NARS Audacious Lipstick: Koraal & Rood #2

Het is zo ver. We zijn aanbeland bij de allerlaatste reeks met swatches van de NARS Audacious lipsticks. Wat was het tof om te doen! Vandaag zijn de laatste 6 lipsticks aan de beurt. 6 mooie rode/oranje/koraal tinten. Kijk voor de laatste keer mee naar de NARS Audacious swatches!

Dit zijn de laatste 6 dames! Van links naar rechts hebben we: Catherine, Geraldine, Kelly, Lana, Carmen en Rita.

Alle vorige reviews vind je terug op deze pagina (plus al onze andere reviews van NARS) en hier vind je de algemene review met onder andere onze mening over de kwaliteit, houdbaarheid en informatie zoals de prijs en verkooppunten. Mocht je de vorige swatches en reviews nog niet gezien hebben, zeker even teruglezen dus!

nars audacious

Catherine, Geraldine, Kelly, Lana, Carmen, Rita

Oke, let’s do this! Op naar de laatste 6!

nars catherine

Catherine

We trappen af met Catherine. De meest zachte kleur uit de reeks. Door NARS omschreven als een ‘sunny guave’. Ik zou het zelf omschrijven als een zachte oranje kleur. Hij is lekker fleurig. Het is wel echt een warm kleurtje. Martine werd er niet zo vrolijk van als ik! 😉 Wel vond ik hem bij mezelf een tikkie ouwelijk staan omdat hij af en toe ook een beetje naar bruin/oranje neigt. Ik vind Julie en Juliette van NARS zelf bijvoorbeeld mooier.

nars catherine swatch

nars catherine swatch

nars catherine swatch

Geraldine

Door naar Geraldine. Als je oranje zegt, zeg je Geraldine. Want wow, deze is écht oranje! Ik vind het wel tof, maar het is niet iets wat ik iedere dag zou dragen. Martine vond deze kleur wederom niet zo, en dat snap ik wel. Zij kan gewoon veel beter koele knallende kleuren hebben.

nars geraldine swatch

Kelly

Jaaaa, Kelly! Ik ben zo blij met deze kleur! NARS omschrijft het als een ‘coral hibiscus’ en daar ben ik het mee eens. Het is een koraalroze tint. Erg mooi! Bij mij leek ‘ie trouwens iets meer roze dan bij Martine. Daar zag je de oranje tint iets meer verschijnen.

nars kelly swatch

nars kelly swatch

nars kelly swatch

Lana

Lana is een hele toffe oranjerode kleur. NARS omschrijft het als ‘vived orange red’. Als warm type die wel van rode lipstick houdt, kan ik Lana wel waarderen. Hij doet me een klein beetje denken aan MAC Viva Glam x Miley Cyrus 2. Super tof kleurtje voor wie van oranjerood houdt!

nars lana swatch

nars lana swatch

nars lana swatch

Carmen

Door naar Carmen. Carmen is een rode kleur met warme ondertoon. Carmen glimt iets meer dan de veel van de andere lipsticks. Mooi kleurtje, geen persoonlijke favoriet van ons.

nars carmen swatch

Rita

En dan de laatste: Rita. Een mooie diepe, donkerrode kleur. Een beetje Sneeuwwitje-achtig. Martine verheugde zich erg op deze kleur maar was uiteindelijk een beetje teleurgesteld. Ze hoopte dat Rita iets donkerder en dieper qua kleur zou zijn. Ikzelf ben ook niet zo’n fan van Rita. Maar dat is wederom vooral persoonlijke smaak.

nars rita swatch

nars rita swatch

nars rita swatch

Mocht je je nog afvragen: wie heeft wat gehouden na het swatchen? Ik ging voor Kelly en Lana. Martine koos voor Carmen, de rest was niet zo haar cup of tea.

Zo jongens, dit was het dan. We hebben ze nu echt alle 40 geswatched, getest en gedragen. Super leuk om te doen! Er zijn mensen die ons voor gek verklaren dat we ze alle 40 gekocht hebben, maar wij vinden het zelf alleen maar heel leuk. Zo hebben we jullie uiteindelijk een volledig beeld van de gehele collectie kunnen geven. En daar draait een beautyblog toch wel een beetje om vinden we zelf. En voor onszelf is het natuurlijk een hele mooie aanvulling op onze lipstick stash! Ik weet zeker dat jullie onze favorieten van NARS vaker voorbij zullen zien komen.

