LOTD: Wednesday Whiskey

Jullie weten vast nog wel dat ik nog maar net in het bezit ben van mijn eerste Jeffree Star Velour Liquid Lipstick. En de tweede is nu al weer een feit. Dus wil je zien welke kleur ik gekocht heb en waarom deze LOTD in hemelsnaam Wednesday Whiskey heet terwijl het donderdag is… Klik verder!

Rose Matter zonder flits – Rose Matter met flits

Mocht je de review gemist hebben van de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick in de kleur Doll Parts, klik dan hier. Ik heb nu zijn nieuwste kleur gekocht: Rose Matter. En de kleur Mannequin, Celebrity Skin, Prom Night en Unicorn Blood zijn al onderweg…kuch. Samen met de kleur Mannequin zijn dit de twee nieuwste kleuren die Jeffree Star heeft uitgebracht.

Het is vrij lastig om via internet make-up te bestellen, omdat je soms niet wijs kan worden uit de swatches op internet die beschikbaar zijn. Zo kon ik ook niet goed bepalen of Rose Matter een kleur zou zijn die mij zou staan. Dan zit er maar een ding op, het product toch kopen in de hoop dat het iets is.

Rose Matter wordt omschreven als soft neutral coral. Dat klinkt als een kleur die voor iedereen geschikt is. Ik vind ‘m zelf wel wat meer aan de warme kant maar ook voor koele types zeker goed te doen. Het is namelijk een koraalkleur die gelukkig iets meer naar roze neigt in plaats van oranje.

De basis van mijn make-up bestaat uit:

  • NARS Sheer Glow Foundation Mont Blanc
  • NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla
  • Hourglass Ambient Lighting Powder Mood Light

Op mijn wangen heb ik het volgende aangebracht:

  • The Balm Desert Bronzer (bronzer)
  • Bobbi Brown Blush Sand Pink (blush)
  • BECCA Pearl (highlighter)
  • BECCA Moonstone (highlighter)

De oogmake-up is extreem simpel en snel, ik heb slechts MAC Painterly gebruikt en mijn wimpers voorzien van een laagje Dior Lash Plumping Serum en Le Volume de Chanel mascara. Mijn wenkbrauwen zette ik aan met MAC Brow Fluidline in de kleur Deep Dark Brunette.

De kleur Rose Matter van Jeffree Star is zoals je ziet heel mooi en fris. Perfect voor de lente en de zomer en maakt een simpele look af. Meer heb je niet nodig.

De bril die ik draag is van Ray-Ban en is te koop bij Eye Wish. Ik draag vrijwel altijd lenzen, maar ik ben zo enorm blij met mijn bril: dat mag echt in de krant.

En mijn haar? Dat is weer hoognodig toe aan ‘Colour Me Sue’. Ik kan niet wachten om weer bij haar in de stoel te zitten bij Salon B. Mijn haar is flink vervaagd en weer een stuk warmer/lichter geworden. Ook mijn eigen schuld, want ik ging een week na de vorige kappersafspraak naar de sauna. Hoe dom kun je zijn?!

Dan de kleding! Zometeen snap je waar Wednesday Whiskey vandaan komt.

Laatst hebben we flink geshopt met onze personal stylist Anouck. Heb je het gemist? Kijk hier de vlog terug! Komend weekend komt trouwens onze shoplog online. Maar een van de dingen die ik kocht was onder andere deze denim dress van het merk Closed. Deze kocht ik bij de winkel Meent in Haarlem. Ik rolde de mouwen iets op, dat staat wat nonchalanter.

Jaaa, juist Wednesday Whiskey gaat over mijn nieuwe stappers. Ik vind ze zo gaaf! Wednesday Whiskey is een Nederlands schoenenmerk opgericht in 2013. De schoenen worden deels met de hand vervaardigd en zijn zeer gelimiteerd. Dat spreekt me altijd wel aan! Er worden 200 schoenen per paar/kleur gemaakt dus ze zijn vrij uniek!

Ik werd verliefd op deze toffe blauwe schoenen die zalig lopen, maar stiekem maakt mijn hart ook een sprongetje bij het pastelroze paar. En de gele en groene zijn ook zo gaaf! Een gevalletje: gotta catch ’em all! Dit is de webshop van Wednesday Whiskey mocht je een kijkje willen nemen!

De sieraden die ik draag zijn van Anouck haar eigen merk. Supertof! Haar sieradenlijn heet By Nouck en je kunt haar webshop vinden via haar Instagram @bynouck_jewelry. Mocht je in Haarlem wonen, je kunt haar sieraden kopen bij de winkel Minguz.

Ik draag hier een fijne rosé gouden armband met rosé kleurige en zilveren bedeltjes. Ook de fijne zilveren ketting met het sterretje is van By Nouck en hoewel ik vroeger niet zo hield van fijne sieraden, merk ik dat ik de sieraden van By Nouck heel vaak draag!

