Anastasia Beverly Hills Glow Kits

De Anastasia Beverly Hills Glow Kits gaan als warme broodjes over de toonbank. In New York kon ik er geen een meer vinden en ik heb toch zeker een aantal verschillende Sephora’s daar bezocht. Overal waren ze uitverkocht. Maar ik slaagde uiteindelijk wel bij een Nederlandse webshop. Eindelijk hadden we dan Gleam en That Glow binnen!

Ondertussen is Anastasia alweer met twee nieuwe Glow Kits uitgekomen: Moon Child en Sweets. De zaken gaan goed! Maar zijn de Glow Kits het waard? Wij probeerden ze uit.

Nu wordt het voor de Glow Kits lastig om de producten die we al hebben te verslaan. Ik heb namelijk een aantal prachtige parels van highlighters in mijn stash net als Willemijn.

De ABH Glow Kits zitten in een vrij grote vierkante kartonnen doos met een mooie basic kleur die van donker naar licht loopt. Het ombre effect is mooi en als je er een lamp op schijnt zie je allemaal mooie subtiele glittertjes. Strak, mooi en basic. Niet iedereen houdt van een kartonnen verpakking maar ik vind het zelf wel praktisch, zeker met een plavuizen vloer. Wat me wel opvalt is dat er geen spiegel in zit. Dat vind ik vreemd, zeker voor zo’n prijzig palet. Ik vind het persoonlijk een must en mis de spiegel echt.

Er zitten per Glow Kit vier highlighters in. Gleam heeft wat koelere kleuren en That Glow is meer warm. Iedere highlighter bevat 7,4 gram. Dat is veel! De highlighters van BECCA Cosmetics bevatten bijvoorbeeld 8 gram en daar betaal je €43 per stuk voor. Dus je bent zeker stukken voordeliger uit met de ABH Glow Kits.

De ABH Glow Kits kosten namelijk €50 per stuk, dat is €12,50 per highlighter. Niet slecht! Wat ik handig vind is dat je de highlighters met gemak er uit kunt halen. Dus mocht je een kleiner Z-palette hebben, kun je er makkelijk eentje meenemen als je geen zin heb om het hele ABH Glow Kit mee te nemen.

Wat je vaak ook met de meeste paletten doet is kleuren combineren. Aparte highlighters draag je niet zo snel over elkaar heen, maar  met vier highlighters in een palet bij elkaar nodigt dat wel meer uit tot combineren en zo kom je op verrassend mooie combinaties.

Willemijn heeft ABH Glow Kit That Glow getest en ik ABH Glow Kit Gleam. Hieronder zie je de swatches en onze mening.

Hard Candy, Mimosa, Starburst en Crushed Pearl

Anastasia Beverly Hills Glow Kit Gleam

Wat me meteen opvalt is dat de highlighters heel zacht zijn qua structuur maar niet kruimelen. Dat brengt heel fijn aan en versmelt mooi met de huid. De kleurkeuze vind ik op het eerste gezicht ook mooi, Hard Candy steelt wat mij betreft de show. Alleen Mimosa  lijkt me geen geschikte highlighter voor de hele lichte huid. Maar gelukkig ben ik ook niet vies van een mooie lichte glanzende bronzer. Starburst en Crushed Pearl liggen helaas vrij dicht bij elkaar.

Mimosa gebruikt als bronzer, Hard Candy als blush/highlighter

Hard Candy leek me in de eerste instantie in de pan veel te donker voor mijn lichte huid. Ik besloot ‘m dus als bronzer te gebruiken. En wat blijkt? Hard Candy is niet echt een bronzer, meer een kleur die goed te gebruiken is als blush en highlighter in een. Daarom gebruikte ik Mimosa als bronzer. Hard Candy is een prachtige  warme roze kleur die gelukkig wel geschikt is als highlighter. Je krijgt dan niet zo’n vreemd schaduw-effect. Sterker nog, ik denk dat dit mijn favoriet is. Mooi om zo te gebruiken, maar ook prachtig om te combineren met andere highlighters. Hard Candy is zeker een highlighter die ik nog niet eerder gezien heb en een prachtige diepe roze glans geeft.

