The Rebuy Tag

Welke producten van je stash zou je opnieuw kopen als ze op zijn, kapot of niet meer goed? Een aantal producten heb ik al meerdere malen opnieuw gekocht of zijn nodig aan vervanging toe. In deze video laat ik je zien welke producten dat zijn!

https://youtu.be/dXPuktbKtJ0

 

18 reacties

Zoe -

Die catrice lipstick en nyx taupe zijn beide niet meer te koop.

aboutsbstyle -

zitten erg mooie producten bij. en de lipsticks wouw again. en de sisley poeder wil ik ook nog een keertje aanschaffen. liefs soraya

Mieke | Mieksmind -

Leuke video! De mac lipstics komen vrijwel helemaal overeen. Faux heb ik niet en d for danger wil ik gaan aanschaffen, super kleurtjes. De producten van nars ben ik zo benieuwd naar want het staat jou zo goed. Mijn naked 2 palette, DA bronzing powder vind ik momenteel awesome en zou ik zo opnieuw kopen

Denise -

Mooie producten! Ik zou MAC Faux, NYX Taupe en Le Volume de Chanel ook nog een keer kopen! Je nagellak vind ik trouwens super leuk!

Kate -

Jaaaa! MAC Faux, Please Me en D for Danger heb ik ook geprobeerd en gekocht bij MAC nadat ik ze bij jou had gezien en ik zou ze alledrie ook absoluut meteen weer kopen als ze ooit opraken! Matte Bronze heb ik ook, maar dan in de Limited Edition verpakking van de Wash ‘n Dry collectie van vorig jaar, super blij mee. En Bobbi Brown Tawny ook, oepsie. En het Sisley poeder. En de Chanel mascara ligt als back-up in de la.

Dankzij deze video ben ik ook benieuwd naar NARS Anita en Anna. Oh oh wat slecht dit 😉

Fleur -

Wat een mooie producten allemaal. Leuke tag! =)

Nathalie -

-Loréal-paris color riche shine-gelee-lipstick-golden-vanilla Helaas niet meer in Nederland the koop die moet ik via EBay bestsellen.
– Estée Lauder sumptuous extreme bold volume mascara- favoriet dus al mijn 6e aanschaffen binnekort!
– We blijven even is de Estée Lauder: Pure Color Envy lipstick 110 Insatiable Ivory
-Pure Color envy 120 desirable (die krijg je bij de sumptuous bold volume mascara dus hier heb ik al twee minis van)
– Elizabeth Arden eight hour cream : 3e tube
-Garnier micelar water hoewel de kwaliteit zoveel slechter is laatste tijd.
– camomile cleansing butter the body shop , 3 pot.
– naked 2/3
– collection concealer

Dit zou ik zeker we ten opnieuw aanschaffen!

Suzanne -

Leuke video! Ik ben erg benieuwd naar de Nars foundation, door jullie enthousiaste verhalen haha. Lijkt Mont Blanc op NW15?

Kiss & Make-up -

Aan de ene kant probeer ik graag nieuwe dingen uit, maar soms heb je toch van die producten waar je gewoon ECHT niet zonder kan. Ik heb dat wel vooral bij gezichtsverzorging en iets minder bij make-up. Een paar make-up producten die ik al talloze keren opnieuw heb gekocht zijn het NYX HD Finishing Poeder, het Catrice lippotlood in Upper Brown Side en het Urban Decay Perversion oogpotlood.

Kimmetje -

Leuk om te zien! Nu ik er over nadenk, eigenlijk koop ik niet heel vaak weer hetzelfde. Enkel mijn mascara blijft hetzelfde: L’Oreal telescopic waterproof. Voor de rest hou ik van veel uitproberen. Maar iets wat ik zeker opnieuw ga kopen en elke cent waard is geweest: Sisley L’Orchidee blush! Wow, wat een beauty en ik zie er daarna altijd meteen gezond uit!

Tamara -

Leuke tag en mooie producten. De liefde voor mac please me en mehr deel ik met je. Mooie zacht gele nageltjes heb je! Love it!

Zuleya -

Leuke video! Grappig om te zien hoeveel iemand van make-up kan houden😊

Danique Krol -

Erg leuke tag! Komt er ook nog een versie van Willemijn?

Lindsey Beljaars -

Wat een leuke TAG! Deze kende ik nog niet!

Suzanne -

Erg leuk om te zien! Mooie producten ook

Femke -

Wat een heerlijke producten.. MAC Mehr is hier ook favoriet, net zoals Twig. NYX Taupe wil ik ook nog eens graag aanschaffen. Ik wilde net zeggen, wat ben je snel door Opal van Becca heen gegaan.. maar wat balen dat je hem een keer hebt laten vallen. Dan breekt mijn hart altijd een beetje, haha! Cliniqiue Take the day off is hier ook favoriet!

Anniek -

Wat een toffe video Martine, heel leuk ge-edit ook! Zelf zou vooral mijn Rimmel Natural bronzer zó opnieuw kopen als ‘ie op is, net als het bruine shimmer oogpotloodje van Essence. Dikke favorieten, die twee! :)

Macblogster -

Leuk om te zien. Ik zou het Naked 3 palette opnieuw kopen. Plus enkele matte MAC lipsticks (Flat Out Fabulous, Taupe & Relentlessly Red) 😍😍 Plus mijn Lancome mascara met zwanenhals, de volume die dit creeert 🙊

Reageer ook