Anastasia Beverly Hills – Modern Renaissance Palette

Er zijn van die make-up producten waar ik echt lyrisch over ben en ik kan je verklappen dat dit er een van is. Het Modern Renaissance Palette van Anastasia Beverly Hills. Is het de hype waard? Absoluut!

Kijk dat doosje alleen al! Fluweel lila/zachtroze met het rosé gouden logo van Anastasia Beverly Hills er op. Wauw!

Het Anastasia Modern Renaissance Palette is een oogschaduwpalet dat bestaat uit veertien kleuren variërend van neutrale- tot cranberry tinten. Daarnaast zit er een klein duo oogschaduwkwastje bij met een platte kwast en een blendingkwast. Anastasia belooft dat de oogschaduw zeer goed gepigmenteerd is en dat ze makkelijk blenden.

Het Anastasia Modern Renaissance Palette bevat elf matte kleuren en drie metallic kleuren. Dat zijn best aardig wat matte kleuren. Hoewel ik dol ben op matte oogschaduw, hadden er van mij best nog twee metallic kleuren bij gemogen voor iets meer balans.

De kleuren an sich vind ik schitterend. Dit bedoel ik nu met een palet dat de juiste hoeveelheid warme en koele tinten bevat. Werkelijk waar fantastisch! Hoewel ik eerst wat ‘bang’ werd van de knalroze en rood/roze kleuren, kwam ik er achter dat deze zo’n mooie zachte focus hebben dat je niet het zombie-effect op je ogen krijgt en dat is een groot pluspunt.

Van links naar rechts:

Tempera – Velvety beige with an ultra-matte finish
Golden Ochre – Earthy yellow with an ultra-matte finish
Vermeer – Iridescent shell with a metallic finish
Buon Fresco – Antique lavender with an ultra-matte finish
Antique Bronze – Metallic sable with a satin finish
Love Letter- Raspberry with an ultra-matte finish
Cyprus Umber- Dark coffee with an ultra-matte finish

Van links naar rechts:

Raw Sienna- neutral amber with an ultra-matte finish
Burnt Orange- deep orange with an ultra-matte finish
Primavera- shimmery gold dust with a metallic finish
Red Ochre- Sienna with an ultra-matte finish
Venetian Red- Crimson with an ultra-matte finish
Warm Taupe- Earthy gray with an ultra-matte finish
Realgar- Brick with an ultra-matte finish

Anastasia heeft zeker niet gelogen over het pigment. De oogschaduws zijn zo zacht als boter en onwijs goed gepigmenteerd. De swatches zijn gemaakt zonder primer en slechts met een veeg. Dat is dus dik in orde!

Als ik een kritisch punt op moet noemen, zou dat zijn dat ik Raw Sienna en Burnt Orange wel vrij dicht bij elkaar vindt liggen als je deze aanbrengt op het oog. Een van de twee hadden ze van mij nog wel mogen vervangen door bijvoorbeeld zo’n soort kleur als Limit uit het UD Naked 3 Palette voor nog iets meer variatie.

Maar goed, dan ben ik echt een enorme mieper. Want over variatie gesproken…met dit palet kun je alle kanten uit. Koel, warm, gemixt, dagelijkse rustige look, sprekende knallende look, dagelijkse look met een edge. You name it, dit palet doet het allemaal voor je!

Hieronder heb ik wat ooglooks gemaakt met het Anastasia Modern Renaissance Palette.

 • Ooglid: Antique Bronze
 • Overgangskleur arcadeboog: Warm Taupe
 • Arcadeboog: Buon Fresco en een klein beetje Venetian Red
 • Buitenste ooghoek: Cyprus Umbur en Realgar
 • Onder het oog: Raw Sienna
 • Binnenste ooghoek: Vermeer
 • Wenkbrauwbot: Tempera
 • Waterlijn: Kylie Jenner Kourt K Lippencil

In dit artikel zie je nog een full face van de complete look!

 • Ooglid, wenkbrauwbot en binnenste ooghoek: mix van Tempera en Vermeer
 • Overgangskleur arcadeboog: Golden Ochre
 • Arcadeboog: mix van Buon Fresco, Love Letter en om het op te lichten heel subtiel Tempera
 • Buitenste ooghoek: Cyprus Umbur en heel licht Love Letter
 • Onder het oog: Love Letter licht geblend met Buon Fresco

 • Ooglid en onder het oog: mix van Burnt Orange en Primavera
 • Binnenste ooghoek: Primavera
 • Wenkbrauwbot: Tempera
 • Arcadeboog: mix van Antique Bronze en Burnt Orange
 • Buitenste ooghoek: Red Ochre en Burnt Orange

Zoals je ziet kun je er veel uiteenlopende looks mee maken. Wauw, wat een heerlijk palet en wat blenden de kleuren hemels. Dit is zeker een nieuwe favoriet!

