Stylingsessie bij B Academy

Vandaag gaan we iets heel leuks doen! We hebben namelijk een stylingsessie bij B Academy. We krijgen een kleuranalyse, een figuuranalyse en spreken onze stijl door met stylistes Gerline en Anouck. Zó leuk!

https://youtu.be/u6aIrSC_bTI

Wil je ook eens zo’n stylingsessie volgen? Dat kan! De eerst volgende stylingsessie is op 11 juni van 13.30 tot 17.00 uur. Je krijgt een kleurananylse, figuuranalyse en persoonlijke stylingtips. Klik hier voor meer informatie.

Daarnaast verzorgt B Academy ook opleidingen op fashion gebied. Dus wil jij graag in de mode-industrie werken? Kijk dan zeker eens naar de jaaropleidingen van B!

Over een aantal weken komt er trouwens een vervolg op deze vlog. We gaan namelijk samen met Anouck shoppen, naar aanleiding van deze stylingsessie. Hoe leuk is dat? Stay tuned, dus!

31 reacties

Naomi -

Jaa leuk, maar dan vind ik 120 euro toch wel echt belachelijk veel geld..

Nicole -

Dit is echt leuk om te zien! Ik heb zelf een jaar opleiding bij B Academy gevolgd en dit dus ook geleerd. Gerline is zo leuk! Wij moesten dit toen zonder make up en met een kapje op doen, dat was nog best confronterend. Zelf ben ik een herfst type.

Nynke -

Dit lijkt me zo leuk om een keer te doen!
Heb er alleen echt het geld niet voor (over)..

Zo’n dag met een personal shopper lijkt me helemaal geweldig, haha.

Yvette -

Ik vind het wel heel boeiend, maar ik zie het dus ook echt niet…

Miriam -

Wat gaaf zeg! Je ziet idd heel duidelijk welke kleuren jullie wel en niet staan. Je krijgt er vast heel veen inspiratie van 😀

Kimmetje -

Geweldig om te zien! Lijkt me ook echt super om te doen. Dat komt echt van pas

Mieke | Mieksmind -

Wat leuk! Super inspirerend en een boel aan informatie, maar dat lijkt me echt top. Je doet denk ik heel veel nieuwe ideeën op. Je leert denk ik zoveel nieuwe dingen of een eye opener van hé ja! Ik vind de prijs wel vrij hoog dus zelf zou ik het niet zo 1,2,3 doen maar dat is wel leuk om als cadeau te geven aan iemand!

Maxie -

Leuke video en hopelijk was de informatie een beetje nuttig (want volgens mij weten jullie al heel goed welke kleuren jullie wel en niet staan 😉 ). Zelf zou ik ook wel eens een kleuren analyse willen volgen, maar als ik dan naar de prijzen kijk… Nee bedankt, dan kijk ik zelf wel welke kleuren ik leuk en niet leuk vind staan.

Linda -

Nou lieve martine! Als je zo graag je rok wilt doneren dan zou ik wel heeeel graag die mooie blauwe ballon rok willen hebben. Dan kan ik hem in juli aan op mijn trouwdag <3

Patricia -

Heel boeiend vond ik het, ik kon de verschillen in kleur ook goed zien bij jullie. In grote lijnen weet ik het wel bij mezelf maar dit advies is wel echt zinvol! In de loop der jaren gaat het ook weer veranderen naarmate je ouder wordt. Mijn moeder van bijna 75 heeft dit onlangs laten doen en voor haar zijn nu zachtere kleuren veel mooier dan het felle wat ze eerst graag droeg. Is er geen tweedehands winkel in Groningen voor die rokken? Krijg je er nog wat voor. Ik vind de Kringloop toch wel echt zonde hoor.

Emma -

Super leuk om te zien! Bij wat voor figuur zou de rok dan wel staan? Ben heel benieuwd naar de shop sessie!

Nora -

Ik snap weinig van dit soort zaken, maar ik néém aan dat -als het doel van flatterende kleding uitzoeken je figuur zo zandlopervormig en smal mogelijk te maken-een ballonrok het beste bij een peerfiguur past, omdat het de brede heupen met eventueel minder harmonieuze vormen “verdoezelt” en de nadruk legt op een smaller bovenlijf.

