BECCA Blushes Review

Martine is al lange tijd lyrisch over de BECCA Skin Perfector Highlighters. En dat maakte dat ik ook nieuwsgierig werd naar de producten van BECCA. Daarom probeerde ik tijdje terug twee BECCA Blushes. De BECCA Mineral Blush in Wild Honey en de BECCA Luminous Blush in Blushed Copper.

De blushes komen van de webshop Babassu. Babassu is de enige webshop in Nederland die BECCA verkoopt.Ze waren zo lief om deze blushes op te sturen, waarvoor enorme dank! Daarnaast verkopen ze ook andere mooie en luxe exclusieve merken. Luxe parfums, heerlijke bodyproducten, bijzondere merken. Het is een beetje vergelijkbaar met Skins Cosmetics.

De blushes van BECCA bevatten 6 gram en zitten in een klein rond doosje. De doosjes zijn hetzelfde als de BECCA Skin Perfector Highlighters. Ik vind de doosjes wel leuk, maar niet super mooi of zo. Praktisch is het wel. Er zit een zachte bruine rand omheen die zorgt voor enige demping (= bescherming voor je product tegen vallen en stoten) en er zit een spiegeltje in de deksel.

Ik heb twee verschillende blushes gekozen. De BECCA Mineral Blush in Wild Honey (links) en de BECCA Luminous Blush in Blushed Copper (rechts).

BECCA Mineral Blush in Wild Honey – BECCA Luminous Blush in Blushed Copper

De swatches zijn gemaakt met één keer swatchen.

BECCA Mineral Blush in Wild Honey

De Mineral Blush is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, van zacht en natuurlijk tot fel en kleurrijk. De Mineral Blushes zijn mat van finish. BECCA geeft ook aan dat er vitamine A, C en E in zit voor de verzorging op de huid, maar dit is meer een marketingtrucje. Echt veel doen vitamine’s in poedervorm namelijk niet.

Ik heb de kleur Wild Honey. Dit is een zachte bruine kleur met sterke warme ondertoon. Het heeft qua kleur veel weg van een matte bronzer. Wild Honey is een hele zachte blush/bronzer. Door de kleur valt ‘ie wel gauw op als bruine streep wanneer je of heel bleek bent, of niet echt een warm type bent. Desalniettemin blendt de kleur mooi in de huid weg als hij bij je huidskleur past. Hij valt overigens meer op op de foto’s, dan in het echt bij mij. In het echt is hij zachter en subtieler.

Het lichte glansje dat je ziet is een aparte highlighter, namelijk deze.

Ik vind Wild Honey een mooi kleurtje, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik hem niet veel gebruik. De laatste tijd ga ik toch liever voor een bronzer of blush met glans, dat vind ik net wat mooier en is lekker multifunctioneel. Deze kleur doet me trouwens enorm denken aan Disobey van Illamasqua, waar ik een paar jaar geleden enorme fan van was.

Daarnaast vind ik hem toch ook niet bijzonder genoeg voor de €37 die je ervoor betaalt. MAC en Bobbi Brown hebben vergelijkbare blushes van dezelfde kwaliteit voor €10-€15 minder.

BECCA Luminous Blush in Blushed Copper

Op de foto hierboven lijkt ‘ie misschien maar saai, maar Blushed Copper, uit de Luminous Blush lijn, is een blush vol spannende glans en glitter. Dat zie je ook aan de flitsfoto van de blush hieronder. Blush Copper is een koperen blush met roze en gouden glans. Hij doet me een beetje denken aan MAC’s limited Stereo Rose!

Wederom valt de kleur op de foto’s behoorlijk op, maar in het echt is hij wat subtieler. Je ziet de koperen, bronzen kleur op de huid en in het licht zie je een mooie rozige, warme gloed. Ik had verwacht dat de glans wat meer zou opvallen en dat de kleur veel feller zou zijn, maar dat valt me eigenlijk alles mee. Één veeg kleur is precies genoeg. Mocht je hem graag feller aan willen brengen, dan kun je de kleur heel goed opbouwen door meer product aan te brengen.

De Luminous Blushes zijn er trouwens in 6 verschillende kleuren.

Ik vind beide blushes goed qua kwaliteit en de kleuren zijn mooi. Mijn favoriet van de twee is Blushed Copper. Maar… €37? Dat vind ik toch wel heel veel hoor! Voor dat geld verwacht ik zelf dat er bijvoorbeeld een mooiere verpakking bij zit. Nu vind ik het best wel overpriced als ik eerlijk ben. Ik heb even mooie producten van andere merken, zoals MAC of Bobbi Brown. Maar dat is voor iedereen persoonlijk natuurlijk.

