LOTD: Blushing Blue (+ Baby’s outfit!)

Nieuwe week, nieuwe look! Vandaag draag ik weer een aantal van mijn favoriete kledingstukken in mijn favoriete kleur. Blauw! Ik combineerde designer met mainstream en laat natuurlijk ook weer mijn make-uplook zien. En ook Jelle showt zijn outfit vandaag! Kijk mee!

Make-up

Aangezien mijn geliefde NARS Sheer Glow Foundations weer op is (ja, alwéér ja!), moest ik tijdelijk opzoek naar een vervangende foundation. Vandaag heb ik de NARS Velvet Skin Tint gebruikt in de kleur Light 1. Ik heb de foundation lichtjes afgepoederd met een van mijn favoriete poeder, de Sysley Phyto Loose Powder. Ik heb onlangs de kleur ‘Matte’ gekocht. Ik had Irisée al, met een licht glittertje erin, maar wilde ook wel eens de volledig matte versie van dit poeder proberen. Net als z’n andere zusjes is het een super fijn poedertje!

Wat betreft concealer is het de same song als normaal: Bobbi Brown Eye Brightener onder de ogen, met daar overheen – evenals op de neus en oneffenheden – NARS Creamy Concealer.

Op de wangen draag ik de mooie NARS Impassioned Blush met een vleugje highlighter van Dior.

Op de ogen gingen de volgende producten uit mijn The Balm Meet Matte Nude palet en mijn MAC 15x Warm palet.

Wenkbrauwbot: The Balm / Matt Malloy + Matt Lombardi
Crease: The Balm / Matt Rosen
Crease geblend met: MAC / Creative Copper
Buitenste ooghoek: The Balm / Matt Rosen
Ooglid: MAC / Vanilla Extract
Binnenste ooghoek: MAC / Vanilla Extract
Eyeliner: MAC Gelliner in Dip Down
Onderste wimperrand: The Balm / Matt Rosen + MAC / Vanilla Extract

Mascara: Chanel Le Volume De Chanel
Wenkbrauwen: MAC Gelbrow Creme in Dirty Blonde

En dan als laatste de lippen. Ik ging voor een prachtige Kelly van NARS uit de Audacious Lipstick lijn. De review van deze lipstick hebben jullie nog niet op LiveLifeGorgeous voorbij zien komen maar daar komt binnenkort verandering in!

Outfit

Ik vind het heel leuk om duurdere items te combineren met meer mainstream/betaalbare items. Zo ook vandaag. Ik deed voor het eerst mijn colbert van Vanilia aan, die ik een tijdje geleden met 30% in de sale scoorde. Yay! Iets duurs in de sale scoren voelt altijd nog beter dan een goedkoop item nog goedkoper scoren, vind ik. Hebben jullie dat ook?

Onder het colbert draag ik een wit, losvallend t-shirt van The Sting. Mijn jeans – favoriet van dit moment – is van de Zara.

De schoenen van vandaag vind ik zó leuk, maar draag ik niet vaak. Het zijn mijn Jimmy Choo pumps. Het hoogte van de hak is prima te op te lopen maar zo’n super dunne naaldhak voelt toch altijd wel wat wiebelig aan. Daarom draag ik ze maar weinig.

De sieraden van deze keer zijn weer simple, but classy. Ik draag mijn gouden T-wire armband en mijn Elsa Peretti Bean Pendant. En mijn trouwring natuurlijk.

En last but not least, de nagellak! Ja mensen, ik draag weer eens nagellak! Dat mag in de krant, want de laatste keer dat ik nagellak droeg is misschien wel meer dan 6 maanden geleden… Maar van OPI ontvingen we onlangs kleurtjes uit hun nieuwe Soft Shades Pastels collectie (vanaf 11 april in de winkels). In deze collectie zitten 6 schattige pastelkleurtjes, waaronder Stop I’m Blushing. Dit schattige lichtroze kleurtje moest ik dan ook direct op m’n nagels smeren. I love it!

Oke, oke… Nog ééntje dan! Na de fotosessie voor deze look maakte Martine ook zo maar nog wat foto’s van mij en Jelle. En het plaatje hieronder is toch wel zo leuk, dat ik hem gewoon besloot te delen! Ik plaats niet veel foto’s op internet waar Jelle herkenbaar is vanwege zijn privacy, maar deze is toch wel zo leuk, al zeg ik het zelf!

Dus naast mijn outfit of the day, vandaag ook een baby outfit of the day! Jelle draag een truitje en broekje van Next Direct en sokjes van H&M. Hij wordt al zo groot en is inmiddels al 4 maanden oud. De tijd vliegt en ik geniet enorm van hem!

