Mulberry Tassen Stash

Als je ons al langer volgt dan weet je dat wij echte Mulberry fans zijn. Onze collectie is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en oh…. Wat zijn we iedere dag weer blij met onze ‘Mully’s’! Vandaag een update van onze Mulberry tassen stash. 3, 2, 1, likkenbaardééén!

https://youtu.be/RimmkLLigb0

34 reacties

Esther -

Zo’n leuk filmpje! Ben ook zo dol op Mulberry. Ja de tassen zijn duur, maar de kwaliteit van het leer is echt geweldig. Geniet er elke dag van. Nieuwe collectie heb ik ook minder mee. De kite vind ik wel mooi, rest echt minder.

Madelaine -

Ik heb sinds kort een Mulberry Small Bayswater (shrunken calf) en ik ben er zo zo zo onwijs verliefd op. Sowieso, wat moet een vrouw zonder mooie tas?

trees -

zijn jullie al een keer naar de outlet geweest in Roermond? ze hebben een mulberry winkel. die hebben altijd veel tassen staan voor minder!! heb daar laatst een tas gekocht ( geen mulberry maar tods) afgeprijsd van 2000 naar 550. misschien de moeite waard om eens te kijken?

Vera -

Zelf afgelopen weekend mijn eerste Mulberry gekocht(!!), een zwarte ‘normale’ Lily met zilveren hardware. Heb elke dag even een momentje dat ik naar haar kijk omdat ik er zo blij mee ben 😉 Natuurlijk kun je van dat geld andere dingen doen zoals een vakantie, maar je spaart er toch voor? Gun het jullie van harte en vind het super leuk om jullie stash te zien! Loooove Mulberry!

Hester -

Eens met wat Patricia zegt! Hele leuke video maar ik zou het ook leuk vinden om een soort Mulberry ‘lookbook’ in videovorm of gewoon een artikel van jullie collectie te zien. Het zijn namelijke hele verschillende modellen en kleuren dus ik ben benieuwd hoe jullie ze dragen! Zoals bijvoorbeeld met de video van Charlotte Olympia :)

Veroniek -

Mooi! ik zou moeite hebben om een favorietje te kiezen uit jullie verzameling 😉 Ik sluit me graag aan bij een eerdere comment: als jullie de modellen passen / showen kunnen we ons een correcter beeld vormen van het formaat en hoe de tas staat.
Kijk nu al uit naar de vlog over de nieuwe collectie!

Amelie -

Ik moet altijd zo lachen om jullie Nederlandse uitspraak van Mulberry 😉
Als echte fan zou ik daar op gaan oefenen dames!

Willemijn -

Neeeeeee, hihi, op z’n Nederlands bekt zo lekker 😛 Hahahah!

Amelie -

Het past in ieder geval wel bij jullie Groningse nuchterheid! :-)

Linda -

Aaaaaah eindelijk, ik heb echt uitgekeken naar deze video 😉 Echte eye candy hoor, de zwarte Willow van Martine is mijn favoriet! Ben zelf in het bezit van 2 Mulberry tassen, de klassieke Alexa in petticoat white en de Alexa hobo in plum. Durf het bijna niet te zeggen, maar van die laatste heb ik toch stiekum wel spijt.. vind de kleur echt fantastisch en er past ontzettend veel in, maar ik vind hem leeg eigenlijk al te zwaar, laat staan met een laptop en a4 mappen erin enz (heb ook schouderklachten net als Martine). Ik zou wel graag nog een Cara Delevigne tas willen, lijkt me echt superhandig dat je hem ook als rugzakje kan gebruiken :) Ben erg benieuwd naar jullie vlog in de Mulberry store, hoop dat de nieuwe modellen ook echt de moeite (en het geld 😉 ) waard zullen zijn :)

Patricia -

Poeh zeg, moet even bijkomen na zoveel Mulberry’s haha. Mooie verzameling hoor en leuk om te zien hoe blij jullie ermee zijn. Het geld kan maar een keer uitgegeven worden, iedereen heeft zo zijn dure ‘zwaktes’ ;-). Worden jullie nooit verleid door een ander merk?
Ik heb een zwarte Bayswater, prachtig identiek nagemaakt in China! Fijn voor op reis, kan heerlijk veel in. Ik heb zelf veel meer met schoenen en sieraden, Huge Swarovski fan en dat is Martine’s schuld.
Mijn zoon(15) loopt trouwens net voorbij, “hé, dat is Willemijn” :-)

Lieke -

Dit verklaart waarom jullie die irritante advertentie van The Huntsman al een week lang op jullie sites hebben staan.
Geld moet wel binnenkomen..
Gruwelijk irritant.

Liens -

Dit vind ik wel een beetje kort door de bocht…

Vera -

Waar slaat dit nou op zeg..

Nele -

WAUW, wat zijn die tassen ongelofelijk mooi! Vooral die roze clutch, die is zo schattig! Jammer dat je hem niet vaak gebruikt. Die lily tassen zijn ook echt prachtig :)

helen -

Nu snap ik waarom jullie zoveel advertorials nodig hebben.