Mimosa wordt omschreven als een gouden perzikkleur. Ik vind het inderdaad een zachte gouden koperkleur. Voor mij niet geschikt als highlighter maar wel als bronzer. Daar krijg je zeker een sunkissed glow van! Doet me denken aan MAC Superb maar dan met subtiele gouden shimmers en een stuk warmer. Ik vind Mimosa in combinatie met Hard Candy ook erg mooi. Voor de donkere huid is dit denk ik wel een hele mooie goud/koperkleurige highlighter.

Mimosa gebruikt als bronzer, Starburst als highlighter

Mimosa gebruikt als bronzer, Crushed Pearl als highlighter

Dan krijgen we Starburst en Crushed Pearl. Deze twee lijken nogal op elkaar. Op de armswatches is er wel een verschil te zien. Starburst is meer koel roze/zilver en Crushed Pearl is een mix van zilver en goud, ik zou het zacht witgoud noemen. Maar doordat je de highlighter natuurlijk lichter aanbrengt op de jukbeenderen zie je uiteindelijk niet heel veel verschil tussen Starburst en Crushed Pearl. Ze hadden daarom wat mij betreft een van deze twee veel witter moeten maken zodat je echt verschil zou zien, een soort BECCA Pearl had hier wel bij gepast. Van deze twee vind ik Crushed Pearl het mooist. Maar als je heel veel glans wilt, moet je zeker Starburst gebruiken. Dat is een knaller!

De glans van alle highlighters is prachtig, het lijkt net of de huid ‘nat’ is op een positieve manier: zo’n glans komt er van af. Ook zijn ze heel zacht qua structuur maar kruimelen ze niet. Top!

Het enige nadeel vind ik dat twee van de vier kleuren dus wel op elkaar lijken, iets meer diversiteit had mooi geweest. Mijn favorieten zijn Hard Candy en Crushed Pearl.

Sunburst, Golden Bronze, Bubbly, Dripping in Gold

Anastasia Beverly Hills Glow Kit That Glow

Net als bij ABH Glow Kit Gleam is bij That Glow ook enige overlap van kleur. Zo lijken Bubbly en Dripping inGold ook behoorlijk op elkaar. En waar Mimosa (Gleam) te donker is voor de lichte huid, lijkt Golden Bronze (That Glow) ook niet heel geschikt als highlighter voor de lichte huid. Maar wellicht was het ook de bedoeling van Anastasia om overal een glanzende bronzer in te doen? We don’t know!

Golden Bronze gebruikt als bronzer, Sunburst als highlighter

Willemijn: Sunburst is een mooie witgouden highlighter. Hij doet me behoorlijk denken aan NARS Albatross. Hij heeft ook diezelfde witgouden glans en valt lekker op. Mooie kleur!

Golden Bronze is een prachtige warme, glanzende bronzer. Je kunt je gezicht hiermee een prachtige ‘sunkissed’ look geven. Desalniettemin vind ik hem niet superspannend, maar misschien komt dat doordat ik al heel veel bronzers heb, haha!

Dripping in Gold gebruikt als highlighter

Bubbly gebruikt als highlighter

Bubbly is een perzikkleurige highlighter. Dripping In Gold is dit ook, maar dan net iets meer goud. Ik vind dat Bubbly en Dripping In Gold erg dicht bij elkaar liggen. Té dicht, als ik eerlijk ben. Ik had liever gezien dat Bubbly en Dripping In Gold of meer zouden verschillen van elkaar, of Dripping In Gold vervangen zou zijn voor een totaal andere kleur. Meer een volle, warme gouden kleur, bijvoorbeeld. Nu liggen ze zo dicht bij elkaar dat je op de armswatches het verschil wel ziet, maar in real life het bijna niemand zou opvallen dat je verschillende highlighters draagt als je ze allebei op een andere wang zou aanbrengen.

