Givenchy Couture Waterproof Mascara: Black Organza

Hoewel tot nu toe niets Le Volume de Chanel verslaat stoppen we zeker niet met het testen van mascara’s. Hoe mooier en groter die  Bambi ogen, hoe beter! Daarom is het vandaag de bert aan Givenchy. Ik test hun nieuwe waterproof mascara uit: Black Organza!

Zeker met de zomer in het verschiet is het fijn om een waterproof mascara te hebben. Ik heb zelf een haat-/liefde verhouding met mascara in de zomer. Ik draag liever geen of zo min mogelijk make-up als ik naar het strand ga maar soms vind ik een klein beetje mascara wel mooi. Je kunt alleen niet lekker in je ogen wrijven als je een duik hebt genomen: dat staat me tegen.

De Givenchy Couture Waterproof Mascara Black Organza ziet er prachtig uit, wat een pareltje. Givenchy scoort altijd dikke punten op het gebied van verpakkingen. De mascara is wit met een zilveren kruis en heeft een reliëf met vierkantjes.

En zo ziet het borsteltje er uit. Het loopt van recht en smal naar bol en rond. Op zich wel handig dat je op die manier met de smalle kant goed in de ooghoeken kunt komen en met de bolle kant de buitenste wimpers voorziet van een royale laag. Het borsteltje heeft synthetische haren, dat is helaas niet mijn favoriet.

Links heb ik geen mascara op en rechts zie je Givenchy Couture Waterproof Mascara Black Organza. Dit zijn twee laagjes. Een laagje was namelijk niet genoeg. Bij het eerste laagje nam Givencht vooral de basis mee maar niet de volle lengte van de wimpers, bij het tweede laagje wel maar daar moest ik best wel moeite voor doen.

Nee, ik vind het resultaat ook helemaal niet mooi. Het krult vooral mijn wimpers, maar ik vind dat het niet mooi wordt verdeeld over de hele wimper en dat het best wel klonterig lijkt. Mijn wimpers voelen licht aan elkaar geplakt. Hoewel spinnenpoten weer helemaal de trend worden, laat ik dat graag aan me voorbij gaan!

Van zo’n dure mascara verwacht ik eerlijk gezegd wel betere kwaliteit. Het stelt me een beetje teleur! Het voelt ook helemaal niet fijn aan.

Maar is de mascara waterproof? Dat is’tie zeker, maar dan kom ik gelijk bij het volgende: wat een gezeur om dit er af te halen. Als je denkt dat het er af is en je knijpt zachtjes in je ‘schone’ wimpers dan voel je alsnog wat zitten bij de basis. Ik vind het allemaal maar veel gedoe en absoluut niet fijn.

De Givenchy Couture Waterproof Mascara Black Organza scoort mij bij alleen punten voor de mooie verpakking maar verder? Nee erg jammer, ik zou deze ook niet aanraden. Geef dan vooral je geld uit aan Le Volume de Chanel!

Givenchy Couture Waterproof Mascara Black Organza kost €34,95 en is te koop bij de luxere parfumeriezaken.

21 reacties

Mariska -

Deze ziet er inderdaad niet zo heel erg mooi uit, jammer!

Nicole -

Hmm nee ik vind het resultaat niet mooi. Jammer maar het bespaart mij wel een hoop geld haha.

Kiss & Make-up -

Aw, wat een tegenvaller zeg! Zou niet mogen voor dat geld.

Bianca -

Nee sorry dit is geen mascara die ik zou kopen, dan inderdaad toch veel liever die van Chanel x

Suzanne -

Beetje jammer dit. Ik had er meer van verwacht.

Ilona Wielinga -

Mooie productfoto’s! Het resultaat valt helaas wel wat tegen inderdaad!

Chantalle -

Oei, het resultaat valt wel heel erg tegen! De huls vond ik ook wel mooi.

Daphne -

zo’n dure mascara en dan ziet het er zo uit? Nee, dit wordt hem niet.

Melissa -

Ik schaam mij dat dit uit mijn beauty-bloggende mond komt, haha: maar ik vind het klonterige effect juist wel mooi. Ik ben heel wit en heb echt witte wimpertjes. Ik vind het heerlijk om er een dikke laag op te smeren, haha!

Lindsey Beljaars -

Aah jammer dat de mascara zo tegenvalt.. Het resultaat is inderdaad niet zo mooi!

christien -

Ik heb vaak wel waterproof mascara ivm mijn wimpers die tegen de bovenrand van mijn ooglid aankomen. En laat mascarastippels nou niet in mijn rijtje van favoriete ooglooks zitten 😛
Daarnaast fiets en loop ik door weer en wind en ook tijdens mijn werk is t prettig als ik er niet uitzie als een panda 😀
Maar deze stelt idd erg teleur! Ik hou juist van gescheiden wimpers…

Silkeblogs -

Supermooie foto’s! Jammer dat het resultaat tegenvalt.

Eva -

Hij ziet er super de luxe uit maar het resultaat is helaas niet mooi :-(

Natasja -

Wat jammer! De verpakking is inderdaad mooi! Maar als ik de foto’s zie, snap ik ook meteen wat jij bedoelt… Jammer dit!

Liset - Beautydagboek -

Ah wat jammer dat hij zo plakkerig oogt (letterlijk, haha)! Heel fijn dat hij waterproof is voor de warme of juist natte dagen, maar ik vind het resultaat niet helemaal mijn ding ;). Wel vind ik de verpakking prachtig!

Elles -

Waterproof mascara, ik ben er ook geen fan van hoor. Haal ik het er af, schuren de mascara stukjes over mijn oog. Nee niks voor mij. Ik vind deze mascara ook helemaal niet mee, en dat voor 35-,. Het ziet er slordig uit, dan vind ik mascara van Essence nog beter.
Liefs,
Elles

Anniek -

Oeh, hij is inderdaad wel behoorlijk klonterig! Balen zeg, want het is een duur ding!

Akosua -

Ik vind zelfs de huls niet mooi en het effect ook niet. Spinnenpoten is een trend die ik graag aan me voorbij laat gaan.

Femke -

Oehh neee, ik vind het resultaat helemaal niet mooi. Wat jammer! Ik vind de huls wel erg mooi, maar daar gaat het niet om hè, haha ;-)!

Reageer ook