LOTD: Spring is here!

Mensen, wat een HEERLIJK weer! Zo fijn, die lente. Martine en ik besloten daarom gisteren spontaan outfit foto’s te gaan schieten. De bloesembomen bij mij in de buurt staan prachtig in bloei. Bij uitstek geschikt voor foto’s. En aan het eind van het artikel ook nog een kiekje van Jelle’s outfit, want we matchen zo leuk sinds kort!

De look van vandaag! Het is dezelfde outfit als die ik naar de Dutch YouTube Gathering droeg op 30 april. Behalve de schoenen, die zijn net even anders. Ik heb namelijk weer nieuwe Allstars, hoera! Lucky me mocht wat uitzoeken bij Nelson en toen ik zag dat ze Allstars van Converse verkopen, twijfelde ik geen moment. Mijn eerste paar, lichtgrijs, kocht ik drie jaar geleden en waren inmiddels helemaal af. Tijd voor een nieuw paar dus! Dit keer ging ik voor spierwitte Allstars. Lekker zomers!

Broek / River Island
Top / River Island

Qua make-up ging ik voor een mooie knalrode lipstick van MAC uit de collectie in samenwerking met Charlotte Olympia. Het is de kleur Starlett Scarlet. En mocht je nu denken: ‘Wil en Tien, wáárom hebben jullie niet over deze collectie geschreven? Jullie zijn toch Charlotte Olympia fan?!’ Dat klopt, zijn we ook! We vonden de collectie in samenwerkingen met MAC alleen zo… Saai! Ja, dat zeg ik echt… Ik vond het gewoon zo geen bijzondere collectie en de verpakkingen vielen ons eerlijk gezegd ook een beetje tegen. Alleen de rode lipstick vond ik wel leuk. Maar ja, om daar nu een heel artikel aan te wijden? Neh! Zo jammer, want dat er een samenwerking plaats vond an sich was wel heel tof!

Verder draag ik een foundation van Laura Mercier. Toch ook wel een hele mooie foundation hoor! De blush is Light Year van MAC. En op mijn ogen draag ik een combinatie van Meet Matte Nude en Meet Matte Trimony.

Mijn haren zijn gekruld met een 1,5 inch krultang van Chi.

En dan nog even dit! Jelle heeft sinds kort ook Allstars. Ik mocht namelijk ook een paar kinderschoenen bestellen bij Nelson. Dubbel zo lucky dus! Ik zat me af te vragen wat voor maat ik dan moest kopen, maar gelukkig kon ik daar op de website meer over lezen (klik hier). Uiteindelijk heb ik maat 17 gekocht, de kleinste maat die beschikbaar was. Hij zit nog niet in maat 17, maar dat is eigenlijk wel oke, want daar kan ‘ie nog een beetje in groeien. Ik vind ze zo cute! Ik doe ze niet heel vaak aan, maar het is wel lekker warm voor naar buiten. En voor op foto’s, haha!

Broekje / Zara
Romper / HEMA
Sjaaltje / H&M

(Als je mij op Instagram volgt heb je dit outfitje trouwens misschien al een keertje voorbij zien komen. Het is één van m’n favorieten haha!)

En dat was ‘m weer! Wat vonden jullie eigenlijk van de MAC x Charlotte Olympia collectie? Yay or nay?

47 reacties

Kirsten -

Hele mooie foto’s en ik vind je outfit echt heel leuk! En die outfit van Jelle <3. Zo schattig!

wendy -

Ik vind je broek echt super leuk. En het outfitje van Jelle is ook super. Die schoentjes zijn echt cool

Madelaine -

Wauw wat een prachtige foto’s! Die broek staat je ook heel leuk.

Sabine -

Wat een supercute outfitje heeft Jelle aan!

Shiralee -

Wat een toffe foto’s met die bloesem! Je broek vind ik ook echt helemaal het einde! En aaaaahhhhhh wat cute, mini allstars. <3

Lindsey Beljaars -

Aah wat een superleuke fotos!!

Bahar -

Normaal ben ik een stille lezer maar wauw wat een mooi outfit, ik ga gelijk de broek bestellen.

Danique Krol -

Wat een leuke outfit! Ik vind de foto’s echt heel leuk en spontaan geworden!

Kiss & Make-up -

Ik vind ‘t echt GEWELDIG dat jij zo stralend en lachend op de foto’s staat! Is eens wat anders dan altijd die superserieuze blik-op-oneindig die de meeste fashion bloggers doen :-)

Nicole -

Wat een ontzettend mooie fotos! Heel erg leuk! Hele leuke outfit ook. Ik vind de broek echt super tof en classy.

Margot -

Wat zie je er mooi uit en wat is die broek leuk!

Julie -

Wat zie je er toch weer prachtig uit. Misschien is het een leuk idee om een artikel te schrijven over je meest favoriete outfits van Jelle

Mimi -

Comment weggehaald? Zo raar waren mijn complimenten toch niet? Raar dit.

Willemijn -

Hoi Mimi! We verwijderen nooit comments, behalve comments met hele erg scheldwoorden. Ik heb je comment in de spamfilter terug kunnen vinden en nu staat ie er weer tussen. Bedankt voor je compliment! :)

Patricia -

In onze straat staan alleen maar van deze bomen, een hele korte tijd hebben we de mooiste straat van het dorp haha
Super leuke broek, staat je goed/vrouwelijk, zeker ter afwisseling van de skinny jeans. De all stars er onder ben ik niet helemaal over uit. Die schoentjes van Jelle, echt té koddig!