23 reacties

Charlotte -

Bovenaan staat dat het artikel door Martine geschreven is en daarom vond ik het eerste stukje tekst al zo gek haha 😉
Verder prima artikel! Die blushes zien er goed uit.

Rosalie -

Hmm, persoonlijk vind ik ze niet erg mooi. Ik vind het te veel een oranje/bruine streep op je gezicht. Dan vind ik de highlighters mooier.

LA DOLCE EVITA -

Na deze review zou ik toch eerder een highlighter van dit merk kopen..

Silkeblogs -

Die prijs, wow! Maar ik vind ze er allebei wel mooi uitzien =D

Nicole -

Copper vind ik erg mooi maar voor de prijs vind ik hem niet wauw.

Nicole -

Ik heb ook een blush van Becca in Damselfly, die is echt prachtig. Jammer dat je niet heel erg onder de indruk bent van deze twee. Ik vind ze toch wel echt mooi op je huid!

Danouk -

Hee, Becca is in Zwolle gewoon in de winkel te koop!

Willemijn -

Oh wauw wat goed! Weet je welke? 😀

Marja -

Bij Cosmonde.

Jasmijn -

Hoi Willemijn!
Wij zitten op het Eiland nummer 10, vlakbij Perry Sport!
We hebben alle Becca producten te koop.
Kom eens gezellig langs zou ik zeggen!:)

holly -

Hoi, dat meen je? ik ga altijd speciaal voor Becca naar Babassu en woon in Zwolle.. Waar zit die winkel? super tip van je!

me -

Die winkel is net geopend hoor. In de binnenstad zit hij.

Jasmijn -

Hallo! Ik werk bij Cosmonde, en wij hebben inderdaad alle Becca producten te koop! Hihghlighters, foundations, blushes, etc! We zitten op het Eiland nummer 10, vlak bij perry sport!

Daisy -

Vind Blushed Copper wel heel mooi, lijkt erg op het effect van 2 MUG Blushes die ik vaak combineer. Ben zelf vol spanning aan het wachten op m’n Sephora bestelling, heb 2 Becca Champagne Splits besteld en het Tarte Tease palette, nav jullie reviews van de Tartelette paletten, als een soort sampler. Ik ben zo excited! 😁

Melike -

Ik vind Wild Honey mooier omdat die geen shimmer heeft maar denk dat die zelfs voor mij nog te donker is terwijl ik wel getint ben (beetje).

Susan -

Ik vind de tweede er het mooist uit zien maar denk inderdaad dat je betere varianten kan vinden voor minder geld. Gelukkig zijn de highlighters wel geweldig!

aboutsbstyle -

zelf wil ik weer een nieuwe highlighter kopen (1 in bezit) en ik twijfel ook of ik hiervan becca weer zal aanschaffen. Ik moet zeggen dat het mij een beetje tegenvalt deze twee die ik zie, net zoals jij al zegt zijn het dure producten en van wat ik zie op de foto niet het mooiste van wat ik gezien heb. liefs soraya

Maaike -

Beetje duur voor een blush idd, maar verder wel mooi. Ik wordt er niet heel erg warm van, niet zo mijn kleuren. Een highlighter van Becca staat nog steeds op mijn wishlist, maar ik weet niet welke kleur!

Lindsey Beljaars -

Prima blushes, maar je betaalt er inderdaad wel veel geld voor. Ik zou dit liever uitgeven aan de highlighters.

Suzanne -

Mooie blushes! Staan je ook goed Willemijn!

Charile -

Mooi resultaat, maar de prijs is inderdaad aan de hoge kant..

Liset - Beautydagboek -

Leuk dat je deze reviewt! De verpakkingen zijn ook niet helemaal mijn ding, maar als het product goed is, moet dat natuurlijk niet uitmaken :). Van de matte bronzer word ik niet echt enthousiast (ik vind hem iets te oranje), maar de glanzende vind ik wel weer mooi! Alsnog vind ik €37,- ook wat aan de hoge kant ;).

Femke -

De highlihgters vind ik echt geweldig en daar leg ik nog wel een som geld voor weg. Deze blushes vind ik mooi, maar niet zo mooi om er zo veel geld aan uit te geven.. Dan koop ik liever een blush van een ander merk zoals MAC.

Reageer ook