Maaike -

Gave tassen! Ik zou nog steeds graag een Alexa willen hebben, maar eerst mijn rijbewijs 😛

Danique Krol -

Wat een prachtige tassen! Echt een collectie om trots op te zijn!

Shirley -

Niks anders dan: PRACHTIG! Ik heb zelf ook een paar modellen, de Bayswater, Alexa, Lily en Bryn. Super mooie tassen waar ik altijd veel plezier van heb!

Patricia -

Prachtige tassen ! Had alleen graag gezien dat jullie de tassen ook even ‘live’ geshowt hadden zodat je ook het formaat wat beter kon zien.

Zoë -

Als groot Mulberry fan kan ik niet anders dan verliefd kijken naar deze video. Ik wil echt even zeggen dat sowieso de Lily & Bayswater voorlopig NIET uit het assortiment gaan. Toen de verandering bekend werd, heb ik contact gezocht met de store manager van Mulberry in de PC. Er is mij verzekerd dat de Lily & Bayswater voorlopig naast de nieuwe collectie zullen blijven. Ik heb specifiek naar die twee gevraagd aangezien ik die anders nu meteen aan mijn collectie had toegevoegd, de andere modellen zijn bij mij dus niet bekend. Maar we kunnen dus sowieso nog van de Lily & Bayswater blijven genieten. :)

Liens -

OEF! Ik ben zelf ook aan het sparen voor een Lily en was al bang dat hij uit het assortiment zou gaan :)

Kiss & Make-up -

Aaaaah jullue luxepoezen! 😉 Mooie verzameling hebben jullie ondertussen. Elk zes! Maar er kan natuurlijk altijd wel nog eentje bij, hehehe. Jammer dat je die roze clutch niet vaak draagt. Maar mja, hij lijkt inderdaad wel een beetje plat en klein.

Kimmetje -

Echt waar Willemijn dat je die bow clutch weg wilt doen?! Dat is juist de tas waar ik steeds naar zit te kijken sinds jij hem hebt aangeschaft. Ik vind hem echt prachtig!

Jorinde -

Ohh wat is het smullen met deze video! 😱 Ik ben spontaan verliefd op de Willow! Wat ontzettend jammer dat deze collectie (straks) niet meer verkrijgbaar is. Wat dat betreft alleen al hebben jullie een hele goede investering gedaan, haha!

N -

Ik reageer volgens mij nooit dat ik het belachelijk vind, en ik heb ook een verlanglijstje voor later, maar van dat argument van “de één gaat vaak op vakantie, de ander spaart postzegels en wij kopen dit” word ik wel een beetje moe. Heel veel mensen hebben namelijk überhaupt geen geld om óf op vakantie te gaan óf postzegels te sparen óf dure tassen te shoppen. Het is echt niet zo dat iedereen een dure hobby heeft! Prima, we laten iedereen in zijn of haar waarde, maar blijven jullie dan ook realistisch? Het is niet erg en ik wil jullie geen schuldgevoel aanpraten, er is voor gewerkt, maar dat “ach iedereen heeft zo z’n dure dingetjes” is gewoon niet waar.

Willemijn -

Hoi! Ik snap wat je zegt, maar ik geloof dat je het een beetje verkeert interpreteert wat we daarmee willen zeggen. We krijgen zo vaak te horen ‘Weet je wel wat je met dat geld kan doen? Daarvoor kun je toch veel beter xxxx is doen!’ Dat wij dit ‘sparen’ is onze reactie daarop. Niet dat we er vanuit gaan dat iedereen dit kan of wil betalen, ben je gek! 😉 We knijpen onszelf in onze handen dat we dit kunnen… :)

Raisa -

Ooooohh ze zijn zo mooi! Het erge is, ik had mijn vriend eindelijk zo ver dat ik een designers tas mocht kopen. Het zou de Mulberry Lily in oxblood worden. Na onze bruiloft, in juni, zou ik beginnen met sparen. Ik ben dan dus ook echt heartbroken dat ze uit de collectie gaan…. De enige reden dat ik hem zo ver gekregen had was dat de tassen rond de €1000 waren in plaats van boven de 3000 zoals Chanel… Helaas zal ik niet snel genoeg het geld bij elkaar hebben voor ze uit de collectie gaan. De gewone spaarrekening moet natuurlijk ook aangevuld worden :(

Suzanne -

Hele leuke video! Bij zulke video’s smelt je gewoon weg!

Marjan -

Hmmm er ging wat mis met reactie plaatsen. In ieder geval geniet van jullie collectie☺️

Marjan -

Leuke video! Struisvogel zo mooi! Ik heb sinds een paar weken de gele struisvogel kite. Zo blij mee! De nieuwe herfstcollectie mwah 😕

Lenneke -

Jonge, die tassen zijn gewoon een vorm van beleggen 😉

Willemijn -

Hahahaha! Jij snapt ‘m! 😉

Femke -

Ik vind jullie tassen van Mulberry echt heel mooi.. Mijn smaak is net ietsje anders qua tassen, maar dan nog heb ik alleen maar heel vel bewondering voor jullie collectie haha!

Reageer ook