Mijn dagelijkse routine (juli 2016)

Het is maar liefst vijf jaar geleden dat ik een dagelijks routine op nam. Een video met mijn basisproducten, een hoop geklets en een mooie ooglook. Ik laat jullie zien wat ik nu vrijwel altijd gebruik en daar zitten een hoop nieuwe favorieten tussen!

https://youtu.be/0Q06W5DD3WY

 

Omdat er veel vragen komen op LiveLifeGorgeous en mijn social media kanalen welke foundation ik gebruik en/of met welke oogschaduwpaletten ik van die mooie looks maak, heb ik hieronder een lijst uiteengezet. Je kunt er vrijwel altijd vanuit gaan dat ik deze producten op dagelijkse basis gebruik. Op dit moment zijn dit mijn favoriete producten:

Basis

 • Smashbox Photo Finish Primer Water *
 • NARS Sheer Glow Foundation Mont Blanc
 • NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla
 • Perricone MD No Highlighter Higlighter *
 • Sisley Phyto Loose Face Powde 03 Orient * of:
 • Hourglass Ambient Light Powder in Moodlight of Dim Light

Wenkbrauwen

Dit kan heel erg verschillen. Dit heeft vaak te maken met mijn haarkleur op dat moment waardoor ik verschillende producten gebruik:

 • Benefit Browvo! Conditioning Primer *
 • Benefit Gimme Brow 3 *
 • MAC Fluidline Eyebrow Gel Deep Dark Brunette
 • MAC Fluidline Eyebrow Gel Dirty Blonde
 • Christian Faye Professional EyeBrow Kit *
 • Kleurtjes uit The Balm Meet Matt(e) Nude en -Trimony

Ogen

De laatste tijd zijn dit de basisproducten en paletten die ik vaak gebruik om ooglooks te maken:

 • Smashbox 24H Eyeshadow Primer * of:
 • MAC Painterly of:
 • Perricone MD No Eyeshadow Eyeshadow *
 • Tarte Tartelette Amazonian Clay Matte Palette
 • Tarte Tartelette in Bloom Clay Palette
 • The Balm Meet Matt(e) Nude
 • The Balm Meet Matt(e) Trimony
 • Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum
 • Le Volume de Chanel Mascara

Bronzer/Blush/Highlighter

 • The Balm Desert Bronzer
 • NARS Impassioned Blush
 • BECCA Cosmetics Pearl Highlighter *
 • BECCA Cosmetics Moonstone Highlighter
 • Anastasia Beverly Hills Glow Kit Gleam

Lippen

De laatste tijd ben ik helemaal weg van liquid lipsticks. Ik kan niet meer zonder en mijn twee favoriete merken zijn Jeffree Star en Anastasia Beverly Hills. Dit zijn de kleuren die ik vaak gebruik:

 • Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mannequin
 • Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Doll Parts
 • Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Rose Matter
 • Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Unicorn Blood
 • Jeffree Star Velour Liquid Liptick Androgyny
 • Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Crush
 • Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose
 • Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Catnip

De producten waar een sterretje achter staat, zijn producten die we hebben ontvangen van PR bureaus of webshops.

18 reacties

Stefanie -

Heej, als je nog op zoek bent naar liquid lipsticks kijk dan eens naar colourpop, zowel de liquid lipsticks, lippiestix maar ook de highlighters en oogschaduws zijn zo prachtig en goed gepigmenteerd, ook is colourpop echt budget friendly. Ik denk dat dopey en cami je echt mooi zullen staan al staat bijna alles jouw wel mooi. En nee ik heb geen aandelen in colourpop :p (i wish)

Rianne -

Super leuk😍
Ik vroeg mij af of jullie alsjeblieft een keer een artikel of filmpje willen maken over met make up beginnen
Ik heb aardig wat make up nu (door jullie 😝)
Maar durf het niet echt te dragen bang dat het niet mooi is of er te uit opgemaakt uitziet

Xx
Rianne

Dany -

Erg leuke video!

Lonneke -

Heerlijke lange video weer! Heb er weer van genoten!

Linda -

Leuke video!
Zelf heb ik maar 4 highlighters, waarvan de highlighter van Charlotte Tilbury wel favoriet is. Volgens mij heeft die geen naam, maar zit samen met de bronzer of in de instant look palette. Kwa vakantie dit jaar geen plannen. Hebben nu sinds een weekje een puppy dus die houdt ons wel bezig :p Een fijne vakantie alvast!

NIW -

Mijn favo highlighter zijn die van Ofra! Ze zijn prachtig! Ook de liquid lipsticks. Ik maak geen reclame voor ze, maar ze zijn echt de moeite waard om te proberen. Vooral de highlighters. Ik heb Champagne Pop, maar die vind ik voor dagelijks gebruik een beetje te fel. Die van Ofra is net wat subtieler!

jantine -

Wat ben je mooi zonder make-up! Leuke video om te zien en wat een werk moet het zijn geweest om dit op te nemen. Mooie look is het geworden.

aboutsbstyle -

wouw wat een boel lipsticks heb je van jeffreystarr, ik zou ze zelf ook zo graag willen hebben. liefs soraya

femketje -

altijd leuk om te zien hoe anderen het doen 😀

Dieuwertje -

Heerlijk weer eens een kletsvideo! Kan daar echt van genieten :)

Kiss & Make-up -

Na vijf jaar was het inderdaad wel eens tijd voor een update, haha :-) Inderdaad jammer dat Perricone zo duur is, want die ooglidbasis klinkt goed. Ik ben ook niet zo’n kampeerder…

Nicole -

Mooi zo’n naturel makeuppie :) Vind je haarkleur nu ook erg mooi. Zelf draag ik weinig make-up zomers, ben de laatste tijd wel fan van bananenpoeder dus dat gebruik ik sowieso elke dag/

Marije -

Ik weet niet hoe het met andere volgers zit, maar ik mis jullie ooglook tutorials wel heel erg. Ook al is de techniek misschien steeds ongeveer hetzelfde, het is leuk om te zien welke kleuren combinaties jullie maken. Ik kreeg er inspiratie door en heb zeker looks nagemaakt en zelfs bepaalde kleuren er voor aangeschaft. Hopelijk plaatsen jullie weer eens een tutorial.

Mar -

Ja dat heb ik ook. Haal altijd zoveel inspiratie uit Martine haar looks.

Nancy -

Hier nog zo’n beauty -addict die door jullie looks veel inspiratie krijg.
Heb door jullie enthousiasme diverse producten gekocht om daar lekker mee aan de slag te gaan.

Suzanne -

Ik heb op dit moment een heel basic routine, omdat ik het simpelweg te warm vind voor make-up, daarnaast mag ik met mijn werk bijna geen make-up op, alles moet naturel zijn!

Syl -

Ik heb na je jarenlange enthousiasme ook de Nars sheer glow foundation gekocht vorige maand. Hij is echt mooi! Waarom heb ik zo lang gewacht….
Dat hele YouTube drama vind ik echt aanstellerij… vrienden praten dingen uit. Ik koop producten omdat ik ze goed vind, niet vanwege de persoon er achter, precies om dezelfde reden als die jij noemt.

NIW -

Jaa.. Dat vind ik ook. Ik vind het ook maar vreemd dat ze video’s voor elkaar maakten en het zo publiekelijk uitvechten.

Reageer ook