Budget Look met nieuwe Essence en Catrice producten!

Er kwam een grote doos binnen vol met nieuwe producten van Essence en Catrice. Ik graaide meteen de producten er uit die me interessant leken en bespreek ze in deze kletsvideo met jullie. Zitten er nieuwe toppers tussen?

https://youtu.be/qdBdlg_YUlA

 

18 reacties

Florence Vlogt -

Wat een leuke video weer Martine. Ik ben niet helemaal weg van de lipstick die je op hebt maar je enthousiasme is erg aanstekelijk 😀
Liefs xx

Fera -

Zo leuk! Eindelijk weer iets met budget, vroeger deden jullie onwijs veel budget looks.
Hoop dat jullie dit gaan volhouden, de high-end make up is voor veel mensen een behoorlijke aanschaf.
Ben gek op budget make-up!

Mariëlle -

Leuk dat je een budget look doet met de essence producten en hij staat je prachtig! Mijn kleine zusjes kopen dit merk vaak en zijn helemaal weg van jou video. Zelf vind ik dat bugdet merken soms ook best goede producten hebben, niet alles maar dat is ook niet zo met duurdere merken.

Vanessa -

Leuke video Martine! Ik gebruik graag make-up van Essence en Catrice, lekker betaalbaar. Ik herken het trouwens heel erg dat de ene kant van je gezicht er mooier uitziet dan de andere kant. Gek hè?

Lente -

Superleuke video Martine!

Margo -

Echt een geweldig leuke video! Heerlijk om naar te kijken!

Nicole -

Hele leuke video. Ik vind de look erg leuk geworden!

Ilona Wielinga -

Enorm leuke video om te zien, de budgetproducten worden echt steeds beter. Zelf ben ik ook enorm fan van Essence.

Aukje -

Haha, genieten deze video. Leuk, Martine!

Aboutsbstyle -

Ja ik herken het zeker dat mijn ene helft van mijn gezicht altijd beter lukt daniet mijn andere helft. Ze zeggen niks voor niks je goede en slechte kant hihi
Liefs soraya

Lieke -

Van het wenkbrauwding zit het product in de dop! 😉

femketje -

hahah geweldige video 😀 je snor witwassen :’) die highlighter is echt THE BOMB!

Daphne -

Hey Martine!
Geweldige video, ik heb echt moeten lachen toen je die highlighter op jouw kaken aanbracht! Hilarisch 😃

Laura J -

Leuk om ook weer een keertje budgetproducten te zien!
Wel vind ik het jammer dat het (naar mijn idee in ieder geval) steeds meer te merken is dat jullie niet meer echt de moeite doen on op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op budget-gebied. Je noemt deze producten bijvoorbeeld “nieuw” en zegt dat ze “al” in april in de schappen komen, terwijl sommige producten echt al 2 maanden te koop zijn of zoiets.
Verder echt een hilarische, spontane video. Vind het zo leuk om je directe reacties te zien!

Femke -

Wat een heerlijke, uitgebreide review. Over die topcoat van de mascara van Essence heb ik al meer goede verhalen gelezen. De look die je hebt gemaakt vind ik leuk. De lipstick staat je erg mooi.

Marlies -

Het klinkt een beetje raar om te zeggen omdat ik je natuurlijk niet echt ken, maar wat ben je heerlijk jezelf in deze video! Ik vind zo’n kletsvideo daarom ook leuker om te zien dan video’s met een voice-over. Vaker doen! 😉

Liset - Beautydagboek -

Zelf koop ik haast nooit meer iets van Catrice, maar toevallig heb het blush palette laatst gekocht. Die is zo mooi en gebruik ik regelmatig :).

Suzanne -

Leuk om te zien. Nog steeds vind ik dat budgetmerken toch erg goede producten naar buiten brengen.

Reageer ook