LOTD: Dolce Vita

Het is alweer even geleden dat ik een look of the day postte. Zonde eigenlijk, want ik vind het altijd heel leuk om te doen. Vandaag daarom weer eens een outfitje en make-uplook van mij. Centraal staat vandaag de prachtige Anastasia Liquid Lipstick in de kleur Dolce, die Martine voor me meenam uit New York. Wat een beauty is dat!

Make-up

De basis van mijn make-up bestaat uit mijn vertrouwde producten. De foundation is van NARS (Sheer Glow Foundation). Ik gebruik de kleur Gobi. Onder mijn ogen draag ik de NARS Radiant Creamy Concealer. Als finish heb ik mijn gezicht afgepoederd met de Sisley Phyto Loose Powder in Irisée. Dat blijft toch wel mijn favoriet hoor! Geen enkel ander poeder laat mijn make-p zo lang mooi zitten.

Op de ogen heb ik gewerkt met het Tarte Tartelette In Bloom Palette. Mijn favoriete palet van dit moment. Alle oogschaduws in het lijstje hieronder komen uit dit palet behalve wanneer er een andere merknaam vermeld staat.

Wenkbrauwbot: Charmer + NARS Jubilation (gouden kleur)
Crease: Smarty Pants
Buitenste ooghoek: Rebel
Overgangskleur crease/wenkbrauwbot: Flower Child
Ooglid (buitenste helft): Sweetheart
Ooglid (binnenste helft): NARS Jubilation (gouden kleur)
Binnenste ooghoek: NARS Jubilation (gouden kleur)
Onderste wimperrand: Smarty Pants

Oogschaduwbasis: MAC Soft Ochre Paint Pot
Wenkbrauwen: MAC Brow Gelcreme in Dipdown
Mascara: Chanel Le Volume De Chanel

De look maakte ik af met NARS Impassioned op de wangen en een beetje NARS Jubilation (wederom de gouden kleur) op de jukbeenderen. Lekker matchy matchy, daar hou ik van! En op de lippen dus Dolce, van Anastasia. Wat een fijn product is dit! Zit als een huis, prachtige kleur, brengt mooi aan… Jep, I love it!

Mijn haren krulde ik met een 1,5 inch Chi krultang. Mijn favoriete krultang!

Outfit

Na een heerlijke zomerweek was het afgelopen week weer iets koeler. Weer tijd voor de spijkerbroek dus. Gelukkig was het nog wel warm genoeg voor een t-shirt. Het is ten slotte zomer! 😉

Top / Vanilia
Broek / Zara
Schoenen / Wednesday Wiskey *

Horloge / Renard *
Armband / Tiffany & Co

Ik ben ZO blij met mijn Wednesday Wiskey schoenen. Ik draag ze super veel. Dat had ik niet verwacht toen ik ze kreeg, haha! Het horloge van Renard lijkt super veel op het horloge dat ik van mijn oma geërfd heb, die het helaas niet meer doet. Ik hou wel van dat klassieke en fijne. Samen met mijn armband van Tiffany is het een hele classy combi.

* Producten met een * zijn gekregen van het merk of een PR bureau

30 reacties

S. -

Jeetje wat een negativiteit de laatste tijd in de comments. Misschien wel even bedenken dat je tegen daadwerkelijke mensen spreekt. Je betaald er niks voor, alleen wat reclames bekijken. So what als de kwaliteit even wat lager ligt (vind ik overigens wel meevallen). Wij doen het allemaal weleens iets minder op ons werk en we weten ook allemaal hoe deze meiden het normaal altijd doen. Leef je een beetje in, je weet niet wat er achter de schermen speelt. Ik heb zelf echt plaatsvervangende schaamte gevoeld toen ik erachter kwam dat Willemijn zwanger was en last heeft gehad van zenuwen voor de tests en zich uiteraard niet helemaal top heeft gevoeld. Wie weet speelt er ook iets bij Martine, je weet het niet. Om dan allemaal massaal te gaan klagen vind ik zwaar overdreven. De boodschap is binnen, ze doen hun best!