NARS Audacious, you rocked! Wat een toffe collectie!

41 reacties

Marielle -

Wauw super kleuren! Ik denk dat het ook een beetje aan je huidskleur ligt welke kleur je kunt hebben. Ik vind de Kelly en Lana wel erg goed bij jullie staan. Wel erg jammer dat er dit keer geen unieke kleuren bij zitten. Voor mijn gevoel is dit een beetje standaard zomer collectie kleur.

Amber -

Ah jammer dat dit alweer het laatste deel is. Ik vind zelf Kelly en Lana inderdaad erg mooi! Ik moet wel zeggen dat deze reeks mij niet super enthousiast maakte, zijn tinten die andere merken ook genoeg aanbieden.

Mariska -

Kelly, Carmen en Rita vind ik heel erg mooi!

Andréa -

Mooie kleurtjes! Catherine vind ik eigenlijk heel mooi staan bij Martine, juist bij Martine! :)
x

Maxie -

Ik vond de kleuren niet helemaal je geweldig, maar Carmen en Rita springen er voor mij echt uit! Op de foto’s vind ik dit de mooiste rode kleuren van de NARS Audacious lipsticks. Lekker fel en een mooie ondertoon, misschien dat NARS dan toch nog kleurtjes voor mij heeft 😉

Patricia -

Eerst reuze bedankt en staande ovatie voor de uitgebreide review van zoveel lipsticks! Dit keer heeft Kelly mijn hart gestolen. Ik vind Rita wel heel mooi bij Martine trouwens. Ik ga ze morgen eens bekijken, liefs uit New York !

Eva -

Wat een mooie kleuren!!

Sara -

Deze artikelen maken me zo enthousiast. Ik vind het zo gaaf om te kunnen zien hoe een kleur lipstick bij twee verschillende vrouwen zo anders staat. Ik word er echt helemaal enthousiast van!

Puck -

Ohh ik vind ze allemaal leuk! Alleen mijn portemonnee zou dat niet zo leuk vinden helaas, leuk dat jullie ze wel allemaal kunnen laten zien.

Danique Krol -

Wauw ik vind Catherine en Kelly echt supermooi! Als ik het geld had dan wist ik het wel!

Syl -

Oranje tinten staan mij over het algemeen niet zo goed, dus ik was enthousiaster over de vorige posts. Alleen de kleur Kelly vind ik tof.

Natasja -

ZO gaaf dat jullie alle lipsticks hebben laten zien. Heb een mooi lijstje gemaakt! :-)

femketje -

echt prachtige tinten 😀

Amélie Cammaert -

Leuke tinten!
IK vind kelly toch de mooiste!

Joyce -

Wat een zwoele blikken op die foto’s, haha! Weer heerlijk om als lipstick fanaat deze swatches te zien. Lekker uitgebreid hebben jullie dat gedaan! Maakt het inderdaad makkelijker nu om een keuze te maken. Kelly is hier weer een zeer leuk kleurtje.

LA DOLCE EVITA -

Ben gek op koraalkleurige lipsticks dus Kelly is mijn favoriet!

Margot -

Het blijft leuk om al die kleuren zo bij elkaar te zien!

Inkie -

Ow…Catherine wat ben je mooi!

Dankjulliewel voor deze toffe reviews!

Wies -

Catherine is mijn favoriet. Wauw wat een mooi zomers kleurtje! Ik wil heel graag nog Anna van Nars. Zo fijn dat jullie ze alle 40 swatchen, dan weet ik tenminste welke ik moet hebben (allemaal dus haha).

Manon -

Gave kleuren allemaal hoor

Aboutsbstyle -

Moet even wennen aan de kleuren, maar ook deze keer zitten er weer een paar mooie tussen. Liefs soraya

Tamara -

Catherine is echt wel mijn cup of tea! Ik houd zowieso wel van dit soort tinten. Heel misschien stap ik uit mijn mac tunnel om Catherine aan te schaffen.. Super tof dat jullie ze allemaal geswatcht hebben. Komen er nog nieuwe kleuren uit, en gaan jullie deze dan ook weer kopen?

