Outfits: 5x Stripes

Vorig jaar zomer maakte ik een outfit video met vrolijke, zomerse outfits. Omdat het zonnetje zo heerlijk straalt de laatste tijd besloot ik er nog een op te nemen. Ik heb namelijk een nieuwe liefde: streepjes.

https://www.youtube.com/watch?v=c5R42OT-T-c

Outfit 1

 

Outfit 2

 

Outfit 3

 

Outfit 4

 

Outfit 5

  • Jurk – Vanilia VSC
  • Witte sneakers – The Break (Sacha)

De muziek in deze video is gemaakt door onze vriendin Elianne Rumahloine, echt een superleuk nummer! Bekijk haar website Muziek Fabriek Online eens als je nog een origineel, muzikaal cadeau zoekt en/of geïnteresseerd bent in haar muziek!

Bedankt voor het kijken en geniet van het weekend!

23 reacties

Kate -

Leuke outfits Martine! Ik ben zelf de laatste tijd ook weer erg fan van streepjes :)
Maar wat heb je toch ook weer een hele mooie makeup look gemaakt zeg!! Dat viel me meteen op in de eerste clip van de video, een paarsig / taupe oogschaduw en bruinroze lipstick. Echt supermooi! Is de lipstick heel toevallig MAC Whirl?

Janneke -

Martine, wat ben je toch een prachtige vrouw. Heerlijk om je zo te zien stralen. Dat is toch het mooiste om bij iemand te zien….

Lenneke -

Ik vind deze video heel tof! Veel werk zit erin, dat zie je.

Sylvia -

Ik lig net in een deuk met mezelf. Ik lees het zin “ik heb een nieuwe liefde, streepjes” en terwijl ik dat lees besef ik dat alle kledij die ik de laatste weken kocht, met streepjes is en ik as we speak een hemdje met streepjes aan heb 😱😂😂😂 ik denk dus dat streepjes ook bij mij een nieuwe liefde is hahaha

Shannen -

Leuke video! Ik heb wel de muziek uitgezet 😮

Linda B -

Ik heb het filmpje zowel op youtube als op livelifegorgeous.nl gekeken en ik schrik nogal van de reacties die worden gegeven op youtube! Wat een rotopmerkingen omdat iemand niet aan het schoonheidsideaal maat 34 voldoet, gewoon totaal respectloos. Terwijl hier op livelifegorgeous de meest lieve comments voorbij komen voor Martine! 😀 Ik vind je echt een topwijf!

Miriam -

Die outfit met die zilveren schoenen: love it! Vooral de schoenen haha. Leuk gedaan dit 😀

Janine -

Wat een leuke outfits zeg! ik ben zelf ook helemaal fan van streepjes haha.

Juliet -

Dat wit met blauw gestreepte jurkje staat je echt geweldig!

Suzanne -

Leuke outfits! Ik ben zelf ook gek op streepjes!

Boab -

Vriendinnen van mij hadden me aangeraden om dit filmpje te bekijken, niet vanwege de looks, maar vanwege de muziek. Ik vind ook dat jullie het erg mooi hebben ingezongen. Wat dat betreft is Douwe er niks bij. Het doet soms een beetje pijn aan de oren, maar een beetje pijn hoeft niet verkeerd te zijn. Ik vind het mooi ook al is mijn moeder het er niet mee eens. Zij vindt het klinken als schelle vogels. Maar van mijn moeder zou ik me niks aantrekken.

Aboutsbstyle -

Streepjes bij andere altijd erg leuk maar bij mijzelf totaal niet helaas. Erg leuk weer. Liefs soraya

Evelien -

Oooh…dat blauw – with gestreepte jurkje van Vanilia 😍

Sofia -

Superleuke video! Ik vind vooral je striped short & dress heel tof! :)

Sophia -

Leuk!!! In Leek!!!

femketje -

love de 3e 😀

Kiss & Make-up -

De laatste vind ik heel mooi! Vind het ook super hoe geanimeerd je bent, heel leuk om te zien :-)

wendy -

Super leuke outfits. En die zilveren schoenen zijn helemaal gaaf!

Dionne -

Wat een leuke items! Die zilveren schoenen vind ik heel mooi! En outfit 3!

Nienke -

Ik ben zelf niet zo wild van streepjes, maar outfit 5 vind ik heel mooi. En ik vind het erg gaaf gefilmd!

Lindsey Beljaars -

Leuke outfits Martine! Ik vind de laatste outfit met het jurkje het leukst

MARIJKE -

Leuk! Alles wat ik de laatste maanden heb gekocht heeft bijna een streepje haha. Ben er ook gek op!

Femke -

Fijne outfits. Ik vind streepjes bij anderen altijd erg leuk, bij mezelf alleen totaal niet. Geen idee wat het is haha :-)!

Reageer ook