The Balm Mary-Lou Manizer

Je zou toch denken dat ik wel een keertje genoeg highlighters heb. Maar toen Martine de The Balm Mary-Lou Manizer (AKA “The Luminizer”) voor me kocht tijdens een shoppingspree, zei ik natúúrlijk geen nee. De Mary-Lou Manizer staat namelijk bekend als prachtige highlighter. Die moest ik wel proberen!

Het product is van één van mijn favoriete merken, The Balm. Ik ben dol op het merk. De Matt(e) paletten zijn favoriet, de verpakkingen zijn geweldig en de kwaliteit van hun producten heeft me nog bijna nooit teleurgesteld.

Ook Mary-Lou is weer hilarisch vormgegeven. Het pin-up achtige meisje is namelijk aangehouden omdat ze een ‘Manizer’ is. Op de verpakking zie je haar mugshot. ‘Too pretty, too popular’, staat er op het kartonnen doosje. Op de achterkant vind je haar ‘persoonlijke gegevens’ en vingerafdrukken. Hilaaaarisch!

Volgens The Balm is Mary-Lou niet alleen geschikt als highlighter, maar ook als oogschaduw of shimmer op iedere willekeurige palet. In de deksel van doosje van het product zit een spiegel. De andere helft bevat de highlighter. Het doosje bevat 8,5 gram product.

Mary-Lou Manizer is een donkere gouden highlighter. Ik schrijf ‘donker’ omdat hij veel donkerder oogt in het palette dan bijvoorbeeld NARS Albatross. Deze is namelijk witgoud van kleur. Mary-Lou Manizer is eerder goudbeige van kleur. De gouden gloed is veel zachter en ligt dichterbij de huidskleur. NARS Albatross steekt iets meer af.

Toen ik voor het eerst swatchte dacht ik ‘Wow, is dit een highlighter?!’ Zo dekkend dat Mary-Lou is. Het product is ook behoorlijk poederig en stuift een beetje als je niet op past, doordat het poeder vrij zacht is. Maar eenmaal uitgeveegd werd de swatch al een stuk subtieler. En met een kwast aangebracht op je gezicht (wel eerst even aftikken op je hand tegen fall out) zie je geen streep meer, enkel een prachtige warme, gouden, beige gloed. Érg mooi. Tussen subtiel en heftig in. Doordat het poeder zo zacht is blendt het perfect met je blush en/of bronzer.

Mary-Lou bevat geen glittertjes, alleen die mooie glans. Daar ben ik zelf ook het meeste fan van, want glittertjes kunnen gauw een discobol-effect geven. Aan het eind van de dag zie je de highlighter bij mij wel minder goed, maar dat komt ook omdat ik dan meestal wat ben gaan glimmen door mijn wat vettere huid. Ik glans dan zo’n beetje over all, zeg maar. Haha! Op dagen dat mijn huid wat minder vet is, heb ik dit trouwens niet en blijf je de highlighter mooi zien. Het ligt dus niet zo zeer aan de houdbaarheid van het product, maar meer aan mijn huid die zelf gaat glimmen in de loop van de dag.

Conclusie? Het is een mooie highligher! Prachtige kleur, goede glans, precies naar mijn smaak. Ik was niet direct helemaal mind blown of lyrisch, maar hoe vaker ik ‘m gebruik, hoe meer ik hem eigenlijk ga waarderen. Hij heeft namelijk wel echt een prachtig glansje aan m’n jukbeenderen, binnenste ooghoeken en cupidoboogje.

Mary-Lou is niet alleen overigens. Er zijn meerdere ‘Manizers’ te koop. Zo is er ook nog Cindy-Lou (roze blush) en Betty-Lou (bronzer). De drie Manizers zijn los te koop, maar ook in een palet verkrijgbaar. The Balm Mary-Lou Manizer AKA “The Luminizer” kost bij de meeste webshops en verkooppunten €20,50. The Balm wordt onder andere verkocht bij Boozyshop.

27 reacties

Anneke -

Sinds ik deze heb, heb ik mijn Nars Albatross niet meer aangeraakt. En ik dacht echt dat de Nars niet overtroffen kon worden.
Daarbij is de Mary-Lou makkelijker aan te komen en fijner geprijsd, helemaal top!

Mariska -

Heb hem al heel vaak voorbij zien komen, ziet er super mooi uit :)

beautifulday4makeup -

Ik heb deze zelf ook in een trio en deze is echt de mooiste van de drie!

Annemarie -

Deze highlighter blijf ik overal op blogs maar tegen komen, misschien wordt het voor mij toch ook echt tijd om ’em aan te schaffen haha! Heel erg mooi.

DisneyChicks.nl -

Wat een mooie! Persoonlijk vind ik het glansje erin je erg goed staan!

Aboutsbstyle -

Ik heb des3 toevallig van de week binnen gehad, ik kon het ook niet laten liggen in de winkel. Liefs soraya

Saskia -

Ik heb het palette ook! Was vorig jaar limited edition, denk niet dat hij nog ergens te koop is.

Saskia -

o oeps dit moest een reactie zijn op Femke

Danique Krol -

Hij is echt prachtig!

Nicole -

Ik vind hem echt heel erg mooi!

Natasja -

Deze staat al een tijdje op mijn wishlist, wat een pareltje is het!

Kiss & Make-up -

Te veel shimmer voor mij. Glans is oke, maar zodra er echte shimmer of glitter partikeltjes inzitten moet ik passen.

Kirsten -

Erg mooie highlighter! Staat je goed :).

wendy -

Mooi. Ook de verpakking spreekt me erg aan. Hij staat je prachtig.

Madelaine -

Dit is echt mijn alltime favorite.

Mieke -

Deze moet ik ooit ook nog eens hebben! Super dat er geen glitters in zitten, het glansje staat je mooi!

Hilde -

Ik vind dit merk zo gaaf qua uitstraling! Ik heb er nog niets van, maar ooit wil ik er wel wat van kopen. Alleen al om de verpakking 😉

Silkeblogs -

Wat is hij mooi, hé, hij zit echt bij mijn favoriete highlighters!

Julie Tina -

Ik heb hem ook in het Manizer palette en ben er heel blij mee! Was m’n eerste product van theBalm en nu ben ik zeker benieuwd naar meer haha

femketje -

oehh die is zo mooi ;D

Lindsey Beljaars -

Ik heb alle drie de zusjes en ik vind Mary absoluut het mooist!

Margot -

Ik vind de kleur eigenlijk wel heel mooi!

Femke -

Ik vind dit ook een super mooie highlighter. In het begin moest ik nog even wennen maar nu ben ik ‘om’. Zelf heb ik hem in het palette met Mary-Lou en Cindy-Lou, oftewel The Manizer Sisters.

Macblogster -

Waar heb je dit gekocht? Ik ben nl op zoek naar the Manizer sisters, maar het wordt niet (meer) verkocht via NL webshops.

Kris -

Ik vond het palette op deze site http://www.makeupmusthaves.nl/thebalm-the-manizer-sisters.html
Heb zelf geen ervaring met de site, maar hij gaf aan op voorraad

Jolien -

Makeup musthaves is een prima site hoor om te bestellen, heb hier ook al meerdere malen besteld:)

Reageer ook