NARS Unlawful Blush

Tien en ik zijn ‘Blushje Nooit Genoeg’. Een mooie blush, bronzer of highlighter wordt nóóit geweigerd in onze stash. NARS is de queen of blushes volgens menig beautyblogger. Ook wij zeggen zeker geen nee tegen NARS op onze wangen. En daarom kochten we beide NARS’ nieuwe kleur: NARS Unlawful Blush.

De verpakking kennen jullie inmiddels vast allemaal wel. Zwart, van een soort rubber achtig materiaal met NARS in het wit geprint. De binnenkant bevat het product en een spiegeltje in de deksel. Simpel, praktisch, stijlvol. Niet spectaculair of zo, maar wel hartstikke prima!

nars unlawfull

En dan de kleur, ‘Unlawful’. Door NARS zelf word het een ‘Amber Pink With Silver Pearls’ genoemd. Het is inderdaad een rozige blush. Maar ik vind er ook zeker wel wat bronzen tonen in zitten! Daarnaast heeft de blush kleine zilveren glittertjes.

Ik dacht eerst dat ‘ie op NARS Luster leek, maar Luster is veel meer oranje en warmer. Unlawful is rozer en bevat wat meer taupe.

Door de neutrale tot warme tint en de zilveren glittertjes is Unlawful een hele draagbare blush voor zowel warme als koude types.  Op de swatch hieronder zie je dat Unlawful niet heel fel van kleur is. Hij blendt heel mooi zwachtjes uit, geeft een zachte tint en een mooie glans.

Maar laat je niet misleiden door de swatch! Op de wangen kan hij zeer zichtbaar aangebracht worden! Dus hierbij natuurlijk ook full face foto’s van NARS Unlawful…

nars unlawfull
Zonder flits

Met flits

nars unlawfull
Zonder flits

Met flits

Het mooie aan NARS Unlawful is dat het een mix is tussen een blush en een bronzer én hij een prachtige gloed bevat. Die gloedjes, dat doet NARS sowieso altijd prachtig. Een van de redenen waarom ik zo dol ben op NARS Luster en NARS Orgasm en NARS Albatros super populair zijn.

Jep, zowel Tien als ik zijn er blij mee! Voor een blush van NARS betaal je helaas wel een aardige duit: €30 (4,8 gram product). Maar dan heb je wel een blush van prachtige kwaliteit, in een praktische verpakking en die lang mee mee gaat. Met een doosje kun je bij dagelijks gebruik zeker een jaar of meer doen.

Heb jij blushes van NARS? Zo ja, welke?

32 reacties

Judith -

Je doet er heel lang mee! Oktober 2016 de orgasm gekocht en net unlawful besteld. Gelukkig dat bijenkorf deze verkoopt nu! Super product!

Nicole -

Prachtige blush, hij past echt overal bij!

Ilona Wielinga -

Wauw, weer een prachtige Blush van Nars, als ie wat goedkoper was had ik m direct besteld.

Nicole -

Wauw ik vind het echt een prachtige blush. Echt zo een everyday tint!

Lonneke -

Wauw wat een prachtige blush!

beautifulday4makeup -

Wauw, deze heeft zo’n mooi effect op de huid

Mel -

Mooi dames! Ik doe het altijd op mijn wenkbrauwboog, geeft ook een heel mooi effect. Vind het wel gemeen dat mensen zeggen dat jullie het niet zelf hebben gekocht maar dat de producten jullie zijn opgestuurd. Gelukkig maar anders voelde het swatchen ook verkeerd aan. Trouwens nog een tip voor wenbrauwpoeder dat matcht met deze NARS kleuren? Om de look compleet te maken? Mijn zusje van 11 wil ook een keer wat anders kwa look. Zoek dus tips.

Sharon -

Ik heb Deep Throat, ook een pareltje! En Albatross. Ook erg mooi, maar een klein tikje te geel naar mijn wens. Dit najaar ga ik weer naar de VS, dus dat wordt weer flink swatchen 😀

Quinty -

Wat een prachtige blush!

Aboutsbstyle -

Wat een prachtige htige kleur. En wat staat jullie dat toch weer goed zeg. Liefs soraya

femketje -

oehh die is wel erg pretty 😀

Jolien -

Mooie blush! Hij doet me een beetje denken aan mac blushbaby (mijn favoriet), al is die ietsje donkerder denk ik.

Danique Krol -

Wat een prachtig kleurtje! Subtiel, maar toch heel speciaal.

Felicia -

Mooi! Ik ben zo benieuwd naar de Uncover foundation van Jetske ultee, ben benieuwd of jullie die in de nabije toekomst gaan reviewen 😉

Syl -

Wat een mooi kleurtje. Wat blijft Nars toch een mooi merk.

Eva -

Hele mooie blush!

Melissa -

Ik heb deze ook en ben er ook hartstikke blij mee! Prachtige blush

Silkeblogs -

Waaauw, wat een mooierd!

Kiss & Make-up -

Door die glitter is het toch niet zo mijn ding, maar de kleur op zich is wel heel mooi.

Mariska -

PS NARS Oasis is mij favo NARS blush, maar is meer voor het najaar. Beetje plumachtig, ook heel mooi.

Mariska -

Wauw wat een pareltje! Weer een voor op de wishlist. Mijn laatste NARS aankoop was de Fervor blush. Helaas brengt deze bij mij niet zo mooi aan als bij jullie. Hij lijkt vaak vlekkerig en hij korrelt erg, waarschijnlijk komt het vlekken daardoor. Hebben jullie dit ook bij Fervor?

Willemijn -

Wat stom zeg :( Heb je er ook last van als je hem droog swatcht op de arm?

Mariska -

Nee dan niet. Misschien moet ik meer poeder gebruiken over de foundation en wat langer wachten met het aanbrengen van blush?

Hilde -

Ik heb zelf ( nog ) geen blush van Nars, ik zou wel eerder voor een roze tint gaan voor mij persoonlijk. Ik oog gauw oranjig ( is dat een woord? ) met dit soort kleuren als hierboven. Maar jullie staat ie super!

Inge -

Willemijn, welke lippenstift draag je hier? Mooi :)

Willemijn -

Dank je! Dit is MAC Kinda Sexy :)

Lindsey Beljaars -

Wauwie, mooie blush! Ik ben dol op de blushes van NARS :)

Laura J -

Staat jullie mooi!

Ik heb zelf van Nars alleen de Contour blush in Olympia. Die vind ik heel fijn, maar ik heb een product gevonden die ik nog fijner vind en op dezelfde manier kan gebruiken als Olympia: Mac Pro Longwear blush in “Baby Don’t Go”. Prachtig als subtiele contour op hele lichte huidjes!

Kirsty -

Wat is dit een mooie kleur zeg! Heel draagbaar ook. Handig ook dat je eigenlijk zowel eigenschappen van blush, bronzer als highlighter in dit product hebt zitten; in principe heb je aan alleen Unlawful dan al genoeg, zeker voor bijv. op vakantie!

Margot -

Wat een fijne draagbare kleur! Ik heb zelf drie blushes van Nars en Luster is mijn favoriet.

Suzanne -

Hij is echt prachtig! Heel mooi.

Rozemarijn | STYLEDWAY -

Wauwie zeg.. poeh weer zo’n mooi product van Nars! Maar de prijs is inderdaad vrij duur, dus ik denk dat ik nog maar even wacht met het aanschaffen van een eerste Nars product. Lfs

Reageer ook