Favoriete avondproducten

Ik vind make-up en huidverzorging erg leuk, maar sinds ik op kamers woon vind ik het negen van de tien keer te duur. Echt dingen uitproberen doe ik daarom niet meer. Maar door Willemijn en Martine heb ik nieuwe favoriete producten ontdekt.

Voordat ik ga slapen vind ik het heerlijk om nog even wat tijd voor mezelf te hebben. Ik doe mijn lenzen uit, haal de make-up van mijn gezicht af en reinig mijn huid. Daarna vind ik het fijn om een goede crème te gebruiken die in de nacht zijn werk doet. Normaal gesproken gebruikte ik dezelfde crème voor in de avond en in de ochtend. Lekker makkelijk en ik vind dat die crème goed haar werk doet op mijn huid. Maar door alle fijne producten die ik mag testen voor LiveLifeGorgeous ben ik er achter gekomen dat een nachtcrème toch wel erg goed voor je huid is. Ik smeer de crème ook op mijn hals en decolleté.

De nachtcrème van The Bodyshop is een fijn, redelijk vol product, maar niet te. Wel moet ik er voor zorgen dat ik hem niet te  dik op smeer, anders krijg ik de volgende dag een enorm vette huid. Het product is pas net toegevoegd in het assortiment en kost €35. Naast dit product is er ook een gel– en dagcrème variant. Deze twee producten kosten beide €27 per stuk.

Voordat ik mijn bed in klim ( ik heb een hoogslaper) smeer ik mijn lippen in met dit heerlijke goedje. Het is een natuurlijke lippenbalsem die geen toegevoegd parfum bevat. Hij is gemaakt van honing en bijenwas en dat ruik je. Hier moet je natuurlijk wel van houden, want de geur is wel redelijk sterk aanwezig. De lippenbalsem maakt mijn lippen echt zacht en het product plakt niet. Een super fijn gevoel voor het slapen gaan! Ik heb de lippenbalsem een tijdje terug bij Dille & Kamille gekocht. De lippenbalsem is ook verkrijgbaar in lavendel en in heidehoning en kost maar €6,95 voor 18 gram!

Als ik in bed lig pak ik mijn favoriete handcrème. Op dit moment is dat er een van Rituals (Ginkgo’s Secret), maar ik heb bij mijn bed ook een van L’Occitane liggen. Ik smeer dan zowel mijn handen, nagelriemen als voeten hier mee in. Zeker als ik op stal heb gewerkt, heb ik in de avond enorm last van mijn voeten. Ik masseer de crème dan goed in mijn voeten zodat deze de volgende ochtend weer lekker zacht zijn.

Dit zijn mijn favorieten van dit moment, maar doordat ik nu zoveel mag en kan testen kan dat over een tijdje wel weer veranderen. Wel denk ik dat de nachtcrème een extra fijn is voor in de winter wanneer mijn huid wat droger is.

Gebruik jij een verschillende dag- en nachtcrème of gebruik je net als wat ik deed, een product voor beide momenten? In de winter gebruik ik voor mijn nagelriemen ook vaak Lemonyflutter van Lush. Dat product vind ik ook echt hemels! Wat zijn jouw favoriete avondproducten?

29 reacties

Mariëlle -

Wat grappig! eigenlijk heb ik helemaal geen naar bed ritueel.. Behalve dan tandenpoetsen en nachtcrème op mijn gezicht smeren… Maar eerlijk is eerlijk lippenbalsem is een goed idee om te gebruiken voor het naar bed gaan;)

Nicole -

Die handcreme is idd heerlijk! 😀

eva -

Leek me een leuk artikel en het is ook goed geschreven maar weer kirsten.. en ik vond het ook een erg kort artikel jammer

Suzanne -

Erg leuk om te zien!

Lisa -

Dames, wat veel artikelen van Kirsten achter elkaar. Jullie plaatsen al zo weinig op live life gorgeous en nu komen er vooral artikelen en filmpjes van Kirsten online. Dat vind in heel jammer, want voor dingen van Kirsten ga ik wel naar haar website toe. Ik krijg het gevoel dat jullie met deze website willen stoppen.

Ashley -

Ben ik het inderdaad mee eens.. Voor mij persoonlijk worden er te weinig artikels geplaatst

mieke | mieksmind -

Die creme van TBS lijkt me ook fijn, ik twijfel om die aan te schaffen want mijn huidige dagcreme is bijna op. Wie weet de dag en nacht creme hier van kopen.

Diana -

Leuk artikel Kirsten. Ik gebruik dezelfde creme overdag en snachts haha. Philosophy hope in a jar, favoriet al jaren!!

