FOTD: Mauve Your Lips

Een tijdje terug stond ik voor het Catrice schap om eens te kijken of er nog wat mooie nieuwe lipproducten waren. Ik kwam een lipstick tegen die niet nieuw is, maar wat me wel een hele mooie kleur leek. Mauve Your Lips!

Al weer een hele tijd geleden maakten wij hier een video review van, hier kun je ‘m nog eens bekijken! Ik besloot dit kleurtje te verwerken in deze FOTD.

Basis

 • NARS Primer SPF 15
 • NARS Sheer Glow Foundation Mont Blanc
 • NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla
 • Sisley Phyto Loose Face Powder

Mijn basis doe ik zoals altijd: primer, foundation, concealer en poeder. De producten die ik hier voor gebruik zijn mijn standaard producten. Ik ben gewoonweg gek op deze producten en je zou kunnen zeggen dat het het einde is van mijn zoektocht naar de perfecte foundation, concealer en poeder. Alleen primer wisselt nog wel eens.

Ogen/Wenkbrauwen

 • MAC Paint Pot Perky
 • Sleek Shagri-La Respect Palette (zie foto hieronder): bovenste rij 3e kleur in de arcadeboog, onderste rij 2e kleur in de buitenste ooghoek en onder het oog, 1e kleur onderste rij in de buitenste ooghoek voor extra diepte.

 • Illamasqua Pigment Furore: ooglid en binnenste ooghoek
 • Catrice Mono Vanillity Fair: wenkbrauwbot
 • MAC Fluidline Brow Gel Creme: Deep Dark Brunette
 • Essence Hot Chocolate Eye Pencil in de waterlijn
 • Le Volume de Chanel Mascara

Blush/Highlighter

Ik besloot eens wat anders te gebruiken en ik ging voor de MUA Luxe Bronze and Sculpt Contour Kit Light/Medium. Dit is een product met twee lagen: de eerste, onderste laag is een bronzer en de tweede, bovenste laag een highlighter.

Ik bracht eerst de bronzer aan en omdat ik extra wilde shinen gebruikte ik onder de poeder highlighter de MUA Luxe Highlight Shimmer.

Dit is een highlighter stick die net wat intenser is. Ik gebruikte de poeder highlighter om deze te setten voor extra dimensie. Vroeger was ik niet zo van de parelmoer/wittige highlighters, maar ik begin het steeds mooier te vinden. Als blush bracht ik Essence Babydoll aan voor een zachte roze flush.

Lippen

En vanzelfsprekend bracht ik op mijn lippen Catrice Ultimate Stay Lipstick aan in de kleur Mauve Your Lips, een mooie neutrale kleur voor overdag die niet heel opvallend is.

Omdat ik de laatste tijd veel dezelfde producten gebruik, heb ik vandaag weer eens geprobeerd om even weer wat andere producten te gebruiken dan normaal en wat meer budget en high-end te mixen in plaats van alleen maar high-end. Tja, op een gegeven moment raak je een beetje verwend door al dat high-end, het rijmt nog ook haha! Maar zoals je ziet, zijn er ook genoeg mooie budgetmerken op de markt.

24 reacties

Nicole -

Mooie look en fijne producten!

Petra -

Die laatste foto is echt bijzonder mooi. Een oprechte lach met heel kwetsbare ogen. Prachtig.

Ilona Wielinga -

Wat een mooie look, staat je enorm leuk. Ook erg leuk dat je afwisselt tussen de high-end en de budget producten!

lobke en demi -

ik vind het leuk om te zien hoe je varieert in butget en dure merken. Je ziet er zoals altijd weer fantastisch uit!

emma -

Wat ben je toch mooi! Prachtige subtiele look :-)

Maxie -

Hahaha eindelijk je hebt hem! Ik had al eens eerder onder een artikel gezegd dat je eens naar dit kleurtje moest kijken, hij staat je heel goed. Leuke look, en het is zeker te waarderen dat er weer eens budget merken langskwamen 😉

Mieke | Mieksmind -

Leuke look! Ik vind dat palette ook echt mooi alleen de laatste 4 opvallende kleuren zou ik niet gebruiken. De eerste 8 vind ik wel echt gaaf! NARS foundation staat door jou op mijn wishlist je ziet er altijd zo mooi uit met die foundation! De catrice lipstick is een mooie everyday kleurtje

Laura J -

Hele mooie, draagbare look! En leuk ook om een mix van budget en high-end voorbij te zien komen.

Wel jammer trouwens dat niet te zien is wat het effect van de bronzer, poeder highlighter, stickhighlighter en blush los van elkaar zijn. Maargoed, het is ook geen review-artikel natuurlijk…

aboutsbstyle -

wat een mooie look heb je weer gemaakt. en de lip kleur spreekt mij ook erg aan. liefs soraya

Annemarie -

Wat een mooie lipkleur zeg! En gelukkig lekker budget ook.

Amber -

Ah deze kleuren staan je erg mooi. Dit palette van Sleek ken ik trouwens helemaal niet, maar ziet er goed uit!

Trouwens: nu ik de titel lees met Mauve, Smashbox heeft ook een onwijs mooie Mauve lipstick. Ik heb de Smashbox lipsticks nog niet bij jullie voorbij zien komen, maar die zijn echt ONWIJS fijn! Ik ben zelf brand ambassador van Smashbox in de Douglas. Het merk is onderdeel van MAC en Estée Lauder en sinds 2,5 jaar in Nederland te verkrijgen. Bijna alle producten zijn geweldig, maar de lipsticks mogen wat mij betreft meer aandacht. Maar €22,- en ze hebben onwijs mooie matte lipsticks en met een glansje erin. Komen steeds meer kleuren bij! zeker de moeite waard voor jullie en bekijk ook zeker de andere producten!

Nele | Pizzapartyfridaynight -

Wauw, zo’n mooie kleur lipstick. Ik hou wel van de nude kleurtjes. Ik draag nog maar sinds kort af en toe lipstick en bij de nude kleuren voel ik me nog het comfortabelste 😊

Margot -

Wat een mooie kleur en die ooglook is ook mooi geworden!

Diana -

Wat een mooie look! Staat je goed!

martina -

dit soort lipkleuren zijn bij mij favoriet voor iedere dag, al ven ik zeker dol op een knalkleur op z’n tijd! je ooglook is ook erg mooi geworden!

Danique Krol -

Wat een mooie look! Ik vind Sleek echt geweldig en de lipstick staat je erg mooi.

Lindsey Beljaars -

Wauw, wat een toffe look. Die lipstick staat je echt top, straks even bij Het Kruidvat kijken of ze hem hier nog hebben.

Wies -

Prachtige lipstick van Catrice! Wauw

Celine -

Mooie look! De lipstick vind ik erg mooi!
Liefs, Celine

femketje -

love de ooglook er bij 😀

Kiss & Make-up -

Ik vind het echt een geweldige lipkleur en een heel geslaagd totaalplaatje. Ik hou zelf heel erg van lipkleuren die niet te dominant zijn en niet te fel je hele look overpoweren.

Femke -

Ik vind de look erg geslaagd. Wat is die lipstick mooi trouwens!

Suzanne -

Ziet er onwijs mooi uit. Het Sleek Shagri-La Respect Palette kende ik nog niet, maar ziet er onwijs mooi uit!

Reageer ook