This Months Favorites (maart ’16)

Maart zit er weer bijna op en jullie weten inmiddels al lang en breed wat dat betekent. Tijd voor onze favoriete beautyproducten van deze maand. En dit keer zit er wel een hele rare favoriet in. Namelijk aftershave. Benieuwd waarom? Kijk maar mee!

https://youtu.be/D2T6wuo73Bw

Martine

  • Dior Lash Primer
  • Paula’s Choice Calm Redness Relief
  • OPI One Chic Chick
  • Etos Aftershave Balm Hydraterend

Willemijn

  • NARS Audacious Kelly
  • NARS Audacious Juliette
  • Givenchy Ange Ou Demon
  • Paula’s Choice BHA 2% Lotion

20 reacties

Marlou -

Leuke video! Dat jasje van Martine is echt super mooi, leuk met die top eronder :-). Waar heb je deze gekocht?

Majorie -

Wat zien jullie er weer stralend uit!

Marit -

Martine, je spreekt ‘ange ou démon’ helemaal goed uit! :)

Eve -

Toch even een correctie, correct uitgesproken is het “ânzjhe”, dus het nasale doet ze wel goed maar de g-klank is zoals de “j” in “javel”! :)

Annelore -

Oh ik ben benieuwd naar de aftershave! Ik heb afgelopen week net die van Nivea gekocht, dus daar ben ik nog wel even zoet mee

Danique Krol -

Wat leuk! Ik heb zelf de Nivea Aftershave Balm, maar ik ben nu ook wel benieuwd naar die van Etos eigen merk!

Kiss & Make-up -

Ik kan echt niet meer zonder de Paula’s Choice BHA 2% Lotion! Doet echt wonderen voor mijn huid.

Momo -

Hoi! Wat zien jullie er leuk uit! Ik hou echt van zo’n witte blouse met gouden kettinkje en die combinatie van licht blauw met streepjes is ook heel leuk, nooit over nagedacht :).
Trouwens, misschien is dit een heel gekke vraag, maar jullie hadden toch laatst zo’n styling video, waarin jullie het hadden over een wijde rok die jullie beiden hadden en dat jullie die weg gingen doen? (of heb ik dat verkeerd begrepen? XD) Maar verkopen jullie die via marktplaats o.i.d.? Hebben jullie een linkje van een blogpost waarin jullie hem aanhebben? Je hoort het, mochten jullie dat willen, dan ben ik best een geïnteresseerde overkoper ;). Groetjes!

Deborah -

Zo grappig, viel me toch ineens op dat Willemijn heel vaak (altijd?) haar hoofd even *tik* naar rechts beweegt bij de “hoi”.

Willemijn -

Hahah oh ja?? Hilarisch! Volgens mij check ik dan nog altijd heel snel even of de camera aan staat en we goed in beeld zitten. Hihi!

Lola -

Wauuuw wat zien jullie er allebei super goed uit in deze video!! 😀 En ik ben heel benieuwd naar de Etos aftershave balsem, ik ben namelijk verzot op die van Nivea, maar ik wil geen merken meer kopen die op dieren testen (Nivea). Etos is dierproefvrij, dus dat zou echt geweldig zijn! Keep it up girls :)

DisneyChicks.nl -

Wat een mooie favorieten! We zijn zelf erg nieuwsgierig geworden naar het parfum!

Diana -

Mooie favorieten!

Margot -

Oh ik kan echt niet wachten tot ik een keer een Sephora binnen kan stappen om die Nars lipsticks in het echt te bekijken!

Lindsey Beljaars -

Wat een superleuke favorieten, natuurlijk konden de NARS lipsticks niet ontbreken!

Liset - Beautydagboek -

Oh, ik ben ook gek op One Chic Chick, het is zo’n mooi kleurtje. En voor mij ook de enige uit de SoftShades Pastels collectie die in 2 laagjes dekt bij mij :).

Emma -

Oh nee meest favoriet is echt zo fout haha, iets is je favoriet of niet, je hebt niet een gradatie daarin zeg maar :p. Verder weer leuke video, ben benieuwd naar die lotion! Ik vind bij Martine die lipstick in combinatie met dat blauwe vest echt super mooi!

Ellen -

Dat parfum heb ik ook! Ruikt idd super lekker :-)

Suzanne -

Hele mooie favorieten. Ik ben enorm benieuwd geworden naar de after shave balm van etos.

Femke -

Ja, die NARS lipsticks.. Die kunnen niet missen natuurlijk haha. Ik ben nog steeds zo benieuwd naar aftershave als primer.

Reageer ook