Kappersvlog: Cyclaam & Rood

Vorige week vrijdag zaten we weer in de stoel bij Sue voor een knip- en kleurbeurt. Martine wilde graag haar hele haar een paars/roze gloed geven en ik vroeg Sue om mij weer een subtiele redhead te maken. En wauw, Sue did her magic again! Kijk maar!

https://youtu.be/Fk8YT6hb20k

17 reacties

Miriam -

Wauwie, gaaf zeg! Staat jullie allebei ook zo goed die kleuren die jullie nu hebben. Leuk om te zien 😀

Elise -

Als ik “cyclaam” zie staan kan ik me nooit zo goed een beeld voorstellen wat dat precies is. Heb het eens gegoogeld, en het is een plant, haha. Cyclaam als kleur wordt normaal gesproken blijkbaar magenta genoemd, dat zegt mij toch iets meer 😉 Wel ziet jullie haar er weer gaaf uit!

Eva -

Vooral kleur van Martine vind ik gaaf!

Syl -

Wat ziet jullie haar er weer stralend en levendig uit!

Suzanne -

Leuk om te zien. Het resultaat is weer prachtig!

femketje -

woahh love dat rood 😀

Tessa -

wat een prachtig eindresultaat! Vooral de paarse gloed is echt wauw! Één vraagje; hoeveel cm/inch was de krultang die Sue gebruikte?

Willemijn -

1 inch 😀

Aboutsbstyle -

Het resultaat is weer prachtig geworden meiden. Liefs soraya

Kiss & Make-up -

Yeeees, back to red, heel mooi geworden! Heel interessant ook om die krultechniek te zien, mooi effect.

Nicole -

Super mooi resultaat! Het staat jullie allebei super goed.

Daniëlle -

Wat een prachtige kleuren! Ik verheugde me al op een nieuwe kappersvlog. Ik ben begin maart bij Salon B Amsterdam Centrum geweest, ik ben er echt super tevreden over! Heb nu alweer zin om weer te gaan!

Janneke -

Wat een mooie kleur allebei! Ik weet nog wel dat Willemijn jaren geleden ook rood haar had, dat stond je toen ook al goed!

Ashley -

Ik was hier zo benieuwd naar eindelijk online :), leuk!!

Florence Vlogt -

Wat een mooi eindresultaat hebben jullie beiden weer. Leuke vlog!
Liefs xx

Mia -

Wauw wat een mooi eindresultaat zeg!!! Maar wat een werk heeft Sue er van gehad bij jullie beide, streng voor streng jullie haren kleuren.

Jacqueline -

Yes een kappersvlog. Snel kijken.

Reageer ook