Jennifer -

Nee. Helaas vind ik de artikelen steeds minder inhoud hebben. De outfit is wel leuk maar wel simpel. En de make up look en de producten die je hebt gebruikt zijn al zo vaak eerder langs gekomen in artikelen. Dat het geen nieuws meer is. Ik snap dat Willemijn nu ook op haar gezin focust. Maar ik merk wel dat ik de blog steeds minder bezoek. En bij elk artikel denk. Nee het is niet meer van je het. Dit geld voor veel meer blogs overigens. Jammer. Maar begrijpelijk. Iedereen gaat toch ook andere dingen er naast doen uiteindelijk. En dan gebeuren deze dingen.

Elise -

Ik dacht gisteren al, wat zit je gulp gek 😉

Martine -

Haha 😀

Willemijn -

Hihihihi 😀

Quinty -

Hele leuke look! Het staat je heel mooi.

Celine -

Wat een mooi look! Je ziet er prachtig uit.
Liefs, Celine

Trudy -

Beetje o benen

Kris -

Beetje een onnodige opmerking…..

Charile -

Je ziet er prachtig uit!

Manon -

Wat zie je er goed uit zeg

Norah -

Je ziet er mooi uit hoor, daar niet van. Maar het is wel een super standaard look, die ik voor m’n gevoel zo vaak zie (ook op snapchat, etc). Ik had stiekem op wat meer gehoopt, zeker omdat het aantal artikelen op LLG de laatste tijd zo beperkt is. Misschien een idee voor de toekomst, OOTD die net even iets leuker zijn dan standaard (wit t shirt met jeans)?

Patricia -

ik sluit me hier bij aan, gewone doordeweekse outfit, niet echt inspirerend. Nadat jullie zoveel leuke kleding geshopt hebben met de Personal shopper had ik echt iets anders verwacht.
Ik heb deze ABH kleur ook maar is bij mij minder sterk van kleur, heb je nog een lippotlood gebruikt?

Ashley -

Ik ook, ik dacht na het artikel: is dit het?

anna -

Wauw, wat een mooie look! De lip kleur is <3

femketje -

je ziet er stralend uit :3

Kiss & Make-up -

Hele mooie look, van top tot teen! Zo licht en fris.

manouk -

Wat zie je er mooi uit! Die lipstick is inderdaad een beauty! Ik geloof alleen dat er iets in het begin niet helemaal goed is gegaan, er staat bij mij: “De foundation is van NARS, NARS Radiant Creamy Concealer. Ik gebruik de kleur Gobi. Onder mijn ogen draag ik deNARS Radiant Creamy Concealer en heb ik ook nog wat NARS Radiant Creamy Concealer aangebracht.” Dat is nogal veel concealer 😉

Willemijn -

Hahahaha oeps! Dubbel lijstje gekopieerd!

Marlin -

Wat zie je er super mooi uit! Ik vind je haar heel leuk zo. En die lipstick is inderdaad heel gaaf

Suzanne -

Erg leuk om te zien!

Elles -

Wat een leuke look! Staat lekker natuurlijk en fris, love it!
Liefs,
Elles

Syl -

Tof kleurtje van Anastasia, ik was benieuwd of hij vergelijkbaar is of beter is dan Jeffree Star. Onlangs heb ik namelijk een bruine metalic liquid lipstick gekocht van Milani (Matterialistic) en die is comfortabel en blijft goed zitten… ik durf het bijna niet te zeggen, maar misschien vind ik de formule nog wel beter dan Jeffree Star. Ik ben benieuwd of hun normale liquid lipsticks ook zo goed zijn.

Natascha -

Wat ben je toch een classic beauty! Je ziet er stralend uit, die kleur lipstick staat je prachtig.

Nicole -

Erg mooi :)!

MARIJKE -

Staat je prachtig!

Lindsey Beljaars -

Mooie look Willemijn!!

Susan -

Prachtige look! Staat je weer erg mooi

Martina -

Ik vind de schoenen erg leuk, staat je goed!

Femke -

Leuke outfit en mooie make-up look. Vooral de liquid lipstick van Anastasia vind ik erg mooi.

Reageer ook