vind dat Jeffree Star altijd goede producten op tafel neerzet, zoals deze highlighters!
Liefs,
Elles

Macblogster -

HET ZIET ER INDRUKWEKKEND UIT, maar ik nog niet overtuigd. Het is namelijk een hoop geld. Je tip over de foiled eyeshadows is ‘gold’ 😊

Femke -

Ik vind vooral Peach Goddess mooi. Jammer genoeg zie ook ik het perzikkleurige niet zo goed terug. ik vind het dus mooie highlighters, maar ik heb niet het gevoel dat ik er persé één in mijn bezit moet hebben ofzo..

Reageer ook