Rose -

Ik ben al een aantal jaren fervent lezer van jullie blog, maar nee, de laatste tijd zit mij het toch een beetje dwars dat het meer Kirsten is dan Willemijn & Martine. What’s happening girls! Hoop dat jullie in de toekomst terug gaan naar gigantische kruidvat shoplogs en perfecte NARS swatches. Ik mis de passie!

Nancy -

Ondanks de leuke artikelen die Kirsten de laatste tijd schrijft, mis ik inderdaad ook de inbreng van jullie….. Willemijn en Martine. Steeds meer beautybloggers lijken af te haken. Teskuh, Beautygloss en ook bij Live Life Gorgeous is het aantal beauty artikelen drastisch verminderd. Wat is hier de reden van dames? Vind het juist zo leuk om hiermee mijn dag te starten.

Aboutsbstyle -

Pas geleden heb ik .ikzelf getrakteerd op een serum en een crème van Chanel. Ik ben hieraan echt verkocht geraakt. Jij hebt mooie producten ook, ben benieuwd die voor je lippen. Liefs soraya

Kirsten -

Wauw dat zijn mooie cadeautjes voor jezelf. De lippenbalsem is echt heerlijk. 😀

Vanessa -

Rituals producten lijkt me echt lekker om te gebruiken! Ik zelf smeer me in met amandelolie over mijn gelaat, lippen en decolleté. Dit voor mijn donkere vlekken, maar de olie trekt goed in je huid. Krijg je mooie egale huid van. Dat is wel fijn! Voor de voeten gebruik ik juist uierzalf en ook voor mijn ellebogen en knieën. Ziet het niet meer zo droog uit :P…
Ik ga binnenkort ook kijken van rituals, ziet er goed uit.

Laura - Dagelijkse hap -

Die handcrème is bij mij ook een favoriet! Ik werk vaak met handschoenen aan (ik werk in een lab), waardoor mijn handen enorm uitdrogen

Kirsten -

Ja fijn is die he! Ik heb zelf na het werk ook altijd enorm droge handen, super fijn dat deze zo goed zijn werk doet.

An -

Mooi artikel! Olaz heeft ook heerlijke dagcrème en serums :-)

Melike -

Die handcreme van Rituals vind ik zo fijn en ook zo lekker ruiken maar ik merk dat hij na een uur of wat nog steeds niet is ingetrokken, dat vind ik wel jammer.

Nienke -

Hele mooie producten!

Laura -

Leuk artikel!

Kiss & Make-up -

Die handcreme ruikt zo lekker eh! Maar alle Rituals producten ruiken natuurlijk heerlijk.

Maaike -

Ik gebruik in de nacht vaak het gezichtsserum van L’Oreal, die verzorgt mijn huid zo lekker dat ik bijna nooit meer een droge huid heb :)

Margot -

Ik ben nu wel benieuwd naar die lippenbalsem!

Charile -

Mooie producten :)

lotte -

heerlijke producten! ik gebruik 1 creme voor s’ochtends en s’avonds, omdat ik een gemengde huid heb en deze creme niet te voedend is voor se vette delen van mijn huid overdag en voedend genoeg voor drogere delen s’nachts (ik gebruik de 7 in 1 parfumvrije dagcreme van olaz). de lippenbalsem lijkt me heerlijk en de handcreme heb ik ook een tijd gebruikt en die vond ik ook heel fijn!

Lindsey Beljaars -

Ah fijne producten!!

Susan -

Die handcreme is heerlijk!

Svenja -

Wat een fijne producten! De lippenbalsem van de Dille & Kamille heb ik ook, die maakt mijn lippen zo ontzettend zacht, heerlijk. In de avond probeer ik voor het slapen ook altijd mijn handen in te smeren met handcrème, maar op de een of andere manier vergeet ik dat zo vaak. Lemonyflutter vind ik trouwens ook een te fijn product, die gebruik ik het liefst elke dag!

Yvonne -

Ik smeer elke dag SPF 30 op mijn gezicht, vind ik zonde om dat ‘s nachts op te smeren. :) Ik houd van afwisseling, maar momenteel gebruik ik Embryolisse als nachtcrème. En dan niet die gewone (populaire/blauwe), maar specifiek voor de droge huid, de turkoois-kleurige. Die vind ik zalig voelen en ruikt zacht. Ik heb ook de rode variant (voor de rijpe huid), maar die vind ik nu te vet en is meer iets voor de winter. De geur daarvan is ook weer anders. Niet zo lekker als deze. :)

Femke -

Ik vind die lippenbalsem er zo leuk uit zien :-). Ik gebruik op dit moment mijn dagcreme ook als nachtcreme, maar puur omdat mijn nachtcreme op is en ik ‘nog geen tijd’ heb gehad om nachtcreme te halen. Lazy!

Reageer ook