Shoplog: Geshopt met een personal stylist

Jaahaaa, hier is ‘ie dan! De shoplog van onze dag shoppen met Anouck! En ga er maar even voor zitten, want het is een heleboel. Jurkjes, broekjes, jassen, tops, alles komt voorbij.

https://youtu.be/aI561bJPr_s

Overzicht van de winkels die voorbij komen in de shoplog

Minguz (Kleine Houtstraat 13A)
Instagram: @minguz_fashion-lifestyle)

Meent (Anegang 27-A)
Instagram: @meent

Oeuvre (Grote Houtstraat 94)
Instagram: @OeuvreOfficial

Van een aantal merken van kledingstukken hebben we kledingstukken gekregen als bedankje voor de publiciteit. In de video vertellen we of een item zelf gekocht of gesponsord is.

25 reacties

Camila -

Dit zijn echt leuke producten. Is dit ook online beschikbaar?

Mariëlle -

Wat een fijne video om te kijken en wat goed dat het voor jullie zo goed heeft uitgepakt. De kleding staat jullie prachtig. En wat een hoop nieuwe items hebben jullie gekocht! Vaak blijf je zelf toch wel merk gebonden, maar door met een stylist aan de gang te gaan kom je toch bij hele andere merken en kleding uit dan dat je zelf zou kiezen.

Sanny -

Super leuke kleding maar hoe oud zijn jullie ook alweer? Vind het allemaal wat ouwelijk.

Marie -

Leuk leuk leuk! Jullie hebben echt hele mooie items uitgezocht die jullie erg goed staan. Hele fijne video om te kijken.
Vraag me wel af wat de prijzen ongeveer zijn. Dat speelt voor mij namelijk wel erg mee, en kan dus bepalend zijn in de keuze of ik binnenkort ook in Haarlem ga shoppen :)

Vanessa -

Haarlem is ook gewoon te leuk!!
Wat een mooie spullen! En die sieraden😀
Van welk merk zijn de mooie hemdjes met kant?

Lenneke -

Ik zit ziek thuis en jullie video heeft mijn dag echt zoveel zonniger gemaakt, haha. Mooie items! En Willemijn, die gelige kleur staat je echt heuuuul goed.

Anne -

Leuk om te zien wat het resultaat is geworden van jullie shop sessie en wat zijn jullie goed geslaagd! Wel een tip voor de volgende keer: ik vond het wat minder fijn dat er bij elk merk werd gezegd wat jullie per persoon wel en niet hebben gekregen, misschien is het handig om een lijstje onder de video te zetten van de gekregen items per merk. Nu onderbrak het jullie verhaal een beetje.

Willemijn -

Hebben we nog aan gedacht maar het werd zo moeilijk beschrijven om welke items het ging. Make-upproducten hebben namen dus dat is zo klaar als een klontje, maar kledingstukken was weer wat lastiger. We blijven zoeken naar een goede vorm :)

Miss Y. -

Misschien kan je het volgende keer als een soort van watermark over het beeld zetten, bv. zo’n geschreven tekst die even duidelijk verschijnt wanneer jullie het kledingstuk beschrijven of laten zien.

Evelien -

Wauw, prachtige items! Ik krijg er helemaal shopkriebels van

Heleen -

Mooi allemaal zeg!
Kunnen jullie ergens een lijst maken met de merken? Ik zou het leuk vinden om ze op internet op te zoeken en de websites van de winkels zijn daarvoor, voor zover ze überhaupt te vinden zijn, niet zo geschikt.

Miriam -

Wauw, wat een toffe kleding zeg! Staat jullie ook allemaal zo goed. Ik vind okergeel echt geen mooie kleur, maar als ik het zo bij Willemijn zie dan denk ik echt gaaf! Leuke video =)

Suzanne -

Erg leuk om te zien. Ik zou ook wel eens willen gaan shoppen waar ik het juiste advies zou krijgen.

Shana Desnijder -

Superleuke shoplog! Ik vind de items die Anouck heeft uitgekozen voor jullie cht SUPERmooi en flatterend. Ik kan mij inbeelden dat het een ‘erg verfrissende’ shop ervaring was! 😀

ps. het zou leuk zijn als jullie foto’s van jullie outfits plaatsen in de blogpost ergens onder de video, zodat we ze langere tijd kunnen bekijken.

Manon -

Leuk om te zien wat jullie allemaal gekocht hebben, ik was al benieuwd!

aboutsbstyle -

wat een mooie items zeg, heerlijk om zo te shoppen met iemand die er verstand van heb lijkt mij! ik vind het altijd drama winkelen. als ik over 2 weken in haarlem kom als het goed is ga ik zeker even langs. liefs soraya

Martinelucia -

Wat een super leuke items hebben jullie gekocht en gekregen, sommige dingen ook lekker anders dan anders, I like it! Alles staat echt stuk voor stuk prachtig!

Sowieso vind ik jullie er de laatste maanden ontzettend goed uitzien kwa haar,bril, kleding! Mooie meiden<3

Kiss & Make-up -

Wat zien jullie er goed uit allebei zeg, het hele plaatje klopt, bij allebei :-) Die blazer ziet er inderdaad heel ‘keurig’ uit maar vind ‘m toch wel mooi, en inderdaad, het hangt er ook vanaf hoe je ‘m combineert eh. Die grijze maxidress is ook leuk.

Silkeblogs -

Wauw, wat een prachtige items! =D

Nicole -

Wauw jullie hebben echt zoveel toffe items gekocht en gekregen! Heel erg mooi allemaal.

Minka -

Jaaaa super leuk dames! Alles vind ik prachtig. Ook heel fijn dat jullie de NAW gegevens van de winkels hebben genoteerd onder de video. De shots van de kledingstukken zou ik eerlijk gezegd uit de hand filmen zodat het wat meer organisch verloopt en wat minder ‘hakkelig’. Maar goed, dit is een futiliteit. Verder erg informatieve en vrolijke video. Goed gedaan!

Ashley -

Idd willemijn die broek en je jurk!! Super mooi

Milou -

Wat een super mooie items hebben jullie gekocht! WAUW! En leuke combi’s ook! Ik ben ook echt een beetje verliefd geworden op Haarlem, ik heb er ik april een nachtje geslapen bij het i’m local hostel en de hipshop route gedaan, echte aanraders voor als jullie nog eens terug willen.

marrie -

Super leuk! Wat zijn jullie goed geslaagd. Wat staat okergeel Willemijn goed zeg. Zijn deze items ook via een webshop te krijgen?

Svenja -

Wat hebben jullie er een hoop mooie items bij. Het lijkt mij heel leuk als iemand anders eens items voor je uitkiest, een goede manier om uit je comfortzone te stappen! En inderdaad leuk om zo nieuwe merken te ontdekken! Ik ben ook helemaal verliefd op de crème kleurige jas van Willemijn en de witte top van Martine, zo pretty <3

Reageer ook