Jasmijn -

Kelly 😍😍😍 I need it!

Chantalle -

Wat een mooie kleuren allemaal! Ik vind zelf de koraal kleurtjes het mooiste.

Lindsey Beljaars -

Wat een mooie kleuren, vooral Kelly vind ik prachtig!!

Kirsty -

Echt zo fijn dat jullie ze alle kleuren hebben gereviewed! Ik vind uit dit artikel denk ik vooral Catherine, Kelly, Carmen en Rita mooi. Van die eerste weet ik niet of het typisch mijn kleur is, maar hij heeft wel wat!

Kiss & Make-up -

Ik ben echt DOL op koraaltinten, vooral als er wat meer roze inzit. Maar ook die met oranje tint erin vind ik er heel leuk uitzien, vooral voor de zomer, lekker knallen!

Dionne -

Oeeeh! Wat een gave kleuren! Vooral die licht roze/rode kleurtjes! Mooi!

Roos -

Ik heb met veel plezier alle reviews gelezen en wat een mooie foto’s zeg! X

Celine -

Wederom een leuk en uitgebreid artikel! De kleuren zijn erg mooi! De kleur Kelly vind ik het mooist! Liefs, Celine

Svenja -

Wauw, jullie hebben afgelopen periode echt een hoop mooie Nars lipstick laten zien! Jammer dat dit de laatste reeks was! Uit dit rijtje vind ik vooral Kelly prachtig, perfect kleurtje voor de zomer <3

Liset - Beautydagboek -

Echt super dat jullie nu alle kleuren hebben geswatcht! Zo krijg je echt een goed beeld van hoe ze zullen staan. Deze kleuren zijn net niet mijn ding, maar er zitten in de complete collectie wel een paar waar ik blij van word!

Sandra -

Wat een heerlijk uitgebreid artikel bomvol met prachtige foto’s! Het zijn echt mooie kleurtjes, alleen staan dit soort kleuren mij echt niet helaas…

Margot -

Ik vind het echt fantastisch dat jullie ze allemaal gekocht hebben!
Helaas ben ik zelf op zoek naar een my lips but better kleurtje (liefst met een peachy ondertoon) en dat heb ik in deze hele mooie lipsticks helaas niet gevonden. Mijn zoektocht gaat verder maar ik genoot enorm van deze reeks!

Rozemarijn -

Wauw zeg! Wat heeft NARS toch mooie producten! Ik vind zelf vooral Catherine een hele mooie kleur. Maar het is lastig kiezen hoor hahah. Liefs

Anniek -

Wauw, wat was het leuk om deze serie te volgen girls! Ondanks dat ik zelf helemaal niet zo vaak lipstick draag en niet snel zoveel voor een lipstick over zou hebben, kon ik wel onwijs genieten van alle kleurtjes die jullie lieten zien. Ook in dit artikel weer. Wat zit je haar hier trouwens ook mooi Willemijn!

Femke -

Ik vind het tof dat jullie ze uiteindelijk alle 40 hebben gereviewed! Deze kleuren spreken mij al een stuk meer aan, die van de vorige review vond ik de minste van deze 40. In deze review vind ik ‘Kelly’ de mooiste lipstick.

Bianca -

Dit zijn nou de blogs waar ik van hou. Helaas zijn die er nog zo weinig.

Suzanne -

Super leuke review weer. De kleur Kelly is mijn favoriet!

Akosua -

Ik vind het heel tof dat jullie ze alle veertig hebben gereviewd. Go big or go home!
Van deze 6 vind ik Rita het mooist, puur omdat ik warme kleuren niet zo mooi vind.

Maaike -

Ik vind Lana erg mooi op de swatch, maar eenmaal op de lippen trekken geen van deze kleuren mij echt. Ik heb al zoveel felle tinten die hier op lijken. Bij de andere kleurselecties zaten uniekere kleuren tussen volgens mij.

Reageer ook