LOTD: T is for Tulle

Toen ik onlangs een Instagram foto plaatste van een outfit kreeg ik comments dat jullie het heel leuk zouden vinden als ik weer een outfit post op LLG zou plaatsen. Daar heb ik natuurlijk naar geluisterd. Vandaag een outfit met een paar nieuwe items uit deze Sissy Boy shoplog, een Bobbi Brown lipstick en… iets van Tiffany!

Ik ging vandaag voor een look die past bij mijn nieuwe lipstick van Bobbi Brown. Het is de Bobbi Brown Lip Color in de kleur Tulle (34). Dit lieve neutrale, mediumroze glijdt heerlijk over de lippen heen en heeft een creamy finish. Na verloop van tijd droogt de lipstick wat in en heeft ‘ie een matte finish. De kleur blijft super goed zitten, met gemak 6 uur achter elkaar! Nice!

bobbi brown tule lipstick

Voor de ooglook maakte ik gebruik van een oude lieveling. het Urban Decay Naked 3 palet. Dat was even geleden dat ik die gebruikt had! Ook gebruikte ik weer eens mijn mooie Doir Golden Flower palet. Wat is de gouden highlighter hier uit toch een pareltje!

Wenkbrauwbot: UD Naked 3 – Strange
Ooglid: UD Naked 3 – Trick
Crease: The Balm Meet Matte – Matt Rosen
Crease geblend met: The Balm Meet Matte – Matt Singh
Buitenste ooghoek: UD Naked 3 – Factory
Oogpotlood: Zoeva Graphic Eyeliner – Glance
Oogpotlood geset met: The Balm Meet Matte – Matt Rosen
Onderste wimperrand: UD Naked 3 – Trick
Binnenste ooghoek: Dior Golden Flower Palet – witgouden highlighter

Mascara: Sisley So Curl Mascara
Wenkbrauwen: MAC Brown Gelcreme – Dirty Blonde

De oplettende lezer ziet een andere mascara staan in mijn lijstje. Ja, ja! Ik besloot weer eens een andere mascara een kans te geven. Het was de Sisley So Curl mascara. Het eerste laagje vond ik wat teleurstellend, maar na twee laagjes was ik toch wel tevreden.

Als blush ging ik sinds een tijdje weer eens voor de prachtige MAC Stereo Rose. Hij past perfect bij de roze tinten die ik in deze look gebruikt heb en geeft heerlijk wat glans. All you need is… Stereo Rose!

Dan de outfit van vandaag. Ik draag mijn nieuwe Sissy Boy colbertje in een mooie lichtroze kleur. Hij is oversized en loopt een beetje wijd uit. Het is zo’n item die je in de winter als ‘vest’ draagt en in de lente en zomer als jasje. Ideaal!

Onder het colbert draag ik een wit met roze gestreept overhemd. Ook van Sissy Boy (bekijk de shoplog hier). De jeans die ik aan heb is van Zara en de pumps van Ted Baker.

Ook draag ik mijn nieuwe armband. De kenners zullen gelijk zien waarvan ‘ie is. Het is de befaamde Tiffany T Wire Bracelet van Tiffany & Co. Ik wilde deze armband al zó ontzettend lang en heb er voor gespaard. Het was een rib uit m’n life maar ik ben er super blij mee. Wooohooo! Finally!

En dat was ‘m alweer! Ik hoop dat jullie het weer een leuke outfit vonden. Wil je meer en vaker outfits zien? Volg me dan ook op Instagram, daar plaats ik regelmatig outfits die niet op LLG verschijnen.

39 reacties

info@me-licious.com -

Super mooie outfit. Staat je prachtig! Ook de make-up is mooi gecombineerd. Maar even serieus? 2000,- voor een armband? No way daar had ik een mooie macbook van gekocht! Maar iedereen is blij met anderen dingen. Dus geniet ervan en pas op dat je hem niet kwijt raakt…

Quinte -

Prachtige look Willemijn! Maar damn, ik durf het bijna niet te zeggen, maar is die armband nou 2000 euro? Het is wel een héle mooie armband! Om trots op te zijn! X

Bertine -

hele mooie look, past perfect bij je! die lipkleur staat je echt super. en wat een mooie armband, love it!

Susan -

wauw! that looks good!

Liefs,
susan

Esther -

Wow wow wow wat super gaaf deze look! De kleding, de make-up, echt prachtig. En dan die armband, helemaal geweldig!!!!

Elisa -

Wat een prachtige lipstick! De outfit is niet mijn smaak maar past wel 100% bij jou. Je ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, mooi!

