Vlog: Tanden bleken bij WIT!

Altijd hebben we al onze tanden een keer willen bleken. Een aantal jaar geleden deden we dit alleen dan zonder peroxide wat een ander resultaat opleverde. Wel wit, maar niet stralend wit. Dit keer gaan we voor een tandpasta-reclame-gebit bij tandartsenpraktijk WIT in Amsterdam!

https://youtu.be/JMlrVob2QRE

 

Wil je kans maken op een van de vijf kortingsvouchers ter waarde van €100 op een bleekbehandeling bij WIT? Check dan hier de Facebookpagina van WIT voor de winactie!

De winactie zal in de loop van vandaag online komen te staan op de Facebookpagina van WIT. Veel succes met meedoen en bedankt voor het kijken naar onze vlog!

26 reacties

Dental Care -

Leuke vlog en een mooi resultaat!

Jasmijn -

Wat een top resultaat! Is het nog steeds heel wit of is het al weer een beetje verkleurd?

Shannon -

Wat een mooi resultaat zeg! Zo te zien zijn ze daar ook erg klantvriendelijk, ze legt in ieder geval alles duidelijk uit.

Evelyne -

Ligt het aan mij of staat de win actie nog niet online🙈?? Ik kan het in ieder geval niet vinden.

Nicole -

Wauw echt een mooi resultaat!

Maxime -

Ben al een tijdje erover aan het nadenken om mijn tanden eens te laten bleken. Na een paar jaar een beugel te hebben gehad moet dat voor een mooi effect zorgen! Ik kan alleen de winactie nog steeds niet vinden op de Facebook pagina van WIT!

Christa -

Wat een leuke vlog weer! welke lipstick draag je willemijn? Staat je super. Die van jou ook tien :) zulke kleuren staan mij alleen helaas niet

Carmen -

Prachtig resultaat en wat een gezellige volg!
Ik gebruik zelf de crestwhitening stips en die werken ook perfect!

Iris -

Waar kun je die kopen??

Jeanine de Jong -

Wat een mooi resultaat! De winactie staat nog niet op Facebook :(

Murl -

Ik ben stiekem een beetje benieuwd waarom jullie het hebben laten doen in Amsterdam en niet ergens in Groningen. Is daar een specifieke reden voor? Een behandel methode ofzo?

Willemijn -

Hier in Groningen zijn we 1 keer geweest, maar dat was dus een ander soort methode en werkte niet goed. Hier hadden we goede verhalen over gehoord dus vandaar 😀

Kiss & Make-up -

Oh wat zou ik dit graag doen! Jammer genoeg kan ik niet deelnemen aan de winactie, maar ik wens iedereen die meedoet veel succes.

Janneke -

Wat een verschil! Echt heel erg mooi :)

Jessy -

Wat een mooi resultaat! Heb je nog steeds gevoelige tanden? Of is dat al snel weer weggetrokken?

Martine -

Na een dag was dat weggetrokken!

Syl -

Zo’n voor en na foto is altijd super gaaf! Wat een verschil

Vanessa -

Wauw! Is het niet lastig met slikken als je die klem in je mond hebt? Ik wil ook!

Martine -

Ja wel lastig, maar goed te doen!

Minka -

Ha! Als Chanel liefhebster zie ik bij Vera… ;-))) Super!

Joyce -

Wauw, wat een mooi resultaat geeft het toch! Zit er ook al een aantal jaar over na te denken… Nu gaat het toch kriebelen haha!

Anna -

Mooi resultaat! Ik weet niet of ik het geld er zelf voor over zou hebben, maar het ziet er in ieder geval wel mooi uit! Leuk ook dat jullie Vera en Jeffrey nog tegenkwamen haha!

Lindsey Beljaars -

Wauw, wat een super mooi resultaat zeg! Je ziet echt duidelijk verschil!

Jessy -

Wat een mooi resultaat! Jullie zullen wel flink kramp in je kaken hebben gehad, haha. Ik zou het er wel voor over hebben :)

Maxie -

Voor iemand die al haar halve leven tandheelkunde wilt studeren, is dit toch wel de meest leuke vlog van jullie ooit 😉 . Ik vond jullie tanden nooit echt heel geel, toch zie je een groot verschil met hoe jullie tanden eerst waren. Zou ooit nog wel eens mijn eigen tanden willen bleken… Nog even sparen dan maar.

Janneke -

Ik had eigenlijk nooit de gedachte gehad “Wil en Tien hebben gele tanden”, maar als je voor en na ziet, dan zie je echt een verschil. Mooi hoor! :)

Wel lastig dat jullie tijdens de behandeling niet konden praten. Bij een kappersvlog valt me altijd op dat jullie monden nooit stilstaan :P.

Reageer ook