66 reacties

Miriam -

Wauw heel erg mooi, staat ook prachtig bij je haar dat donker blauwe! Erg leuk 😀

Mariska -

AH wat leuk, super schattig! :) En dat lachje van Jelle! ♥

Eva -

Die haarkleur en dat blauw van het jasje complimenteren je echt prachtig Willemijn!

Manon DK -

Ik zie daar een mini Djurre! Hele mooie foto(‘s)! <3

Geanne | It's About Beauty -

Ik vind je make-up echt prachtig en de outfit is ook erg leuk. Maar die laatste foto met Jelle; ik smelt! Het is zó’n lieve foto!

Brenda -

Oooh die foto met Jelle is zo lief! Wat een schattig kereltje is het ^^
Erg mooie outfit, dat colbertje vind ik heel mooi.

Jantine -

Wat een super outfits! En die foto om weg te kwijlen zeg. Jelle mag trots op z’n (stijlvolle) mama zijn :)

Maxie -

Oké ten eerste: Pravo Willemijn voor het lakken van je nagels! Ik weet wat voor ‘rot klusje’ het is, maar met zo’n mooi kleurtje is het toch wel leuk.

En verder, wat een knappert is Jelle toch! Dat wordt zeker een heartbreaker als hij ouder is. En wat past zijn outfit goed bij jou leuke outfit, alsof hij het stijltje van zijn moeder heeft ;).

mette -

super leuke outfit en een prachtige zoon! XOXO

Nicole -

Aaaah zo’n leuke foto van jou en Jelle! Mooi outfit, de nagellak viel mij ook gelijk op. Wat een mooi kleurtje!

Patricia -

er zijn al zoveel complimentjes, ik sluit me daarbij aan! Super leuk om Jelle eens helemaal te zien, om op te eten ventje hoor :-)

Mimi -

Beiden prachtig! Valt me sowieso op dat je de laatste tijd straalt.

Karima -

Mooiste foto ooit😍😍😍 hartverwarmend! Wat is moederschap toch mooi he

Lola -

Ohh wat een geweldige foto van jullie twee, en wat een schatje is Jelle! Heel leuk gekleed ook, allebei <3

irma -

Mooie outfit. Erg lieve foto van jou en Jelle! (*Klikkerdeklik_eierstokken) 😉

Nynke -

Ik zag je gisteren bij Dopio, maar ik ben een mietje en durfde niks te zeggen :( Jullie zagen er wel heel lief uit samen <3

Michelle -

Oh Willemijn wat zie je er goed uit! Vind je oufitje sowieso prachtig; maar je straalt helemaal! Hier ook een groot fan van de jeans van de Zara. Kan niet wachten tot ik die na m’n bevalling weer uit de kast kan trekken. Áán gaan ze nog prima; dicht wordt ‘n een beetje lastig met zo’n dikke buik. Wat een geweldige foto van jou en Jelle. Wat een héérlijk ventje heb je!

anna -

Wat zie je er prachtig uit! En die laatste foto is zo lief!

Manon -

Wauw die blauwe blazer is ontzettend mooi! en wowww wat is je kindje al groot geworden

julie -

wat een prachtige foto van jullie tweetjes

Amélie Cammaert -

Ik wist helemaal niet dat je moeder was!
Wat is je kindje mooi!
Toffe outfit. Ben gewoon niet zo een grote fan van de schoenen…

Nicole -

Wauw Willemijn! Wat zie je er mooi en stralend uit. Echt heel erg mooi deze look en outfit. En ook echt super leuk om Jelle een keer helemaal te zien. Wat is het een lief kindje zeg!

Beautyjuf -

Meid, wat mooi om jouw lach te zien! Je straalt aan alle kanten, heerlijk! Je ziet er ook ontzettend goed uit. Wat een mooie foto van jou en je kleine mannetje! Vier maanden; wat vliegt de tijd!

Charlotte -

Toffe look en ook ontzettend leuk dat je Jelle een klein beetje met ons wilt delen ondanks je terughoudendheid.

Annika -

Wat een leuke outfit! Vooral die blazer is heel leuk! En wat is Jelle al groot, wow! Hij lijkt al net zo groot als mijn oppaskindje van 14 maanden haha, maar dat komt vast door de foto. Ook hij trouwens een leuke outfit aan!

Bertine -

wat een prachtige foto’s, ook zeker die met jelle erbij! je bent een prachtige moeder<3

Caitlyn -

Wat een schattig kindje is Jelle toch. Ik vind je outfit echt perfect en ik zou hem meteen overnemen. Je stijl is gewoon echt mijn ding.
xx

Laura J -

Prachtige foto’s! En leuk hoe de outfits van jullie tweetjes zo mooi op elkaar zijn afgestemd.
Maar het mooist vind ik toch wel de blik van Jelle. Je hoort hem bijna denken: “Ik vind je zooo lief mam!” 😉

Wendy -

Mooie foto’s. En uiteraard smelt ik van die laatste foto toch een beetje weg.
Hoe tof ook dat jullie outfits bij elkaar passen, matchy matchy. Beetje een nautical vibe :)

Danique Krol -

Wauw, mooie en classy outfit! Ik vind de foto van jou en Jelle echt heel erg lief.