Oh, en wat zijn jullie extreem oplettend trouwens! In mijn NY shoplog werd een aantal keer opgemerkt dat ik mijn Tiffany ring niet had laten zien. Inderdaad!!! Gewoon glad vergeten!!! Hoe kun je dat nou vergeten?! Ik snap het ook niet. Dus bij deze de ring die ik kocht bij Tiffany & Co in New York. Het is de Tiffany T-wire ring in -hoe kan het ook anders- rosé goud. Sinds de T-collection uit kwam, werd ik verliefd op de ring maar ‘m kopen? No way! Totdat ik na twee jaar toch overstag ging. En het voelt alsof ik de ring altijd om heb gehad, ik ben er superblij mee en het feit dat ik ‘m ook nog eens in New York kocht bij die enorme Tiffany & Co maakte het moment extra magisch.

En bij deze een dikke props voor onze lieve Kirsten, want die heeft de foto’s dit keer gemaakt. Ik vind ze supertof geworden!

34 reacties

katrien -

super toffe schoenen!

Eva -

Hele mooie lipkleur! Staat je goed Martine! En die spijkerblouse/jruk is echt heel gaaf!!

Sanny -

Vet tof…
Staat je ook goed 👍🏼
Bij shoplog gaf ik aan dat kleding ouderlijk is! Dit echt niet! Zoveel leuker, vlot en jong(er)

Nicole -

Ik vind de schoenen echt helemaal geweldig. De lipkleur staat je ook echt goed, ik vind het echt een perfect kleurtje!

Miriam -

Ahhh die schoenen! MOET ik hebben. Al heb ik net echt 5 min. geleden tegen mijn vriend gezegd eerst geen schoenen/kleding te willen kopen.. damn! Prachtige foto’s trouwens

EliseDingen -

Ik reageer niet zo heel vaak maar Martine wat staat deze outfit jou super goed zeg! Echt heel leuk :)

Marlies -

Leuke outfit!

Urban Decay Vice lipsticks testen lijkt me heel leuk inderdaad (zei iemand hierboven) trouwens!

Suzanne -

Leuke outfit!

beautifulday4makeup -

Ik vind de foto’s erg leuk geworden en de schoenen lijken mij super!

Ashley -

Mooi kleurtje zeg, staat goed!

Aboutsbstyle -

Prachtige lipstick. Prachtige foto’s. Prachtige outfit. Heb met grote heerlijkheid zitten kijken en lezen. Liefs soraya

Cindy -

Wat zie je er super uit!! Die bril vind ik ook heel gaaf 😃

M -

Te leuk! De eigenaar van wednesday whiskey is een vriend van mijn lief :)

Melissa -

Wat een mooie foto’s! Gave schoenen. Met die kleur op je lippen en de mooie tint in je haren, klopt het plaatje he-le-maal!

Syl -

Ik durfde het niet aan om deze kleur te kopen, omdat ik bang was dat jij te oranje zou zijn. Maar hij is prachtig!
Ik heb naast Dollparts ook UnicornBlood en PromNight (druglord heb ik ook maar die is niet heel draagbaar, want die is wit)

T -

P.S
Nieuwe tatoeage op je enkel???

Rebecca -

Ja kan je zien in de new york vlogs

T -

Wat ben je toch een prachtige dame! :-)

Kirsten -

Ahhh wat lief! Ik vind de foto’s ook heel tof geworden! Props naar jullie goede aanwijzingen! De lipkleur staat je super. En die schoenen… <3 Liefs!

Kiss & Make-up -

Vind de lipkleur super. Leuke schoentjes ook.

Kiki -

Wow, die jurk staat je echt super goed. Je ziet er prachtig uit! Echt een mooie look, ik kan niets anders zeggen.

Judith -

Wat een mooie foto’s, en mooie look! Ligt het aan mij, of heb je een paar nieuwe poses? Ziet er goed uit!

femketje -

omg ik ben verliefd op je schoenen 😀

Nienke -

Prachtige lipstick en die bril staat je echt super! Ik heb gisteren ook een bril uitgezocht, woehoe spannend. Eindelijk alles goed zien.

Mariska -

Wat een leuke outfit Martine! De lip kleur staat je ook wel heel erg mooi vind ik :)

Mariska -

Heel mooi! Gaan jullie ook de nieuwe Vice lipsticks van Urban Decay voor ons testen? Het zijn er 100! :-)

Desirée -

Wat zie je er gigantisch goed uit! Dat jurkje, de bril en de lipstick staan je prachtig <3

Martine -

Ah bedankt Dees, zo lief!

Lindsey Beljaars -

Oeeh wat een mooie lipkleur! Hij staat je echt super goed. Mooie foto’s ook inderdaad 😉

Liset - Beautydagboek -

Wat staat de bril je mooi! Heel sprekend en lekker hip. Tof!

Kimberley -

Hey Martine,
Ik ben helemaal verliefd op je bril!! Is het het model 7046 van Ray Ban? Bedankt! Xx

Martine -

Ehhhhhh weet ik niet haha! Maar als je m’n foto laat zien bij Eye Wish weten ze het vast!

Svenja -

Wat een heerlijke frisse look! Ik ben helemaal verliefd op je schoentjes, zo perfect voor de zomer. De rest van je outfit en make-up is ook prachtig op elkaar afgestemd, love it!

Femke -

Wat een perfecte lipkleur, precies de kleur waar ik heel erg van hou :-)! Toffe schoenen en mooie sieraden :-)!

Reageer ook