Terugblik: onze foundationroutine

‘Oefening baart kunst’ is zeker een waarheid als een koe. Het geldt voor vrijwel alles in het leven en met make-up helemaal! Laatst zag ik opeens een hele oude video terug over mijn foundationroutine. Verschrikkelijk. Ik keek ook die van Willemijn en besloot dat we een terugblik moesten opnemen over onze foundationroutines uit het jaar nul. Houd je van leedvermaak? Dan ben je aan het goede adres!

https://youtu.be/XmUE6C5D_0M

15 reacties

aboutsbstyle -

wat een heerlijke video. Ik geniet hier echt van zeg. ja verkeerde kleuren foundations en dan je nek mee nemen helemaal klinkt erg bekent in de oren. liefs soraya

Anna -

Hahaha, geweldig! Ik ken deze filmpjes ook gewoon nog! Leuk om weer terug te zien whaha.

Carla -

Echt leuk dit. Ik hou er ook erg van om om mezelf te lachen!

Suzanne -

Hilarisch om terug te zien!

Nienke -

Leuk!! Voor die tijd vind ik ze ook eigenlijk wel goed.
Ik begon met mousse foundation in de derde klas. Dus ik sta lekker oranje op die schoolfoto :p En mijn paarse glitteroogschaduw van Rimmel, die ik met mijn vinger aanbracht, vond ik the bomb xD
Mijn wenkbrauwen deed ik ook nooit. Ik teken ze sinds 5 jaar ofzo pas bij (ik ben nu 26 jaar). Grappig om die veranderingen te zien.

Nicole -

Super leuk om te zien :) Grappig he, om zulke oude beelden van jezelf te bekijken! Altijd een beetje awkward ofzo. En het klopt idd, rond 2009 waren de felle kleuren uit de 88 paletten helemaal in! Nu is het juist veel nude e.d.

Nicole -

Echt heel grappig om terug te zien! Ik vond de videos toen wel erg leuk en leerzaam, maar vergeleken met wat jullie nu doen is het toch zeker een groot verschil.

Milotte -

Super leuke video. Jullie zijn er echt op vooruit gegaan.

Veronique Hendriks-Meijs -

Heerlijk, ik ga echt weer stuk hier 😂

Sandra -

Wat leuk om te zien zeg! Bizar hoeveel jullie in die jaren veranderd zijn :)

Kiss & Make-up -

Hahaha, heerlijk om hier op terug te kijken :-) Nu zijn jullie echt zo professioneel, maar hey, iedereen moet ergens beginnen eh, zelfs jullie :-) Ik denk dat Catrice inderdaad wel ‘starter’merk voor veel meisjes is. Grappig hoe Martine rechtstreeks foundation vanuit het flesje op haar huid spoot!

Froukjelovesmakeup -

Leuke video! Echter vind ik het wel een beetje jammer dat jullie jezelf zo neerzetten. Dat is toch niet nodig 😉 Toen was het goed, paste bij de leeftijd en fase. Ik vond jullie toen leuk en nu ook :)

Syl -

Whaha jeetje hoe een mens kan veranderen met de jaren.
Ik gebruikte vroeger te donkere oranje foundation… poederde dat niet af. En deed wel oogpotlood op mijn onderste waterlijn, maar droeg geen eyeliner op mijn ooglid.

Susan -

Haha, wat een leuke video!

Charile -

Hele leuke video! Complimenten voor jullie looks van nu, jullie zien er mooi uit in deze video :)

Reageer ook