Kappersvlog met Sue: koper en ‘ronze’

Afgelopen woensdag zaten we weer bij de lieve en getalenteerde Sue van Salon B in de stoel. Ze toverde ons haar in de mooiste kleuren, waaronder koper (en niet wiens haar je denkt!), cyclaam en ‘ronze’. Benieuwd? Kijk dan zeker even deze vlog!

https://youtu.be/nGLYYzM_pKc

15 reacties

Amber -

Ik wil al zo lang naar Sue! Jammer dat ze nog steeds geen nieuwe klanten meer aanneemt :(

Florence Vlogt -

Leuke vlog weer. Jullie haar is weer prachtig geworden :)
Xx

Manon -

Jullie haar is echt mooi geworden zeg! De kleur de Willemijn nu heeft, zou ik ook wel willen voor mezelf! Love it.

Kiss & Make-up -

Effe off topic, maar Sue haar sleeves zijn echt zo cool :-) Wat gek dat ze de puntjes met een tondeuse doet! ‘t Is eeeecht kaarsrecht zo.

Aboutsbstyle -

Wat een mooie kleuren weer zeg, en vooral dat syclaam erdoor is erg mooi zeg. Liefs soraya

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien!

Nicole -

Dames! Wat een schitterend resultaat! Jaloersmakend deze beelden.

Ik ben benieuwd of het verf of spoeling is die Sue gebruikt? Wat dien je gemiddeld af te rekenen bij salon b voor een 4 uur durende sessie?
Bij mijn kapper zit ik rond de 2 / 3 uur in de stoel, verven (highlights), wassen, knippen, föhnen. Schade dan meestal rond de €150,00. Echter door mijn giga bos met haar, laat ik enkel scheiding en langs mijn hoofd highlights zetten (bij gehele haar zal ik €200 kwijt zijn). Ben dus heel benieuwd aan welke prijzen ik bij oa Sue zou moeten denken! Hoop dat jullie op mijn vragen antwoord kunnen geven! Liefs

femketje -

super gezellige vlog weer 😀 love het resultaat!

Danielleeee -

Ik vind het resultaat altijd zo mooi bij jullie. Heel gaaf.

Nienke -

Heel mooi! Sue heeft echt talent.
Het mooie vind ik ook dat je niet ziet dat het geverfd is, omdat de overgangen zo mooi zijn.

2momzs -

Leuke vlog en het resultaat mag er wezen! Hoe lang zaten jullie in de kapperstoel?

Willemijn -

4 uurtjes geloof ik. Maar dan wel met z’n tweeën tegelijk. :)

Susan -

Prachtig haar hebben jullie beiden weer gekregen! Vind vooral de kleur van Willemijn heel mooi.

Christine -

Heel mooi weer, worden altijd echte kleurkunstwerkjes vind ik! Maar waar ik altijd een beetje door wordt afgeleid….. positief hoor, haha. De bril van Sue, ik vind hem geweldig. Hebben jullie enig idee van welk merk of waar vandaan die is?

Syl -

Wat is het mooi geworden. En wat geinig dat ze de puntjes kaarsrecht met een tondeuze gedaan heeft

Reageer ook