Caitlyn -

Ik zie wel wat die kleuren met jullie doet en dat is tof om te zien, maar bij mezelf zie ik het gewoon niet. Ben ik stiekem eigenlijk wel benieuwd naar.
xx

suus -

En ik vind jullie allebei prachtige dames! Heel mooi om te zien hoe jullie verschillen qua kleurentype en figuur en allebei mooi op een andere manier. “Vroeger” toen jullie allebei blond waren vond ik jullie meer op elkaar lijken. Martine heeft met dit donkere haar een hele andere uitstraling gekregen, haast een beetje Aziatisch ofzo hoewel die dan weer geen blauwe ogen hebben, ik weet niet zo goed hoe ik het moet noemen haha hopelijk snap je een beetje wat ik bedoel.

Martine -

Haha grappig dat je dat zegt, mijn overgrootvader had zulk donker haar dat het bijna zwart/blauw leek. Ze denken dat er ergens in onze familie Indonesische roots zitten. Ook de verloskundige vroeg eens aan mijn zus of zij puur NL was, omdat haar bekken op een bepaalde manier stonden wat niet typisch Westers was maar eerder leek op dat van Indonesische vrouwen. Dus who knows … 😉

suus -

Dit vind ik zo interessant! Ik vind het wel erg lastig zelf. Laatst een filmpje van Mimi ikonn gezien hierover en zij zei dat je dit soort dingen juist zonder make-up op moest testen omdat make-up je kleuren ook weer veranderd. Hebben jullie daar geen last van gehad?
Als je een kleur heel mooi vind maar hij is eigenlijk niet goed voor je, kun je dan bijv wel een rok in die kleur kopen en zorgen dat de kleur die bij je gezicht zit wel in een goede kleur is voor je? Ergens lijkt dit me namelijk een beetje beperkend voor je creativiteit, hoewel ik ook snap dat de ene kleur veel meer voor je kan doen dan de andere. Denk stiekem dat ik er te eigenwijs voor ben haha

Deborah -

Aaaah zo jamme rvan jullie ballon rokken, die vind ik echt zo tof! Maar helaas, ik denk dat ik maat 36 nodig heb :P.

femketje -

grappig dat kleuren ook kunnen matchen met je persoonlijkheid 😀

Marije -

Leuk! Ik verheug me op meer outfit artikelen, die vind ik altijd zo leuk.

Denise -

Wat een leuke video! Benieuwd naar het vervolg. Lijkt me echt mega handig zo’n advies!

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien!

Syl -

Ik heb een keer een kleuranalyse bij de ICI Paris in Den Haag gehad (het was toen een soort promotiedag, met allemaal experts in de winkel en een TVploeg. Alleen de TVploeg was nog bezig met opbouwen toen ik de kleuranalyse kreeg.) , alleen dan was het geen kraag met stroken, maar echt hele flappen met dezelfde kleur. Zodat je goed kon zien hoe een egaal shirt in de betreffende kleur er uit zou zien.
Ik ben een wintertype, die ook zomerkleuren kan hebben.

Daphne -

Hele leuke (gezellige) video weer. Ik ben zeer benieuwd naar de stopdag, gaan jullie dat ook filmen?

Tamara -

Sjonge, ik zie het dus echt niet.. :( ik heb zelf ook een kleurenanalyse gehad en ik ben een lentetype maar ik zag toen ook al niet wat het deed, en nu weer niet. Vind dat echt lastig

Amelie -

Precies dat heb ik ook ik zie echt geen verschil en dat van de schaduw of bleek maken in je gezicht, ik zie het niet. Ook niet bij mezelf trouwens maar gelukkig vind ik de kleuren wel mooi die mij staan volgens de kleuranalyse (koel gedempt diep).

marie -

Hi Willemijn, ben je nou herfst of lente type?

Willemijn -

Herfst! :) En Martine is zomer/winter combi. :)

Soof -

Wat een ontzettend leuke video! Ik wil ook altijd nog graag een keer een kleurenanalyse laten doen, maar vind het altijd zoveel geld.
Grappig trouwens, een aantal kledingstukken die jullie mee hadden genomen heb ik ook in mijn kast hangen, waaronder de blauwe ballonrok van Vanilia die Martine heeft.
Oh, en ik ben echt heel benieuwd hoe de korte top van Vanilia die Willemijn mee had daar gestijld werd. Zou je daar misschien heel kort iets over kunnen zeggen?

Willemijn -

Leuk om te horen! Zij tipte om hem bijvoorbeeld over een overhemd te dragen. Had ik zelf echt nooit aan gedacht! Ik ga het eens proberen.

Akosua -

Altijd grappig om te zien wat het effect is van die kleurendoeken. Ik ben benieuwd naar hoe Anouck dit in de praktijk vertaalt tijdens de shopsessie.

marije -

Wat een leuke dag! Vooral dat ze ook echt naar de persoon kijken om te bepalen wat voor type je bent.

Maak er een mooie dag van!

Reageer ook