Nienke -

Wat een schatje!

aboutsbstyle -

wat een ontzettend gave blazer heb jij aan zeg! i like that. liefs soraya

Britt -

Die foto op het eind is toch wel heel erg schattig, zo lief! Mooie look is het geworden!

charile -

Prachtige foto van jou en Jelle! En je outfit is echt helemaal mijn ding :)

Kelly -

Jullie foto samen vind ik nog het mooist van allemaal !

Lindsey Beljaars -

Wat een prachtige outfit en die laatste foto is echt te mooi!

Marjon -

Wat een leuke outfit! En wat een liever is Jelle :). Liefs Marjon

Anne -

Aah super leuke foto met Jelle!

manon -

Mooie look en de laatste foto is echt heel mooi!

suus -

Wat zien jullie er allebei leuk uit! Prachtige foto!

Eva -

Wow hele mooie outfit en die lipstick knalt van het scherm! Wat een lieve foto van jullie tweetjes!

Celine -

Wat een leuke outfit! En wat wordt Jelle al groot! Ik ben zelf ook dol op de kleren van Next Direct.
Liefs, Celine

Bianca -

Beauty! En wat een leuke foto van jullie samen…echt een smelt momentje :-)

Simone -

Wat zit je make-up prachtig! Die bruine eyeliner vind ik echt heel mooi.

Elize| girlonthewhitebike -

Die laatste foto is zo lief!!! Mooie look draag je♡

Kim -

Wat zie je er prachtig uit, zowel je makeup als je outfit :) en die laatste foto… Ik smelt! <3

Rosalie -

Wat leuk om Jelle weer eens helemaal te zien. Wat een scheetje. En wat wordt hij inderdaad al groot! En wat een lieve lach van hem.

Lisa -

Mooie look! Die laatste foto is zoooo schattig! Wat is het toch een schattig mannetje! :) c

Desiree -

Ah wat zie je er prachtig uit Willemijn! Je straalt helemaal! De outfit staat je erg goed net zoals je ‘nieuwe’ kapsel! Love it! En die laatste foto met Jelle is echt te schattig! Wat een mooi kereltje.

Kiss & Make-up -

Wat straaaaaaaaaaal je! You are one hot mama.

Miekk -

Wow, supermooi colbert! En wat is Jelle een schatje zeg :)

Margot -

Wat een leuke outfit! En die foto van jullie samen is wel erg cute!

Liset - Beautydagboek -

Ah wat zijn jullie mooi in stijl met dat blauw en wit! Heel classy :). De blazer vind ik prachtig, ik ga snel even kijken of hij online nog te koop is!

Dita -

Mooie outfit en look! De kleertjes van Jelle zijn ook leuk.

Nadja -

Wat schattig en wat een leuke outfits

Tamira -

Smelt!!!!!!!

Marlotte -

Prachtig colbert zeg! Wat een lieve foto van jullie allebei :)

Anniek -

Ah, die laatste foto: ZO MOOI! Echt leuk dat je die er even bij hebt gedaan :) Jouw eigen outfit vind ik trouwens ook heel tof, onwijs classy!

Elles -

Ahw, wat is Jelle een schatje zeg! Helemaal verliefd. De colbert is trouwens prachtig, staat je goed!
Liefs,
Elles

Jana -

Hij lijkt trouwens wel op jou hoor Willemijn!😍

Jana -

Zit ik hier met tranen in mn bed omdat dat kleine jochie een lachje heeft😂😍💗

Suzanne -

Hele mooie outfit en wat een lieve foto die laatste. Leuk zo een dubbele outfit!

Renee -

Wauw, je straalt echt! En wat een dotje is Jelle, hij kijkt zo tevreden hihi

Femke -

Ik vind je outfit echt heel mooi. De combinatie met je sieraden is ook classy en prachtig. Wat een heerlijke foto van jou en Jelle, heel schattig :-)!

Emma -

Wat een mooie outfit! Het colbertje is erg mooi. Evenals de spijkerbroek, mijn favo jeans komen ook van de Zara. De lipstick die je draagt is prachtig, ik ben benieuwd naar de review van overige Nars lipsticks! En jelle is ook super schattig op de laatste foto. Leuk dat we hem een keer full-face mogen zien :)

Reageer ook