Dior Stash Flash

Menig volger heeft ons heel wat jaren ontdekt tijdens ons ‘Diorgasme’. Het leek ons daarom wel weer eens leuk om een overzicht te geven van onze Dior stash op dit moment. Of te wel: een Dior Stash Flash. Let’s do this!

https://youtu.be/0_MqrnSkP5U

Wat vind jij van Dior? En heb je er veel producten van of niet?

12 reacties

Marlin -

Heel leuk om te zien, vind de stash flash video’s altijd heel leuk :)
En heel toevallig heb ik vandaag mijn eerste high end make-up product gekocht, een lipstick van Dior! Ben er echt heel blij mee :)

Syl -

Ik vind die lipgloss die lijkt op een lipstick, zelf niet zo prettig. De gewone lipgloss vind ik wel erg fijn. Ik heb een oogshaduwpalette van de Golden shock kerst collectie van een aantal jaar geleden. Leuk om weer eens een one-brand-stash te zien

Kiss & Make-up -

Luxeeeeeuuuuh :-) Heerlijke video, word er echt hebberig van…

Cora -

Ik heb de fluid stick in pandore ook en vind ‘m juist super haha. Je kan het best mooi opbouwen en vind de finish zo mooi fris

femketje -

geweldig mooie items 😀

aboutsbstyle -

ik houd van dior, jullie hebben wel mooie parels ertussen zitten. liefs soraya

DisneyChicks.nl -

Wat heeft Dior toch een mooie producten in de collectie! Wat een feestje om dat in je bezit te mogen hebben. :)

Lindsey Beljaars -

Wat een fantastisch Dior Stash zeg, heel leuk om te zien!

Femke -

Diorgasme hahaha :-)! Ik vind bijna alle producten geweldig, maar de highlighters van Dior zijn zoooooo mooi!

Svenja -

Wat heeft Dior toch een hoop prachtige producten. Jullie hebben een hoop mooie items van dit merk in het bezit <3 Ik heb zelf in het verleden één keer een Dior lipstick gekocht, maar daarna nooit meer, daar moet snel verandering in komen! Verder vind ik vooral de parfum collectie van Dior altijd heerlijk!

Silkeblogs -

Diorgasme, haha! Ja, dat is echt het gevoel dat ik krijg als ik al dit moois bekijk =D

Anniek -

Haha, dat allereerste paletje, met bijgaand diorgasme, weet ik nog wel hoor! Ik weet nog dat ik in die tijd jullie net ontdekte en echt eindeloos filmpjes van jullie heb gekeken :) Deze ga ik vanmiddag bekijken, ik ben benieuwd!

Reageer ook