Mijn eerste outfit op LLG!

Door Kirsten – Dinsdag 28 juni ging ik samen met Martine naar mijn allereerste event ever! Martine en Willemijn waren uitgenodigd voor het Friends Of The Brands event en omdat Willemijn niet kon, mocht ik mee (#lucky). Na het leuke, maar overweldigende event heeft Martine nog outfit foto’s van mij gemaakt, die ik vandaag met jullie wil delen.

Ik draag hier een van mijn favoriete outfit’s, maar voordat ik jullie daar meer over vertel wil ik jullie eerst bedanken voor alle lieve comments op de artikelen die ik hier en op 2WMN schrijf! Echt reuze bedankt. Ook wil ik jullie bedanken voor het feit dat veel van jullie mij nu ook volgen op Social Media en op mijn blog. Jullie zijn toppers! Goed, dan ga ik jullie nu vertellen wat ik qua make-up draag.

Make-up

Foundation: MAC Studio Fix Fluid
Poeder: Catrice Prime & Fine Mattifying Powder Waterproof
Wangen: Essence Blush Up in ’10 Heat Wave’ en Face Form Contouring & Blush Palette in Fair 372 (hiervan draag ik alleen de contouring kleur en de highlighter)

Wenkbrauwen: Christian Faye Eyebrow Pomade in Taupe
Mascara: Max Factor False Lash Effect in Black
Oogschaduw: MAC She’s a Model oogschaduwpalet – Cool Complement op het gehele ooglid en Big Attitude in de binnenste ooghoek

Lippen: MAC Brooke Candy Limited Edition in Pamela

Outfit

Zo! Dan is het nu tijd om jullie wat meer over mijn kleding te vertellen. Ik draag een colbert van Cavallaro Napoli. Hier is mijn blouse ook van. Dit is echt mijn favoriete merk, maar absoluut niet studentproof qua prijs. Mijn tip daarvoor is, mocht je dit merk ook zo mooi vinden: ga dan af en toe naar Bataviastad! Daar zitten ze namelijk ook. Hou de kortingen in de gaten want dat scheelt een hele hoop. Ik heb nog een colbert en blouse van dit merk en ben er echt dol op. Het zit heerlijk en past goed. In de winkels krijg je echt een goede service en daar hou ik gewoon van.

Verder draag ik op de foto een broek van Zara en mijn Stan Smith schoenen van Adidas. Tijdens het event droeg ik hakken, maar daar was ik op een gegeven moment zo klaar mee dat ik blij was dat ik na het event mijn Adidas schoenen weer aan kon! Wat een verademing haha!

Mocht je het leuk vinden om mij buiten de artikelen op 2WMN en LiveLifeGorgeous te volgen, kijk dan even op mijn eigen blog of volg mij op social media via @lifeofkirstennl.  Liefs.

26 reacties

marieke -

Ik dacht al te zien dat je blouse van Cavallaro Napoli is. Ik heb er namelijk ook een paar. Zijn echt de allerbeste overhemden die er zijn! :)

Nicole -

Je hebt echt een leuke stijl. Leuk om je outfit te zien!

Nicole -

Staat je erg goed! Leuk om te zien dat je een chiquer blousje/colbertje combineerd met stoere sneakers.

Yvette -

Ah een cavallaro fan! Mijn tip is om dan naar de sample sale te gaan. Dat is volgens mij elk jaar of zelfs twee keer per jaar. Als je abonnee bent op de nieuwsbrief krijg je er van zelf bericht over. Alle blousjes zijn dan 35 euro. Colberts ook met mega korting volgens mij 80 ipv in de 200. De laatste keer dat ik er was hadden ze ook ontzettend veel keus.

Yvette -

Oh is volgens mij altijd in Haarlem!

Kiss & Make-up -

Deze casual chic stijl staat je.

Ilona Wielinga -

Echt een superleuke outfit die je geweldig staat!

Kirsten -

Wat lief, dankjewel!

MARIJKE -

Zal vast spannend zijn, je eerste outfit online! Staat je erg mooi hoor!

Kirsten -

Ik was vooral benieuwd naar wat jullie van mijn kledingstijl zouden vinden, haha! Dus wel een beetje spannend. Dankjewel!

Chantalle -

Wat leuk dat je mee mocht naar het event! Je outfit is echt heel leuk.

Kirsten -

Ja was echt super leuk!

Kelly -

Leuke outfit! Staat je goed.

aboutsbstyle -

erg mooie kleding om te zien, en super leuk gecombineerd ook met je blauwe blouse. je film debuut van de week was ook erg leuk. liefs soraya

Kirsten -

Ik vind de blauwe blouse ook erg mooi. Wat lief, dankjewel! Ik doe mijn best en vind het leuk dat jullie zo positief zijn.

femketje -

leuk gecombineerd 😀

Imke -

Welke kleur hakken droeg je erbij op het event?

Kirsten -

Zwarte hakken :).

Mariska -

ziet er leuk uit zo, leuk dat colbert erover :)

Paola -

Leuke outfit!

Susan -

Prachtige outfit Kirsten! Je doet het erg goed op de blog vind ik :)

Kirsten -

Dankjewel Susan!

Marye -

Outfit staat je super goed!

Lenneke -

Je zag er goed uit! Mooie blouse en colbert en vind je Adidasjes ook tof. Ohhh en je dankbaarheid is zo lief!

Suzanne -

Leuke outfit, staat je goed!

Reageer ook