Hieronder zie je nog drie van de vele tutorials op YouTube met het Anastasia Modern Renaissance Palette:

https://www.youtube.com/watch?v=RGXAgkhsIuQ

https://www.youtube.com/watch?v=zrBpX7XXlTo

https://www.youtube.com/watch?v=FwtwJQh_4l0

Het Modern Renaissance Palette is heel veelzijdig en ik vind het nogmaals geweldig hoe de balans tussen warme en koele kleuren is opgebouwd. Dit is zo’n palet waar iedereen mee weg kan komen en plezier aan kan beleven. Dit is zeker weten de investering waard!

Daarnaast vind ik het heel fijn dat ik zoveel matte kleuren ook kan gebruiken voor mijn wenkbrauwen. Ideaal! Ik ben namelijk qua haarkleur of donkerbruin (Cyprus Umbur), rood/cyclaam (Red Ochre/Love Letter gemixt met Cyprus Umbur), koper (Raw Sienna, Burnt Orange) of grijsblond (Warm Taupe). Alles zit er in, dit palet is mijn leven!

Ik ben er dolblij mee en snap de hype volledig! Het Anastasia Modern Renaissance Palette is te koop via de Anastasia webshop voor $42 of via Great Beauty Bar voor €54,95.

Ik zou zeggen: zet dit mooie cadeautje maar vast op je wishlist (of dat nu je eigen wishlist is of voor je verjaardag of de feestdagen). Hier krijg je absoluut geen spijt van!

19 reacties

kim -

Ongeveer 43 euro incl (momenteel gratis) verzending via Cultbeauty co uk. Scheelt nogal 😉

Lieke -

De mooiste palette van ABH .Ik gebruik het echt bijna iedere dag en voor 40 euro kan je gewoon een bestellen in Nederland .
http://www.vanoutlet.nl/anastasia-modern-renaissance-eye-shadow-palette

Mimi -

Het is dat ik al genoeg heb maar anders…… Goede review met meteen een aantal ooglooks. Waardeer dit soort artikelen enorm. Hopelijk worden dit soort reviews en lotd’s in de toekomst ook op 2wmn geplaatst?

Nicole -

Ik vind het echt een gaaf palette. Leuk dat hij draagbare kleuren bevat maar geen saaie en voorspelbare kleuren!

Mariska -

Heel mooi palette en echt prachtige kleuren ook!

femketje -

hij is zo mooi 😀

Mieke | mieksmind -

het is best aan de prijs maar ik vind hem zoooooo ontzettend mooi! want want want it! Echt prachtige kleuren, heel divers ook

aboutsbstyle -

wow, ik wou het al en nu helemaal. dit palette is volgens mij een echte musthave voor alle beauty’s. liefs soraya

Thirza -

Wat een prachtige kleuren, vooral die cranberry-tinten

Kiss & Make-up -

Maaaaaaaaaaaaajor want!

Sarah -

Wauw, die kleuren staan je echt prachtig Martine! Ik weet niet of het iets voor mij zou zijn, want met donkerbruine ogen staat het vaak huilerig. Maar die kleuren laten jouw ogen echt eruit springen, zo mooi!

Sophie -

Oh ik vind ‘m prachtig! Toch draag ik dit soort kleuren niet echt (meer). Toch maar weer eens doen en wellicht dat ik ‘m dan uiteindelijk aanschaf, haha!

Silkeblogs -

Wauw, zo mooi!!! 😀

Liset - Beautydagboek -

Ik blijf het leuk vinden om hier weer nieuwe reviews over te lezen, want stiekem wil ik hem heel graag ;). De prijs houdt me nog een beetje tegen, maar wat zijn die kleuren prachtig! Allemaal tinten die ik zou dragen en zeker nu jij verschillende ooglooks hebt laten zien, ben ik eigenlijk wel om.

Ilona Wielinga -

Wauw.. wat een ge-wel-dig palette

Elisa -

Ik wou ‘m al, maar nu nog meer. Waw, wat een prachtige kleuren en wat een pigment!
Ik denk dat hij snel in mijn winkelmandje belandt :)

Suzanne -

Ontzettend mooi palette en wat een intense kleuren!

Elles -

Als er 1 palette is die ik nog maar mag kopen, dan is dat zeker weten deze! Hij is zo mooi!
Liefs,
Elles

Femke -

Ik heb al veel goeds gehoord en gelezen over dit palette. Ik vind hem ontzettend mooi. Zowel de vormgeving van het palette als de kleuren. Fijne looks heb je gemaakt :-).

Reageer ook