Wandelen loont bij Etos!

Dat bewegen goed voor je is, dat weet iedereen. Maar we bewegen niet altijd genoeg. Gemiddeld lopen Nederlanders 6000 stappen per dag. Ik kan je vertellen dat het er bij mij zelfs maar4000 zijn. Maar wandelen loont bij Etos en dankzij de Etos App liep ik maar liefst 10.000 stappen per dag en werd ik ook nog eens beloond. Ik laat het je zien in deze vlog!

https://youtu.be/zOm3V4zPKus

De Etos App kun je downloaden in de App Store/Play Store van je smartphone. Lees hier meer informatie over de Etos App!

16 reacties

beautifulday4makeup -

Wel jammer dat ik deze als belgische niet kan downloaden :(

Jorinde -

Wat een super leuke app! Ik hou m’n stappen sinds kort ook bij op de Gezondheidsapp van m’n telefoon en dat werkt ook erg motiverend. Heb de Etos app meteen gedownload want vind het een geweldig leuke actie!

Janneke -

Leuk! Ik ben sinds vandaag begonnen :)

Laura -

Wat een leuke actie! Ik heb altijd een UP om, enorm motiverend inderdaad. Weten jullie of de app van Etos met mijn UP kan synchroniseren? Dan hoef ik niet altijd mijn mobiel mee te nemen.

Josephine -

Ik merk wel dat hij niet alle stappen pakt. Heb ook een standaard stappenteller op mijn telefoon waar ik al erg op let of ik daar de 10.000 haal maar dan rekent ie bij etos maar 3000 stappen oid. Nja, ik houd de app gewoon op mijn telefoon en dan zie ik vanzelf wel wanneer ik iets krijg ervoor :)

janice -

Ik vind het jammer dat jullie minder posten op de site maar wel strooien met de advertorials. Ing, milkunie, 2x gesponsorde taart nu weer de etos. Ik denk dat jullie ook meer geld binnen halen door de kwaliteit van de blog wat meer omhoog te halen. Vooral de blogs op 2wm zijn de laatste tijd echt ondermaats

Luna -

Ik vind het leuk, maar zonde voor de mensen die wegens gezondheidsredenen en/of beperking helemaal (niet goed) kunnen lopen. Die vallen sowieso al buiten de boot met deze challenges en verrassingen. Dat vind ik weer minder. Ook vind ik de app zeer traag werken en vraagt de app soms drie keer in vijf minuten voor opnieuw in te loggen. Als ik bij de Etos sta en de app vraagt ook weer (extra traag) om in te loggen, dan denk ik dat het behoorlijk lang gaat duren bij de kassa.

Denise -

Bij letterlijk álles wat je bedenkt zijn er wel mensen ‘die er buiten vallen’. Dat hou je.

Eefje -

Jammer…. bij mij doet de app het niet goed en ik heb een gloednieuwe telefoon (android), dus daar kan het niet aan liggen.

Judith -

Bij mij precies zo. Nieuwe telefoon en de app telde vandaag 0 stappen. m’n telefoon gaf zelfs aan dat de app te veel batterij vroeg. Maar weer verwijderen dus, helaas.

Marieke -

Echt heel leuk gedaan deze advertorial! :) Ga de app ook downloaden!

Nicole -

Ik vind dit echt een hele leuke actie van Etos! Echt goed dat ze dit doen.

Soof -

Leuke vlog! Ik draag sinds kort een sporthorloge die ook mijn stappen bijhoudt en moet zeggen dat het inderdaad motiverend werkt. Nu vind ik het prima om dat sporthorloge te dragen op werkdagen, omdat ik dan sowieso in sportkleding rondloop, maar als ik een dag ‘normale’ kleding aan heb staat het toch niet zo heel mooi. Moet je bij deze app je telefoon per sé in je zak hebben of worden de stappen ook geteld als je je telefoon in je tas meeneemt?

Jennifer -

Super leuk! Precies iets waar ik op wil Letten nu. Op naar de app store haha

Jamey -

Ik ga de app gelijk downloaden! Super leuk!

Diana -

Wat een super leuke app. Super actie van Etos!

Reageer ook