Martine’s Liquid Lipstick Stash

Liquid lipsticks, ik kan niet meer zonder. Langzaamaan leerde ik verschillende merken kennen en er ontstond al snel een grote favoriet die mijn stash steeds groter laat groeien. Bekijk in deze video al mijn liquid lipsticks.

https://youtu.be/jMVKfQqM2-U

 

15 reacties

Sarahdise -

Mooie stash!! Btw Jeffrey Starr is nu ook te koop via Beautybay, dus geen invoerrechten en gratis verzending vanaf 21 euro ofzo. Ik wacht vol spanning tot Unicron Blood beschikbaar zal zijn :)

aboutsbstyle -

wat een mooie collectie zeg. Ik wil ZO graag ook die van jeffry proberen! ik vind het alleen lastig met bestellen helaas. liefs soraya

Sarahdise -

Tip: Beautybay verkoopt nu Jeffrey Starr :)

Fleur -

Wat een mooie stash! Martine ik heb een tip voor je, als mede Jeffree Star fan. Ik heb een account aangemaakt bij Shipito, daar huur je een box (kost niks overigens) zodat je een Amerikaans adres hebt. Hier laat ik dan bijvoorbeeld m’n pakketjes van Jeffree Star en Colour pop heensturen. Zodra het daar binnen is sturen ze een mail met foto’s van het pakketje en kan je kiezen hoe je het wilt laten verzenden. Ik kies er altijd voor om de factuur eruit te laten halen om zo de douane kosten helemaal te omzeilen. Verzenden is meestal rond de 6 dollar voor een klein pakket en meestal is het er binnen een week al! Ik vind het ideaal. Kies wel voor het warehouse in California, die zitten dichter bij bedrijven zoals Jeffree Star waardoor ze sneller verzenden. Trouwens, ik denk dat je de liquid lipstick van Stila in de kleur Patina ook te gek zult vinden, echt wat voor jou!

Denise -

Enorm handige tip! Welke verzendoptie neem je bij shipito? De opties die ze aan mij laten zien zijn allemaal minimal 20 dollar. Heb je er al vaker pakketjes mee naar NL verstuurd vanuit VS? Ben erg nieuwsgierig aangezien verzending en invoer erg duur is allemaal hihi. Thanks alvast!

Fleur -

Hoi Denise,

Ik vind Shipito echt heel handig! Ik kies zelf altijd voor het warehouse in California en de airmail verzendmethode. Dan heb je tracking in Amerika en daarna niet meer. In het begin vond ik dat best spannend maar alles kwam tot nu toe binnen 1,5 week heel aan en nooit invoerrechten hoeven betalen. Ik heb inmiddels vier pakketjes van Jeffree star ermee laten versturen en drie van colourpop. Je mag namelijk tot 21 euro of dollar invoeren zonder er extra kosten over te betalen. Als je 1 liquid lipstick besteld bij Jeffree dan kan je het beter rechtstreeks naar NL laten sturen want dat is beneden de 21 dollar of euro (verzendkosten tellen niet mee). Als je meerdere liquid lipsticks besteld dan moet je bij Shipito altijd aangeven wat er in je pakketje zit, dan zeg je liquid lipsticks en waarde 20 dollar. Dan staat de customs waarde er al op en controleert de douane het nooit.

Denise -

Martine, wil je ALSJEBLIEFT een huge review maken over alle producten van Jeffree Star die je hebt? Ik wil heel graag een aantal kleurtjes bestellen, maar zou graag eerst jullie review zien met alle foto’s van jou en Willemijn. Ik ben vooral erg benieuwd naar hoe Watermelon Soda eruit ziet. Ook Rose Matter ziet er prachtig uit, maar ik zou graag zien hoe deze eruit ziet op Willemijn.
Kun je misschien ook nog iets dieper in willen gaan op hoeveel aan extra kosten jullie ervoor betaald hebben? Naar mijn berekening is het goedkoper om alles apart te bestellen, tenzij je er 4 of meer koopt. Ik weet niet of dit klopt, aangezien ik er geen ervaring mee heb en al die online calculators ook allemaal weer anders zijn. Ik wacht met smacht op de review hihi!

Laura -

Leuke video! Fijn dat er ook swatches in zitten. Ik heb zelf al een aardig grote liquid lipstick stash met merken als NYX (dat je daar niets van hebt joh!), Kat von D, Stila, Pupa, MUA, MakeUp Revolution, Catrice (die hebben nieuwe in het assortiment!), Anastasia Beverly Hills, Sleek, Ulta, Sephora en Maybelline (geen aanrader…). Mijn favorieten zijn Crush van ABH en Push Up van NYX lip lingerie.

Milotte -

Ik heb helemaal geen liquid lipsticks. Op een paar glossjes na die mat opdrogen. Vanmiddag stond ik met één van Maybelline in m’n handen. Wat een vieze geur.

Nicole -

Wow, heel mooi :) Die van Jeffree Star zou ik ook wel willen!

Laura J -

Niks van Nyx? 😉

Syl -

Ik heb van Jeffree Star; Dollparts, Unicorn Blood, Prom Night en Druglord.
De metallics van Milani zijn ook erg goed, maar daar moet je van zijn. Ik heb Chromatic addict, Materialistic en Mattely in Love. (Deze zijn iets dunner qua vloeistof dan Jeffree Star)
Ik heb van LA Splash 2 kleurtjes. Phantom en Ariel.
In deze volgorde van merk vind ik ze dus goed. Jeffree staat bovenaan.

Suzanne -

Hele mooie stash!

Susan -

Wat een mooie stash, Martine!

Charile -

Hele mooie producten Martine!

Reageer ook