OOTD: Helemaal blij met mijn nieuwe bril!

Tijdens het Friends of the Brands Event was onder andere Charlie Temple aanwezig. Een mooi, nieuw brillenmerk. We mochten allebei een bril uitzoeken en ik ging voor dit prachtige pareltje. Vandaag deel ik een van mijn favoriete outfits en mijn nieuwe bril!

Jullie zijn er inmiddels vast wel achter dat ik dol ben op blauw, of niet? Haha! Ik ben altijd al verliefd geweest op verschillende kleuren blauw en ik denk dat dat altijd zo zal blijven. Ik vind de kleur prachtig staan bij mijn ogen en haar. Het laat me altijd helemaal stralen. Niet gek dus dat mijn halve kast vol hangt met blauwe items. Ik heb blauwe kleding in verschillende tinten en stoffen. Het komt heel vaak voor dat ik iets blauws draag, maar het komt ook geregeld voor dat ik drie items draag waar blauw in terugkomt. Heerlijk vind ik het!

Mijn nieuwe bril vind ik ook helemaal geweldig. Charlie Temple is pas net op de markt. De brillen worden handgemaakt en zijn voor zulke mooie brillen echt enorm goedkoop. Zo heb je al een bril vanaf €25! Op deze manier kan je meerdere brillen van dezelfde sterkte hebben zodat je wat kan afwisselen. Ik draag al jaren een bril naast mijn lenzen en vind het dan wel fijn als ik wat kan afwisselen. Elke keer dezelfde bril opzetten verveelt me behoorlijk snel. Dit is dus een superfijne oplossing, want voor deze prijs leg ik er met plezier meerdere op mijn nachtkastje. Deze bril heb ik gekregen, maar er is een grote kans dat ik er zelf binnenkort ook nog een aanschaf. Van mijn opticien moet ik mijn bril meer dragen. Dit komt omdat mijn ogen steeds droger worden van mijn lenzen. Met zo’n leuke bril vind ik het absoluut niet erg!

Mijn broek en blouse (waar blijkbaar een vlek op zit…) zijn van Zara. Beiden heb ik al een tijdje in mijn bezit en zijn echte favorieten. De Zara is sowieso mijn go-to winkel. Ik kan daar altijd slagen. De schoenen die ik draag zijn Adidas Stan Smith.

De ringen die ik draag zijn heel belangrijk voor mij. Het subtiele ringetje heb ik van mijn vriend gekregen toen wij een relatie kregen. De andere ring met het plaatje is een ring met ons familiewapen. Het is het familiewapen van mijn moeders familie. De ring is van mijn oma  geweest. Beide ringen betekenen heel veel voor mij en draag ik bijna dagelijks.

De lipstick hebben Martine en Willemijn pas geleden voor jullie getest. Ik draag hier de kleur Loyal en vind het een hele fijne lipstick. Ik draag eigenlijk nooit rode lipstick maar, zoals ik al eerder heb gezegd, door Willemijn en Martine draag ik nu veel meer lipsticks en ik vind het geweldig!

29 reacties

Sisi -

Een supermooie bril! Welk model is dit?

Lien -

Wauw, superleuk die goedkope brillen. Ik ga ook snel even kijken en eentje bestellen. Wat afwisseling kan geen kwaad he 😉

Demi -

Ik heb pas een van chanel gekocht, heel duur maar het heeft zo een mooie uitstraling!

Carla -

Ik vind de bril leuk staan en dat je het hartstikke goed doet als stagiaire!

Ik mis (wat meer) updates van Martine en Willemijn. Ik hoop dat er snel vaker gepost wordt. Keep up with the good work :)

Kirsten -

Wat lief Carla! Bedankt!

T -

Wauw, wat een knappe meid ben jij! :-)
En die bril staat je ontzettend goed

Kirsten -

Ah jij bent ook al zo lief! Martine en Willemijn hebben echt ontzettend lieve volgers. Bedankt voor je compliment!