Sara -

Wauw, ik vind de lipstick en de blouse echt fantastisch. Ze matchen ook heel erg mooi bij elkaar en staan goed bij je. De bril is ook echt prachtig. Heel erg mooi geheel!

linda -

Prachtige lipstick en blouse!

Danique Krol -

Wat een prachtige lipstick! Ik vind jouw stijl zo mooi. Je weet echt goed hoe je je moet kleden, respect daarvoor!

Miriam -

Wauw, erg mooi! Staat je ook allemaal zo mooi. Dooor die lichte (kleding) kleuren krijg ik al helemaal zin in de lente!

Trudy -

Je glimlach komt heel fake over…te geposeerd allemaal

Denise -

Hoe verschillend iets over kan komen, ik vind het juist erg echt, heel blij :-).

Petra -

Lekker stralend bekkie! Topoutfit ook.

Irene Mulder -

Ik reageer niet zo vaak maar ik wilde even laten weten dat heel je look helemaal op zn plaats valt. Snap je? Goh, uitleg.. je haar past perfect bij de tinten van je huid, je bril staat je enorm goed en de kleuren die je draagt en de stijl van je kleren.. damn wat een match!
En tja, iemand die zo straalt.. dan is het plaatje toch compleet?!

Piewdiepew -

Wow meid, gaat alles goed? Je poseert zo geforceerd op alle foto’s van dit artikel en dit ben ik helemaal van je gewend..

Aboutsbstyle -

Echt een prachtig armbandje, en prachtige kleuren combinatie. Liefs soraya

laura -

wow die armband! heb die laatst ook gezien bij tiffany’s in london en was op slag verliefd, maar vond het prijskaartje toch iets te gortig! Heb jij hem in Amsterdam gekocht??

Nicole -

Mooi outfit. Rose staat je echt goed!

Jennifer -

Allemachtig zeg, jij wordt echt steeds mooier! Wat zie je er stralend en gelukkig uit. :)

Ilona | Inspiration for you -

Wauw wat een mooie look! De lipstick staat je ook echt geweldig <3

Kelly -

Wauw, wat een prachtige kleur. Ik ga hem gelijk bestellen, thanks! ♥

Lenneke -

Heel mooi!! Je ziet er goed uit! :)
Ps: rib uit je life? Bewuste woordspeling? 😛

Marijke -

Wat straal jij op de foto’s, prachtig! Vind je outfit erg leuk gecombineerd. Stoere blouse met het lieve jasje. Tof!

Nicole -

Wauw wat een ongelofelijk mooie look dit! En ook een super mooie outfit. Ik vind de lipstick echt prachtig.

Silkeblogs -

Wauw, prachtige outfit! x

Lindsey Beljaars -

Wauw, wat een prachtige lipstick! Nu wil ik hem ook!!

Esther -

Wauw suuper mooie lippenstift! Ik houd echt van deze tinten. Zo natuurlijk en fris.
En complimenten voor de foto’s en je outfit! Heel classy

Julia -

Wat grappig, ik las de titel en dacht: ‘goh, zo heet mijn favoriete lippenstift ook…’ Ik vind ‘m je erg goed staan. Zelf heb ik al meerdere keren complimenten gekregen toen ik ‘m droeg. :)

Margot -

Wat zie je er mooi uit en die armband is inderdaad erg mooi!

EminasLifestyle -

Prachtige outfit, en mooie kleuren. Mooi voor de lente!
Ik vind je armband ook erg mooi!

Eva -

Wow die lipstick staat je goed. En die armband. Echt geweldig!

irene -

Wauw, ik vind de lipstick mooi, en jou bril is ook super gaaf. Je kleding is ook helemaal mijn ding!
Geslaagde look haha :) X

Elize| girlonthewhitebike -

Love it! lipstick, jasje, blouse… Alles! Heel gaaf!:)

Sandra -

Wauw wat staat die lipstick en die bril je prachtig zeg!

mar -

Prachtige outfit, maar ook prachtige make-up! Kortom, je ziet er prachtig uit hier 😉

Marlotte -

Ah wauw, ik vind je colbert echt héél erg mooi. Prachtig zeg!

Anniek -

Ah, wat een toffe armband Willemijn! Helemaal waard om voor te sparen, hij staat je super :) Je outfit zelf vind ik trouwens ook heel gaaf, leuk die colbert + blouse!

Suzanne -

Hele mooie look! Ik vind de lipkleur heel mooi, staat je goed!

Femke -

Wat is die kleur lipstick mooi, ik wil hem.. NU! Ik vind heel je outfit geslaagd, echt heel erg mooi!

Reageer ook