Kirsten krijgt een Tie-Over

Ik vind het leuk om andere dames op te mogen maken. Vooral het eindresultaat en de reactie is hetgeen waar je het voor doet. Nog nooit maakte ik iemand op voor de camera. Vandaag krijgt Kirsten een ‘Tie-Over’. Kijk mee naar het resultaat!

https://youtu.be/CKlCfJVnNTA

 

25 reacties

Inkie -

Supermooi!! Je ogen springen er nu echt uit! Wát een verschil! Jammer dat juist dat stuk versnelt is, daar had ik heeeeeel veel van kunnen leren!

Misschien is het ook leuk om eens een wat rijpere huid (40 – 50 jr.. ja die volgers hebben jullie ook :-) ) op te maken op z’n Martines of Willemijns?? Met bijbehorende tips en trics?

Martine -

Er is een video waarbij mijn moeder wordt opgemaakt door Make-Up Studio met bijbehorende tips en tricks, misschien heb je daar wat aan?

Maria -

Wat een leuke video zeg! En wat geef je fijne makeup-feedback Martine, heel lief.

Nicky -

Ik denk dat jullie hier een leuke serie van kunnen maken door verschillende meiden er tie over te geven. Ik vind het echt een hele leuke video met een fijne sfeer en een prachtige look.

Charlene -

Wat een toffe video, erg leuk om te kijken hoe jullie gezellig zitten te kletsen en make-uppen. Ik vind het resultaat prachtig geworden!

Anna -

Echt zo mooi gedaan! Maar Kirsten gebruikt toch ook wel make-up van zichzelf? Kan me filmpjes of foto’s herinneren waar ze ook gewoon make-up draagt (en zelfs de wenkbrauwen waren toen gedaan?). Of hebben jullie dat stiekem gedaan, meiden? 😛

Kirsten -

Hahaha ik draag ook gewoon make-up hoor :). Alleen heb ik er niet zoveel verstand van en ‘doe ik maar wat’. Gebruik sinds een tijdje de Christian Faye producten voor mijn wenkbrauwen, die we hier ook gebruiken. 😀

Marie -

Wat een leuke video, mag je vaker doen. Ik vind het wel jammer dat je het stukje waar je oogschaduw aanbrengt door hebt gespoeld. Vind ik juist zo leuk om te zien!

DisneyChicks.nl -

Wow, de look is erg mooi geworden! Door de wenkbrauwen is de oogopslag zoveel opener.

Kiss & Make-up -

Dit mag je zeker vaker doen, heel leuk om te zien! Inderdaad, als het op make-up aankomt moet je eerst fouten maken en experimenteren om te leren wat nu ‘t beste werkt. De wenkbrauwen zijn echt heeeeel mooi bijgewerkt, groot verschil!

sandra -

Mocht je weer eens in Noorwegen zijn…houd ik mij aanbevolen voor een Tie-over…zorg ik voor de kaneelbroodjes 😉

Martine -

Doen we haha!

Laura -

Mooi gedaan, Martine! Staat je goed, Kirsten! Leuke video!!

Lisanne -

Leuke video! Ik vind de ooglook en de highlighter erg mooi :-)

Milotte -

enthousiast*

Milotte -

Wat kun je dat goed. Ook ik meld me enthousaist aan als je nog iemand zoekt om mee te tie-overen.

Sofie -

Mocht je ooit nog iemand zoeken om te ‘Tie-overen’ meld ik mezelf bij deze al dol enthousiast aan! Ziet er super tof uit, meiden!

aboutsbstyle -

wat een mooie verandering, ze heeft een net wat opener look gekregen zo. erg mooi. liefs soraya

Nora -

Wauw, heel erg mooi! Toen je zei dat je lichte kleuren wilde gebruiken om haar ogen niet te klein te maken vond ik het stiekem een beetje jammer, omdat haar superblauwe ogen juist knallen met een beetje contrast, maar je hebt heeele mooie, niet te lichte, diepe, matte tinten gebruikt – prachtig vind ik dat, mooi gedaan zeg! Ik vind overigens dat Kirsten er zonder makeup ook heel mooi uitziet, wat een jaloersmakend huidje heeft zij!

Ashley -

Leuk filmpje!! Staat je goed Kirsten :)

Lindsey Beljaars -

Leuke video dames! Ik vind de look echt meer dan geslaagd :)

Femke -

Wat een leuke tie over! Ik vind de look erg mooi geworden.. Vooral de wenkbrauwen en de highlighter daaronder!

Nicole -

Leuk om te zien :) Mooi gelukt!

Mariska - Grotografie -

Wat tof! Ik wil ook 😀

Syl -

Wenkbrauwen maken zo’n verschil.
Ik gebruik pas een paar jaar wenkbrauw producten, maar het maakt de look echt af.
Mooie highlighter hebben jullie gebruikt.

Reageer ook