Outfit of the Day: Striped Bomber

Er zijn van die kledingstukken waar je van kunt balen als ze in de was zitten. Ik heb dat op dit moment met deze hele outfit. Op een prachtige zonnige lentedag legden we deze outfit op de gevoelige plaat.

Maar eerst de make-up. Op zonnige dagen hou ik niet van teveel make-up of ingewikkelde ooglooks. Ik hou dan juist wel van naturel. In de herfst en winter gebruik ik meer make-up. De basis van mijn gezicht bestaat uit:

  • Etos Aftershave Balsem
  • NARS Sheer Glow Foundation in Mont Blanc
  • NARS Radiant Creamy Concealer
  • Sisley Phyto Loose Face Powder 03 Rose Orient

In de zomer gebruik ik vaak een product wat een bronzer en blush in een is. Een van mijn grootste favorieten is MAC MSF Superb. Dit is een hele mooie bronzer met een prachtige glans.

Qua ooglook deed ik alleen maar MAC Painterly op en zette ik mijn binnenste ooghoeken aan met BECCA Moonstone, een mooie witgouden highlighter. Ook zette ik deze aan op mijn wenkbrauwbot.

Mijn wenkbrauwen tekende ik bij met MAC Deep Dark Brunette Fluidline. En de matte lipstick is Make-Up Studio Poetic Pink. Deze paste perfect bij de mooie bloesem!

Ik ben gek op bomber jackets. Ik vind ze ontzettend leuk: speels, stoer en makkelijk te combineren. Ik ben verliefd op deze grauwe blauwe kleur met witte strepen. Dit bomber jacket is van Distrikt. Eh, eigenlijk de hele outfit is van Distrikt. Dit merk kun je kopen bij The Sting.

De boyfriend jeans hoort wat ruimer te vallen en heeft een rechte pijp. Niet iedereen was enthousiast over deze broek in mijn meest recente outfitvideo, de meningen waren 50/50. Ik vind het een hele fijne broek, lekker comfortabel en valt precies op de goede plek bij mijn enkels.

Oh en dat witte overhemd. Ik ben helemaal niet zo van de witte overhemden bij mezelf, maar deze zit zo fijn! Hij is van stretch en de kleur is perfect. Eindelijk een heel wit overhemd in plaats van ecru.

De schoenen zijn van de Sacha, hun eigen merk The Break. Ik ben dol op deze witte gympen met rosé accenten en draag ze heel erg vaak.

Qua sieraden houd ik het simpel en draag ik mijn nieuwe kettinkje van Calvin Klein. Ik ben zo blij met dit kettinkje, ik draag ‘m heel vaak. Dit soort simpele kleine kettinkjes staan meestal niet zo bij mij omdat grove sieraden wat beter passen maar de hanger is precies goed. Ook vind ik de rosé kleur heel mooi, dat kan bij sieraden nog wel eens verschillen. Als je nog mooie rosékleurige sieraden zoekt, moet je zeker eens bij Calvin Klein kijken.

Mijn haar deed ik lekker uit mijn gezicht met een simpele knot. Perfect op dit soort dagen. Jep, ik ben helemaal in mijn element met deze outfit. Wat heb jij vandaag aan?

17 reacties

Lenneke -

Ik lig nu in mijn onepiece weg te rotten op de bank, maar hallelujah, wat een prachtige foto’s zijn dit! Heel fijn sfeertje stralen ze uit.

Nicole -

Echt zo een leuke outfit! De bloesem op de achtergrond heeft zo een leuk effefct op de foto!

suus -

Staat je goed! En wat een mooie foto’s zo met die bloesem erbij!

Quinty -

Leuke outfit! De broek staat je goed.

Martina -

Staat je leuk, Ik vind de jeans juist mooi!

Silkeblogs -

Supermooie outfit, en prachtige foto’s!

Eva -

Mooie look, lekker lenteachtig!

MARIJKE -

Staat je fantastisch! Bomber en blouse met je stoer jeans vind ik helemaal top!

Kiss & Make-up -

Staat je, leuke outfit. Mooi ook gefotografeerd bij de bloesems.

Aboutsbstyle -

Staat je ook erg goed hoor! Liefs soraya

Rozemarijn | STYLEDWAY -

Hele toffe bomber! En wauwie zeg, wat is die blossom mooi waar je de foto’s bij hemaakt hebt! Lfs

Marjan -

Leuke outfit, het staat je super!
(Voor liefhebbers van het jasje: The Sting heeft het in de uitverkoop gegooid.)

Natasja -

Leuke outfit Martine, staat je goed!

Lindsey Beljaars -

Staat je heel erg goed Martine! Mooie foto’s ook 😉

Femke -

Wat een leuk en origineel bomberjack :-). Ik heb em nog helemaal niet gezien met streepjes!

Yvonne -

Ik vind de spijkerbroek lekker sportief. Onder dit soort modellen vind ik sneakers vaak ook veel beter staan dan onder skinny jeans. En opgestoken haar hoort er dan ook bij. Als ik vlotte kleding draag met gympen dan steek ik mijn haar altijd op. Als ik het dan los draag vind ik het meteen een stuk minder sportief staan. :) Kortom: leuke, vlotte outfit!

Elles -

Super mooi bomberjackje, staat je goed! Wat hebben jullie trouwens mooie foto’s gemaakt!<3
Liefs,
Elles

Reageer ook