NARS All Day Luminous Weightless Foundation

Wij zijn groot fan van NARS Sheer Glow, laatst probeerden we daarom de NARS Skin Tint uit en nu is het de beurt aan NARS All Day Luminous Weightless Foundation. Wat is onze conclusie? 

https://youtu.be/QU8EACNldLM

NARS All Day Luminous Weightless Foundation Mont Blanc en Gobi

NARS Sheer Glow Foundation Mont Blanc, NARS All Day Luminous Weightless Foundation Mont Blanc, ARS All Day Luminous Weightless Foundation Gobi, NARS Sheer Glow Foundation Gobi

NARS Sheer Glow Foundation Mont Blanc, NARS All Day Luminous Weightless Foundation Mont Blanc, ARS All Day Luminous Weightless Foundation Gobi, NARS Sheer Glow Foundation Gobi

Geen foundation – NARS All Day Luminous Weightless Foundation Mont Blanc

NARS All Day Luminous Weightless Foundation Mont Blanc – Totale look

Geen foundation – NARS All Day Luminous Weightless Foundation Gobi

NARS All Day Luminous Weightless Foundation Gobi – Totale look

NARS All Day Luminous Weightless Foundation kost €43 en is te koop via narscosmetics.eu, hqhair.com, sephora.com en sephora.fr.

23 reacties

martin -

Hi!

Ik vroeg me af.. is NARS foundation ook eentje waar zoals bij Uncover Skincare geen ‘rommel’ in zit? Ben namelijk erg bezig met mijn huid (gevoelig, veel onzuiverheden) en wil niet dat ik iets op smeer dat misschien weer slechter kan maken..

Vriendelijke groeten,

Martine

Aboutsbstyle -

Ik weet niet of hij persoonlijk wat voor mij is maar het staat jullie erg mooi weer meiden. Liefs soraya

Luna -

Nars is toch ook te bestellen op asos.com?? Leuk artikel :)

Marloes -

Oeh nice! Ik vind dit wel een hele mooie foundation!

Fii -

Nars foundation is eigenlijk de bedoeling dat het met de vingers wordt aangebrengt. En dunne/waterige foundation zou ik sowieso niet met een bb aanbrengen want het is een spons en neemt te veel product op.

Sanne -

Aan de foto’s te zien lijkt het me een erg fijne foundation. Mooi effect! En Martine, WELKE lipstick draag je? Prachtig!!

Kiss & Make-up -

Ik heb tot nu toe nog niet veel succes gehad met de foundations van NARS… maar misschien ga ik van deze toch eens een staaltje vragen bij Bongenie, you never know!

Maura -

Dit moet ik proberen! Semi mat bij een vette huid, ja ik ga ‘m misschien proberen.
Ik vroeg me af of jij, Willemijn, ook verschil merkt in je huid na de zwangerschap? Door andere hormoonhuishouding ect.

Willemijn -

He Maura! Nee ik merk eigenlijk helemaal niks. Sowieso had ik niet veel last van mijn hormonen tijdens en na mijn zwangerschap.

Patricia -

Wat een leuke manier om dit zo te doen, heel compleet. Hier en daar vielen jullie wel wat in herhaling viel me op. Kleur bij Willemijn vind ik heel mooi, zoals ik het kan zien lijkt ie niet te donker.
Toch wil ik nog steeds heel graag een review van een Mac foundation……wuuhuhuu….

Daphne -

Ik vind ook dat de foundation, bij vooral Willemijn, later op de dag er mooier uit zag zien. In begin een zag het er uit alsof je een dikke laag op had. Toch vind ik denk ik de sheer glow iets mooier.

Ilona Wielinga -

Wauw wat een mooi effect geeft deze foundation!

femketje -

fijne review 😀 vind het resultaat wel pretty!

Michelle -

Leuke video, maar ik heb toch het idee dat ik iets mis. Ik zie namelijk nergens (zowel hier als in de video) de swatches, terwijl jullie zeggen dat die er wel zijn. Ook mis ik in de video een soort van intro.
Niet bedoeld om te zeuren of zo, maar moest het gewoon even kwijt.

Martine -

Sorry, ik heb hier niet zulk goed internet dus het ging allemaal nogal moeizaam. Kreeg net de video geüpload en nog geen foto’s maar nu staan ze er bij. En de intro deden we nu iets anders dan normaal zodat de video ook niet te langdradig zou worden.

Chanty -

Ik schrok van Willemijn zonder make-up,sorry dat ik het zeg.
Is dat couperose of is dat nog van de hormonen van de zwangerschap die rode vlekken/huid?

Diana -

Heeft deze comment enige nut? Opbouwende kritiek? Dat je kan typen betekent niet dat je zomaar alles moet schrijven wat er in je opkomt. 5 seconden voor jou kunnen iemand jarenlang onzeker maken.

Antoinette -

Ben juist blij met zulke eerlijke foto’s! En dan zie je gelijk hoe goed de foundation écht dekt. Ben bovendien van mening dat het zó rood nou ook weer niet is.

Willemijn -

Het is inderdaad couperose. Heb ik al van jongs af aan en is niet erger of minder geworden. It is wat it is, helaas! :)

Chanty -

Balen zeg dat het couperose is, bedankt voor je reactie Willemijn! Ik bedoel het echt niet rot hoor, het viel me nu gewoon op en vroeg me (hardop) af hoe en wat.

Marlotte -

Wat een mooi resultaat geeft de foundation, op beeld in ieder geval :)

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien. Ik heb de video’s van jullie een beetje gemist. Ik denk dat dit wel een goede foundation voor mij is!

Femke -

Ik vind het effect van de foundation erg mooi. Dat masker effect waar je het over hebt zie ik zelf niet eigenlijk.. Ja, ik ben nieuwsgierig geworden :-)!

Reageer ook