Mijn favoriete kleur uit het palet is Bubbly. Hij knalt lekker en zo’n mooie perzikkleurige highlighter zie je niet vaak. Sunburst vind ik zelf niet heel spannend, maar dat komt ook omdat ik NARS Albatross al heb. Golden Bronze is mooi, maar ik gebruik hem niet veel omdat ik NARS Luster bijvoorbeeld mooier bij mezelf vind. Al met al is dit palet daardoor voor mij eigenlijk niets. Ik had liever Bubbly los gehad, maar helaas zijn de highlighters niet los verkrijgbaar. Desalniettemin denk ik dat het palet wel heel erg mooi en geschikt kan zijn voor iemand die nog weinig highlighters heeft, want dan heb je met dit palet in één klap een paar mooie!

Zo grappig, ik ben het helemaal met Willemijn eens. Wat zij heeft met Bubbly heb ik met Hard Candy. Het zou leuk zijn als ze alle kleuren ook los verkopen. Ik zou voor dit geld liever nog 1 highlighter kopen die ik echt heel bijzonder vind dan vier highlighters waarvan ik vind dat ze de verwachtingen niet waarmaken. Het zijn absoluut mooie highlighters, begrijp me niet verkeerd, maar gewoon niet heel bijzonder voor de beautyjunkies onder ons. Wij vinden beiden maar 1 van de vier highlighters echt heel mooi en bijzonder. Maar mocht je nu nog geen highlighters hebben, dan is dit zeker een mooie investering want ze zien er goed uit en blenden prachtig en je kunt ze ook nog eens mooi met elkaar combineren.

Anastasia Beverly Hills is te koop bij Sephora. Ik kocht onze ABH Glow Kits bij de Nederlandse webshop GreatBeautyBar. De Anastasia Beverly Hills Glow Kits kosten €50 per stuk.

28 reacties

Eva -

Heel mooi allebei!!

Milotte -

Tja, dat wordt kiezen. Of zo’n pallet of nog minimaal 2 MAC lipsticks. Ik wil praktisch gezien niks anders meer dan lipsticks van MAC, maar mijn MAC lipstick stash is nog niet zo groot dat dit ook kan. Ik denk dat als er nog een leuk Anastasia product voorbij komt ergens, ik dat wel wil proberen. Ik vind deze palletjes echt super tof om te zien.

Susan -

Zien er prachtig bij! Idd wel een aantal die ik niet zou gebruiken, dus dan zou ik er liever 1 of 2 los kopen.

Nicole -

Ik vind de highlighters erg mooi maar toch zou ik niet snel een van deze paletten kopen omdat er altijd wel een kleur bij zit die ik niet zo vind. Ik ben het met jullie eens dat het fijner zou zijn als ze ze los verkochten!

Caitlin -

Martine, lijkt the Balm Cindy Lou Manizer niet op Hard Candy?

Martine -

Ik heb die helaas niet in mijn bezit!

Caitlin -

Martine, kan je hard candy eens vergelijken met the Balm Cindy Lou Manizer? Ze lijken allebei een roze gloed te hebben?

Aboutsbstyle -

Ik hoor veel gemengde reacties over deze palettes wat erg jammer is. Ik twijfel dan ook of ik deze zal kopen nog steeds. Liefs soraya

Zoë -

Jullie hadden de glowkit in Sundipped moeten proberen! De kleuren zijn een stuk unieker, nóg intenser en nog zachter haha. Hij zit tussen het warme en koele in, denk dat die voor jullie beide erg mooi is. Ik wil Sweets ook erg graag!

suus -

Ik vind het toch wel raar dat er in een highighter palet een bronzer zit. En een highlighter die eigenlijk een halve blush is. Noem het dan geen highlighter palet maar een ‘cheekproductpalet’ of zoiets.

FL -

De iets donkere highlighters zijn alsnog highlighters voor getinte en donkere mensen. Niet iedereen is licht..