Diana -

Heel erg mooi zo alles bij elkaar! Plaatje.

Milotte -

Wat een mooi outfit. Je bril is ook mooi.

aboutsbstyle -

wat een mooie blouse draag je hier zeg, en wat een prachtige volle lippen krijg je door deze kleur. liefs soraya

Nicole -

Ik vind het een hele mooie outfit! Lekker simpel maar wel elegant. Vooral het blousje vind ik erg mooi. De bril staat je ook super goed.

Kiara Beurskens -

Ik snap dat je nieuw bent op LLG en je aan alles moet wennen.
Dit is alleen niet echt een inspirerende outfit.
Dit is gewoon iets wat je snel aandoet naar school omdat je geen tijd meer hebt. Het is gewoon degelijk, maar niet echt uitgebreid over nagedacht.
Je lipstick is mooi.

Ik hoop dat de charlie temple-bril niet gesponsord is, want het stukje wat je erover schreef voelt erg aan als een advertentie. Dat komt niet zo oprecht voor je over aangezien je net nieuw bent en misschien vindt je alle gratis dingen wel geweldig.

sandra -

zo…ben jij even met je zeikbeen uit bed gestapt!

Lisa -

Hoi Kiara,

Hoewel iedereen zijn mening mag hebben, vind ik wel dat je dit ook zo moet uiten.
Jij kunt vinden dat dit ‘zomaar’ een outfit is, maar zeg dit dan ook zo.. ik vind…

Ik daarentegen vind de outfit wél mooi en geschikt voor deze post.
Het is maar net hoe jij je doorgaans kleed.
Bovendien is het een OOTD. Niet een F(ake)OOTD. Als Kirsten zich anders moet gaan kleden om mensen zoals jou te pleasen, dan schiet dit het hele doel van een OOTD voorbij, toch?.

Kirsten, ik vind de bril prachtig en vind het knap dat je regelmatig zo je foto’s op het wereld wijde web wilt posten en jezelf daarmee een beetje ‘bloot’ geeft! Ik doe het je niet na. Ik wens je nog een hele leerzame stage toe en hoop dat je sommige comments kunt zien als hulpmiddel en dat ze je geen slecht gevoel geven.

Kirsten

Kirsten -

Hoi Lisa, bedankt voor je compliment!
Ik leer ontzettend veel bij Willemijn en Martine en heb een super leuke tijd. Liefs

Lara -

Erg leuke bril! Zelf wil Ik ook een hele rits aan brillen. Ik heb nu een wat ‘gekkere’ en een die in principe overal bij kan. Maar ik ben al een tijdje opzoek naar een paar goedkope modellen voor erbij

Ilona Wielinga -

Wauw die bril is echt leuk! De outfit staat je trouwens ook echt super!

Kirsten -

Lief! Ben zelf ook echt heel blij met de bril. 😀

Susan -

Wat een prachtige bril zeg!

Suzanne -

Hele mooie bril, staat je goed! Ik vind je top ook zo onwijs leuk, lekker kleurtje.

Kirsten -

Dankjewel Suzanne!

Lindsey Beljaars -

Hij staat je echt super!

Esther -

De bril staat je heel goed…net als het blauw!

Marijke -

Staat je erg mooi deze bril!

Charile -

Leuke outfit!

Femke -

Wat een toffe bril, staat je goed. Ik vind het montuur heel leuk!

2momZS || Maria -

Mooie bril, staat je goed. Ik kende dit merk helemaal niet, maar wat een leuk concept! Draag zelf ook een bril, dus ga hier zeker even naar kijken.

Kirsten -

Het merk is ook pas net nieuw, dus het is niet heel gek dat je het nog niet kent hoor. :)

Patricia -

Mooie bril, staat je goed! Ik ga ook maar eens op zoek naar een goedkopere bril om af te wisselen. Je schrijfstijl is beter geworden, top!

Reageer ook