The Balm Meet Matte Hughes #2

Twee weken geleden reviewden we de eerste serie van de The Balm Meet Matte Hughes. Vandaag is de tweede en laatste lichting aan de beurt. Zes roze, rode en paarse tinten.

Voor onze algemene review van het product verwijzen we je graag naar het eerste artikel, waarin we de zachte, neutrale, peachy en bruine tinten laten zien. In het kort (voor als je geen zin hebt om te lezen 😉 ): in de eerste review concludeerden we dat de geur vies is, de applicator oke en dat de prijs-/kwaliteitverhouding in balans is. Niet de allerbeste, maar ook niet de allerduurste.

Voor de kleuren uit dit artikel geldt over het algemeen hetzelfde. Bij een enkele verschilt onze mening en in dat geval staat dat dan bij de kleuromschrijving.

the balm meet matte hughes

meet matte hughes

Chivalrous, Sentimental, Devoted, Dedicated, Charming, Adoring

Dit zijn alle zes kleuren die we aan jullie gaan laten zien. In tegenstelling tot de eerste review zijn deze feller, donkerder en meer uitgesproken. Let’s go!

Chivalrous

We trappen af met een felle rakker! Deze koele, felroze kleur dekt als een malle en staat super tof. Héél leuk, deze kleur.

Sentimental

Sentimental is weer zo’n leuke felle roze kleur, maar dan iets donkerder dan Chivalrous. Bij Martine lijkt hij op de lipswatch en full face foto met flits (collage hieronder) wat meer koraal dan ‘ie in werkelijkheid is, want het is wel echt een roze kleur (neutraal van ondertoon).

Devoted

Een klassieke ‘rood rood’ mag natuurlijk niet ontbreken. Devoted is mooi vol, helder rood van kleur en is niet overwegend koel of warm, meer neutraal.

Dedicated

Dedicated is een diepe paarsroze tint. Martine is fan van dit kleurtje! En dat snap ik. Het is een prachtige kleur!

De lipswatch van Martine (links) is trouwens niet zoals de kleur in de werkelijkheid is. Hij komt wel goed over op alle andere foto’s.

Charming

De één na laatste kleur is Charming. Dit is een donkere taupe kleur. Behoorlijk grauw van ondertint en daarom echt een Martine-kleurtje. Het is overigens ook een heel hip kleurtje!

Wel was deze kleur van iets mindere kwaliteit dan de vorige kleuren, deze had namelijk twee laagjes nodig om echt de kleur te krijgen die je in de huls ziet.

Adoring

Meh, deze is het niet! Adoring is alles behalve Adoring, want hij brengt niet fijn aan. Streperig en niet dekkend. En wanneer je dan een extra laagje opbrengt, krijg je een duidelijk kleurverschil. Nope, dit is niks!

Qua kleur is het overigens een diepe, donkere bruinrode kleur. Ik zou in mijn teleurstelling bijna de kleuromschrijving vergeten… 😛

Zo, dit waren ze alle twaalf! We hopen dat jullie de reviews en swatches weer konden waarderen en we zijn heel benieuwd wat jullie van de The Balm Meet Matte Hughes vinden. Laat het ons weten via een comment!

26 reacties

Aida -

Het ruikt juist heel lekker ! Ben verbaasd dat jullie het Een vieze geur vinden.
Heb ook meerdere liquid lipstick geprobeerd. Van Anastasia tot Stila. Deze vind ik juist wel
De beste van de beste tot nu toe

LA DOLCE EVITA -

Mooie producten! Vind eigenlijk alle kleurtjes leuk die jullie geswatched hebben!

Kiss & Make-up -

De kleuren – buiten Charming – zijn niet zo mijn ding, maar vind de finish er wel heel mooi uitzien.

Bianca -

Vind eigenlijk alle kleuren mooi, heb zelf nog niks van The Balm en daar moet toch maar eens verandering in gaan komen x

Iva -

Ik heb tot nu toe alleen commited. Ben er super blij mee, vind het een prachtige kleur en blijft goed zitten! Wil graag ook Loyal bestellen, dankzij jullie review! Vond hem jullie beide zo prachtig staan, hopelijk staat hij mij ook mooi! 😊

Melike -

Sweet Lord.. Kan ik misschien 10 keer zeggen dat ik het geweldig vind in plaats van 1? CAUSE I LOVE IT!

Joyce -

Oja ik vind de geur wel gewoon okay. Niet vies ofzo xD. Hema soft balm vind ik daarintegen wel vies! En dat blijft ook zo ‘hangen’ op je lippen xD

Joyce -

Ik heb charming en krijg er altijd complimenten over als ik het draag♡

Milotte -

Die laatste vind ik dan wel erg mooi, vooral omdat ie wat stoerder is. De andere kleurtjes zijn ook top. Alleen wel jammer dat de geur vies is, dan ga ik ze niet kopen.

Nicole -

Er zitten echt zoveel mooie kleurtjes tussen! Ik vind Sentimental echt zo mooi, maar de andere zien er ook prachtig uit!

Jana -

Er zitten zeker en vast hele leuke kleurtjes tussen 😀 Ik ben hier nu wel benieuwd naar geworden x

femketje -

ik vind ze allemaal wel wat hebben 😀

Aboutsbstyle -

De felle roze kleur vind ik het mooiste van allemaal zeg. Ik weet niet of ik ze zal aanschaffen maar anders weet ik wel welke kleur ik zal nemen. Liefs soraya

Manon -

Charming vind ik echt mooi! Ik ben ook benieuwd naar de geur geworden, sommige vinden ze erg lekker ruiken en andere juist vies. Het blijft toch persoonlijk!

Siri -

Ik heb adoring en deze brengt bij mij wel erg prettig aan, niet streperig! Mooie kleuren!

Margot -

Er zitten een paar hele mooie kleuren tussen!

Anita -

Ik heb 2 neutrale kleuren en vind dat ze minder lang blijven zitten dan andere liquid matte lipsticks. De geur is aangenaam maar er komt elke keer zoveel product aan de bovenkant van de tube te zitten. Dat is best storend want ik wil geen product verspillen.

Kirsty -

Fijne review! Ik heb zelf alleen Chivalrous en dat vind ik wel echt een hele mooie kleur. Wel jammer dat Adoring zo tegenvalt, die kleur vind ik namelijk wel heel mooi.

Lindsey Beljaars -

Toffe kleurtjes. Ik vind Sentimental heel mooi

Svenja -

Wauw, wat een hoop onwijs mooie en sprekende kleuren. Staat jullie ook allemaal erg goed. De kleur Chivalrous is mijn persoonlijk favoriet, echt een perfecte tint voor de zomer!

Susan -

Wat een prachtige kleuren zijn dit! Ik kende het nog niet

Curly Creative -

Wauw die eerste is leuk zeg! Ook de bron roze-rood spreekt me wel aan. Zelf heb ik een taupe tint maar ik ben de naam ff kwijt. …

X

Curly Creative -

Bron is neon natuurlijk

Liset -

Wat een heerlijke kleuren! Ik vind Charming en Dedicated helemaal geweldig. Ik had niet verwacht dat ik de keuren zo mooi zou vinden. Wie weet dat ik hier eentje van aan ga schaffen.

2momZS -

Prachtige kleurtjes, maar wel een beetje fel. Mijn favoriet is Dedicated, die staat jullie allebei super!

Femke -

Ik vind het weer leuke kleurtjes. De eerste en de één na laatste hebben mijn persoonlijke voorkeur.

Reageer ook