Rosalie -

Ik heb nergens op de verpakking zien staan dat het highlighters zijn. Volgens mij was dat gewoon een aanname van Martine en Willemijn.

Eline -

Jammer dat ze toch een beetje tegenvallen, het had van mij ook inderdaad wel in een wat luxere verpakking gemogen 😉

Manon -

Ik heb zelf Gleam en ik gebruik alleen de bronzer niet. Tussen de andere 3 wissel ik altijd af! Ik vind het echt een mooi palette en ik heb hem juist gekocht omdat ik nog niet echt koele en roze highlighters had.

Yara -

Er is ook nog een andere versie van de glow kit, namelijk sun dipped! Die kwam kort na gleam & that glow uit. Ik had besloten die te kopen en eenmaal aangekomen in de brievenbus was ik opslag verliefd! 4 prachtige kleurtjes. Ook bij deze een glimmende bronze kleur erin, maar die valt ook prima te gebruiken als oogschaduw of als een beetje bronzer op je wangen in de zomer! Ik vind persoonlijk sun dipped nog mooier dan gleam & that glow!

xx

Krista -

Mooie kits, maar de prijs klopt niet. Ze zijn bijna 64 euro bij de door jullie aangegeven webshop. Jammer, en die prijs niet waard denk ik.

Suzanne -

Ik hoor hier zoveel goede en laaiende dingen over, dat ik zelf ook een beetje nieuwsgierig begin te worden! Ziet er uit als prachtige highlighters.

Meryl -

ik vind de kits heel mooi :) maar zou toch fijner vinden als ze los verkrijgbaar zouden zijn aangezien niet alle kleuren helemaal bij mijn huid passen

femketje -

ze zijn erg pretty maar toch heb ik het idee mooiere highlighters in mijn stash te hebben die veel minder kosten….

Kelly -

Ik vind ze mooi, maar niet heel bijzonder. Doe mij maar lekker Mary Lou!

Femke -

De reden dat ik dit palette uiteindelijk niet heb aangeschaft is precies de reden die jullie al aangaven: ik koop liever één highlighter die ik onwijs mooi vind dan dat ik teleurgesteld ben over bijv. 3 van de 4 kleuren. Toch vind ik ze mooi!

xAmber -

Ik vind vooral that glow hele mooie kleuren hebben, kleuren die ik nog niet heb. En de swatches op insta van sweets zijn echt to die for. Sweets staat dus ook zeer hoog op mijn wishlist

Natascha -

Het gebeurt niet vaak dat ik niet enorm hebberig wordt van jullie artikelen over prachtige highlighters haha maar nu wel. Ik vind het mooie kits maar toch vind ik ze denk ik niet bijzonder genoeg voor die prijs.

Eva -

Ik vind ze toch wel erg mooi! Alhoewel een highlighter in een doosje ook prima was geweest. Ik vind het wel jammer dat ze in een kartonnen verpakking zitten. Voor dat geld verwacht ik eigenlijk wel een mooie verpakking!

Akosua -

Fijne uitgebreide review! Ik denk bij deze paletten ook altijd dat ik maximaal 2 kleuren zou gebruiken en dat vind ik zonde. Maar voorlopig ben ik ook heel blij met het Sleek Solstice palette en die is gelukkig stukken goedkoper.

Kirsty -

Ik vind de kits er mooi uitzien, alleen zou het inderdaad een goed idee zijn om de highlighters los te verkopen; niet allemaal spreken ze mij evenveel aan om te gebruiken.

Carina -

Dat er geen spiegel in zit vind ik niet erg, die gebruik ik nooit. Maar dat het palet er zo goedkoop uit ziet en dan toch 50 euro kost.. plus de kleuren vind ik niet highlighter achtig, het merendeel lijkt op een bronzer. Niet mijn ding :)

Celine -

Wauw wat een mooie kits zeg! De kleur bubbly vind ik persoonlijk het mooiste!!
Liefs, Celine

Reageer ook