Ayra -

Normaal post ik geen comments, maar je ziet er echt fantastisch uit!! Laatst maakte je een opmerking dat je nog niet je oude lichaam terug hebt van voor de bevalling. Ik vindt je er nu echt super getoned en slank uitzien!

Aboutsbstyle -

Wat een prachtige foto’s, vooral de close-up foto’s. Liefs soraya

Paola -

Wauw wat zie je er geweldig uit en wat een prachtige foto’s! Ik vind je outfit heel leuk. Vind de schoenen alleen wat minder eronder. Ook Jelle’s outfit is super leuk!

Suzanne -

Leuke outfit en prachtige foto’s!

femketje -

prachtige foto’s 😀

Monique -

Leuke outfit! Wat zie je er goed uit zeg!!! Normaal ben ik een stille lezeres maar wilde je even laten weten dat het sporten echt te zien is.

Willemijn -

Ah lief, dank je!

Nienke -

Prachtige foto’s! Ik vind het een yay! 😀

Leonie -

Wauw, wat een prachtige foto’s zeg!

Eva -

Mooie foto’s bij die bloesemboom! De outfit staat je ook heel leuk!

Eline -

Leuke outfits!
Ik snap je wel wat betreft de Charlotte Olympia collectie. Vind het wel heel leuk dat ze drie rode lipsticks hebben uitgebracht, mijn favoriete lipstick kleur!
Ik heb gisteren Scarlet Scarlett gekocht :)

Hester -

Ik vind die broek zó zo mooi, direct al toen je ‘m filmde in het pashokje in je weekvlog. En All Stars staan je heel mooi, sportief en jong maar nog wel fijntjes en tijdloos!

Mascha -

Wat een mooie outfit! *besteld broek meteen*

Miriam -

Die foto’s, wat gaaf geworden! Love je Allstars (die heb ik ook ;p) en de broek, erg leuk en idd al lekker zomers. Yayyy voor het lekkere weer!

Silkeblogs -

Wauw, prachtig! Hele mooie foto’s =D

Maaike -

Wat staat deze outfit je leuk! <3

Nienke -

Ik zag de broek al in je weekvlog, vond hem onwijs mooi. En hij staat je prachtig, hele leuke foto’s! Liefs,

Ilona Wielinga -

Wauw wat een prachtige outfit, staat je echt goed! Mooie foto’s ook!

Charile -

Prachtige outfits maar ook zeker complimenten voor de foto’s :)

Svenja -

Wauw, wat een onwijs mooie foto’s zo bij de bloesemboom! Je ziet er stralend uit Willemijn! Je outfit is ook heel tof. En wat leuk dat Jelle zijn outfit ook voorbij komt, echt een te schattige broekje heeft hij aan op de foto!

Eva -

Super leuke outfit. De broek is heel tof! En ik vind de lipstick ook erg mooi! Hmm ik had de lipstick gespot en toen dacht niet zo bijzonder. Maar nu ik hem op zie, wauw echt mooi!

Katrien -

Super leuke outfit! Heel leuke broek!! Staat ook heel leuk met een losser vallende blouse, heel classy dan.

Kathelijne -

Wow!
Ik zag je al in dzee outfit op de dytg en ik vond hem zo mooi! Hij staat je ook prachtig x

Mimi -

Wat een fijne lentefoto’s met de kersenbloesems. Dit vind ik een van de leukste artikelen. De outfit is ook super.

Yvonne -

Ik ben zo gek op die roze bloesem! Het doet me denken aan mijn kindertijd; de buurvrouw had zo’n boom in haar tuin en daar plukten we vaak van om de schommel mee te versieren. Toen we nieuwe buren kregen na haar overlijden, werd de boom gekapt. Wat baalde ik daarvan! Mooie foto’s, en wat ben je alweer mooi slank (niet dat je ooit dik was ofzo, maar je hebt immers pas een kleintje).

Sennett -

Mooie foto’s en gave look. Vind de top super mooi. Jelle ziet er ook super lief uit :-)

Curly creative -

Ware en prachtige foto’s ik ben verliefd. Coole outfit ook al zou ik t eerder combineren met pumps denk k

Xx

Kelly -

Wauw wat een gave foto’s en een toffe outfit! Ik hou van Converse All Stars, voorheen was dat de enige schoen die ik droeg. In het klein zijn ze echt heel schattig!

Liez -

Wat een geweldige outfit, vooral de broek! En Jelle ziet er ook altijd geweldig uit.
Over de Charlotte Olympia collectie…. Echt een dikke nay

Adrienne -

Die laatste foto is echt prachtig! En liefde voor de Allstars en coole outfit van Jelle. Geniet van het prachtige weer op deze dubbele feestdag. Liefs

Femke -

Jaaaa, bloesembomen zijn echt favoriet hier. Ik vind ze zo mooi :-)! Toffe look. Goed dat ik je Allstars zie. Ik heb in de kast ook dit lage model liggen, maar dan helemaal wit. Dus het logo en die rode streep van Allstars zijn ook wit. Ja, die ga ik vandaag lekker aan doen :-)!

Florence Vlogt -

Wat super mega schattig die kleine schoentjes! Leuk broek draag je!
Liefs xx

Reageer ook